♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Dün o kadar hareket etmesem demek bugün 70 üstü olurmuşum.

günaydın kızlar iyi haftalar
bugün tartı kontrol yok değil mi ? tartılmadın çünkü saat 07,30 den beri işyerindeyim beyanler beni bitirdi bu ay
Kolay gelsin canm yok tartı günü olarak sadece cumartesiyi belirledik tabi bana hergün tartı günü o ayrı tutamıyor kendimi

Seneye benimki de başlayacak bu arada daha fazla sismedim bu sabah da 65.8 cikti 5 gun kalmisti 65.8 uc gun kaldi yine 65.8 cikti
Benim de son 1gün canm yarın sabah olucam bende ve tartıldım cuma günü çıkan +200 gitmiş hatta biraz daha eksiye geçmiş regleye 1gün kala süper haber regle bitişi inslh 61e veda etmiş olyrm

Ben kendimi söz verdim 60ı ucundan gör 60.8 hatta 60.9 bile yazsa bidaha cumartesiye kadar tartılmıycaksın dedim haftada 1 olmasa bile en azından 3-4 günde bir tartılcam canm karar aldm ama dediğim gibi 60yazınca taktm çünki şimdi onu görmeden üstünden inemem mümkün diil

aklima naime geldi guldur guldur de vardi ya tartiliyor sonra hopla zipla 1 2 3 biraz mezdeke belki vermisimdir

Kızlar ben hastayım boğazım şiş sesim gitti evin içinde sessiz sinema oynuyoruz korktuğum başıma geldi sonunda hastalık banada bulaştı öksürükte var ha birde dişim yine felaket ağrıyor doktora gidicem biraz sonra ne bu dişten çektiğim gece ağrıdan uyuyamadım yine yaptırdığım diş ağrıyor canımı sıkan o bakalım nolmus iltihap mi kaptı bilmiyorum

Gecmis olsun canim

aklima naime geldi guldur guldur de vardi ya tartiliyor sonra hopla zipla 1 2 3 biraz mezdeke belki vermisimdir
ahaahaa mantıklı dur hopla zıpla yapıp bida çıkayım ama mirayı okula bırakp markete girdim torbalarla geri eve yürü ve o ağırlık ile 4kat çık beni çok susattı resmen içim yandı tam 1lt su içtim 1lt su sonrası bidaha baksam mı

Ne biçim yapıyorlar anlamıyorum ki insanı maf ediyorlar canm geçen yıl başıma gelmişti ne çektim ondan ne denediler ise ağrıdı hiç biri sonuç vermedi malesef tekrar tekrar yap sök ağrı çek en sonunda dişi komle aldılar ozman kurtuldum malesef senin ki inslh çekmeye gerek kalmadan kanal tedevisi vs. ile düzelme olur çok geçmiş olsun

Sağol canim senin başına da mı geldi bende anlamıyorum ne biçim yapıyorlar tam kurtuldum dedim dün yine başladı sanki dişçiye hiç gitmemisim başka diş olsa bişey demiycem ama sinir etti bakalım ne yapacak çekse kurtulurum en azından

Geçmiş olsun, canım. İltihap mı kaptı acaba canım.

Merak ettiğim birşey var kızlar pro olunca profili saklayan kişilerin profillerine bakabiliyor musunuz?
Ben hesap kapatmak isteyen kişilerin ne yapıpta hesap kapattıklarını merak ediyorum. Boş boş durunca başka uğraş bulamadım kendime bugün.
Dışarı da çıkamıyorum tüp siparişi verdim hala gelecek. 200 metre bile yok dükkanla ev mesafesi altı üstü üst sokak ama gelmeyince gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…