- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
eline sağlk canm ❤ Kalori yakmaya ve diyete uymaya devam bir kaç gün sonra birden harika bir düşüş görünücek
htc71 senin de eline sağlık canm ❤
Bende mezunum ama bende o da yokBana da mezun olunca Rozet verildi ondan mı guru oldum acaba ama rozet ve guruluk bir işe yaramıyor kiproluk da pek birşeye yaramıyor ama hiç olmaz ise geleni gideni görürüz
Evet ben de nette sorun var sandm evin internetini kaç kez açıp kapadm düzelmedi sonra tlf internetinden giriyorum yine aynı bekletip duruyordu meğer sitede sorun varms canm kk kasıyor bugünSitede sıkıntı mı var kızlar sizde de aynı mı emoji olmuyor mesaj yazip cevaplayinca da çok geç gidiyor
Duzeldi gibi canimEvet ben de nette sorun var sandm evin internetini kaç kez açıp kapadm düzelmedi sonra tlf internetinden giriyorum yine aynı bekletip duruyordu meğer sitede sorun varms canm kk kasıyor bugün
Gelen giden önemli.Bana da mezun olunca Rozet verildi ondan mı guru oldum acaba ama rozet ve guruluk bir işe yaramıyor kiproluk da pek birşeye yaramıyor ama hiç olmaz ise geleni gideni görürüz
Menü ağır olmuş canmKahvaltı 13.00
Yumurta, peynir, zeytin, patates kızartması, tahin pekmez karışımı, 3 dilim ekmek, çay
Akşam 17.00
Kıymalı makarna, kavun
Arada türk kahvesi
Nane çayı içtim şimdi karnım çok ağrıyor diye.
Bu sabah çok yorulunca dayanamadım kahvaltıda ne gördüysem yedim allahtan şeftali reçeli sevmediğim için onu yemedim.Menü ağır olmuş canmkahvaltıyı bari akşam ı hafif atlatp dengelese idin ama bu kahvaltıya bu akşam yemeği olmadı neyse artk olan olmuş artk hafta içi güzel menüler ve sporlar ile telafi edersin bugünü
Bende bayılırım kıymalı makarnaya canm en sevdgm şeylerin başın da soslu makarnalar geliyor ama makarna zaten tek başına full karbonhidrat ve yüksek kalori+sosun kalorisi ile birlikte iyice kalorisi fîrlıyor zaten ayrıca en az 1 kilo fazladan ödem yapıyor zaten onun ödemi 2günde anca gider ondan yarın sakın tartılma morelin bozulmasın makarna ertesi baya yüksek artılar çıkıyor hergün tartılan biri isen en az 2gün tartı için bekle motiveni bozmasınBu sabah çok yorulunca dayanamadım kahvaltıda ne gördüysem yedim allahtan şeftali reçeli sevmediğim için onu yemedim.
Akşam onu annem ben bir ara makarna hiç yemedik demiştim onun aklına gelmiş ben uyurken yapmış yememezlik yapamadım.
Akşam zaten restoranda 6 saat boyunca hiç oturmadım. Elimden geldiğince her işe koştum. Bugünü telafi etmek için eve gelirken parktan yürüyerek geldim. Kahvaltı ağır yaptığım için şuan çok acıksamda sabah olmasını bekliyorum
Annem benimkine kıymayı kavurmuş üstüne atmış sos falan hiçbir şey yapmamış.Bende bayılırım kıymalı makarnaya canm en sevdgm şeylerin başın da soslu makarnalar geliyor ama makarna zaten tek başına full karbonhidrat ve yüksek kalori+sosun kalorisi ile birlikte iyice kalorisi fîrlıyor zaten ayrıca en az 1 kilo fazladan ödem yapıyor zaten onun ödemi 2günde anca gider ondan yarın sakın tartılma morelin bozulmasın makarna ertesi baya yüksek artılar çıkıyor hergün tartılan biri isen en az 2gün tartı için bekle motiveni bozmasın
Sabah 30 dakikalık sahil yürüyüşümüde yaptım. Bugün erken kahvaltı yapıcam bakalım nasıl bir değişim olacak
Günaydın kizlar
Ben artk bugün yada yarın ikimizden kesin çok güzel bir düşüş olacak diye emindim ama sen dün karbonhidrata yüklenince iş bozulduAnnem benimkine kıymayı kavurmuş üstüne atmış sos falan hiçbir şey yapmamış.
Şimdi tartıldım. Wc çıkmadan 69 kiloyum. Senin dediğin gibi ödem yapmış ayağımın üstü şiş ve ağrıyor. Midem hala kötü mide ilacı içtim şimdi. Bende uyandığım gibi tartıldım yapmam yapmam yapasım tuttu.
Seneye benimki de başlayacakGünaydın tatlım oohh maşallah
Günaydın fıstığım bugün okul 3dersmiş Mirayı götürüyorum
Ben artk bugün yada yarın ikimizden kesin çok güzel bir düşüş olacak diye emindim ama sen dün karbonhidrata yüklenince iş bozuldu3dilim ekmek+papates kızartma+makarna full karbonhidrat tabi ödem olur hala 69 çıkar 67 ye dınmek için artk mümkün olduğunda karbonhidratsız 2gün filan yap ki ödemler gitsin canm bu sabah yürüyüş ile çok güzel başlangıç yapmışsın hadi bakalm menüler ile de devamı gelsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?