♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Aynı dert bendede var malum senelerdir diyetteyiz asıl ben arkadaşlarımla bulustugumda yine mi diyettesin demelerinden biktim gerçekten ne zaman bitecek bu diyet benim diyetisyen haftada bir ödül veriyordu bana 1 kase sütlü tatlı bu şekilde kilo da verdim çoğu uzmanda aynı görüşte bir gün kaçamak yapın yoksa sıkılmazsınız diyor benim 1 gün 1 hafta oluyor orası ayrı neyse canım bence böyle yapabiliriz o günde spor yaparız kaybımız olmaz çünkü bende çok sıkıldım diyetten kendimizi düzene sokmalıyız diyetisyenlerde kaçamak yapıyor ama dengeliyorlar

Kesinlikle canm bencede cumartesi-pazar serbest yapalım ama kaloriyi çok abartmamaya ve sporla dengelemeye çalışalm hafta içide diyetimizi yapalım ozaman sıkılmayız canm ayda 2verebilsek zaten bize yeter

Kesinlikle canm bencede cumartesi-pazar serbest yapalım ama kaloriyi çok abartmamaya ve sporla dengelemeye çalışalm hafta içide diyetimizi yapalım ozaman sıkılmayız canm ayda 2verebilsek zaten bize yeter
Siz ayda iki verin ben ayda sekiz vereyim zaten bir haftada altı alırım.
Bünye nasıl bünye hala anlamadım

Siz ayda iki verin ben ayda sekiz vereyim zaten bir haftada altı alırım.
Bünye nasıl bünye hala anlamadım
Acaba SchonerDuft seni yakaladımı
Tubi de htc yi yakaladımı çok merak ediyordum ama öğrenemedik yine yok oldular
Merak etme son zamanlar hepimiz iki ile bir geri yapıp yerimizde sayar olduk zaten içimizde pekde ilerliyen çıkmadı tabi berkas hariç önümüzdeki hafta filan da onu ikinci kez mezun ederiz artk bizlerde nezman şu 3-5 kiloyu veririz kimbilir

Bence beni yakaladı. Tubide ben üzülmeyeyim diye açıklamıyor herhalde

Haklısın canım fazla kilomuz kalmadı hayatımızı mahvetmeye değmez bir iki gün kaçamak yaptikmi sağlıksız beslenmiş olmayacağız hayatımızı böyle devam ettiremeyiz zaten ama sen gerçekten inceldin o yüzden vermemen normal yağlar kasa döndü ona bak ve keyif al arada fazlada cikicaz birden düşeceğiz normal dengeleyelim yeterki

İshal değilsin dimi canım. Mikrop falan kapmış olma
Yok canm öyle diil zaten o tarz durumlarda şiddetli karın ve kasık ağrıları olur. Ben spor ve bitkiçayalrı,bol su 3lüsünü uygulaynca hep bòyle oluyorum 2-3 kez çıkıyorum odan ama ona rağmen neden tartıda düşüş yok onu anlamadım

Vücudunda şişlik mi yaptı acaba bitki çayı. Regl olmana az kaldığı içinde belki vücudun şişesini engelliyorsundur bu şekilde

Sen 65.8 ben 61.8 ikimizde hedeften 3.8 fazlayız canm ve artk baya yavaş gitmeye başladı pooff ne yapsak acaba
Kuzum senin hersey tamam sporun cok iyi menuler de guzel bundam daha fazla ne yapabilirsin ki Ben yine yuruyuse baslasam bence boraz daha hizli gider de ben anca yatayim

Kuzum senin hersey tamam sporun cok iyi menuler de guzel bundam daha fazla ne yapabilirsin ki Ben yine yuruyuse baslasam bence boraz daha hizli gider de ben anca yatayim
Acaba bende bir şekilde vakit yaratp her gün yürümeye mi çalışsam yürüyüş daha kolay verdiriyor gerçekten en azından önümüzdeki hafta yürüyüş yapsam ozman 60a inerim belki 1 haftalığna yağmurlar çamurlarda yok iken açık hava yürüyüşü yapsak iyi olur diyorum yarın itibari ile başlıyayım bari

Son düzenleme:
Yarin bende yürüyüşe cikabilirim kuzum ama ondan sonra esim hep işte sadece cuma cumart. Pazar izinli
Birde annem yakin o işte olmazsa kizimi ona birakip yuruyebilirim yarin kesin cikarim da sonraki gunler nasil denk gelir bilmiyorum olmadi evde leslie yaparim birde esim de gec geliyor sabah 8 akşam 8 çalışıyor o geldikten sonra da cikma ihtimalim yok

Ben annemlerdeydim canim yeni geldik eve ondan bakamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…