- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Dün o kadar hareket etmesem demek bugün 70 üstü olurmuşum.Günaydın tatlım oohh maşallah
Günaydın fıstığım bugün okul 3dersmiş Mirayı götürüyorum
Ben artk bugün yada yarın ikimizden kesin çok güzel bir düşüş olacak diye emindim ama sen dün karbonhidrata yüklenince iş bozuldu3dilim ekmek+papates kızartma+makarna full karbonhidrat tabi ödem olur hala 69 çıkar 67 ye dınmek için artk mümkün olduğunda karbonhidratsız 2gün filan yap ki ödemler gitsin canm bu sabah yürüyüş ile çok güzel başlangıç yapmışsın hadi bakalm menüler ile de devamı gelsin inşlh
Kolay gelsin canmgünaydın kızlar iyi haftalar
bugün tartı kontrol yok değil mi ? tartılmadın çünkü saat 07,30 den beri işyerindeyim beyanler beni bitirdi bu ay
Ayni benKolay gelsin canmyok tartı günü olarak sadece cumartesiyi belirledik tabi bana hergün tartı günü o ayrı tutamıyor kendimi
Seneye benimki de başlayacakbu arada daha fazla sismedim bu sabah da 65.8 cikti 5 gun kalmisti 65.8 uc gun kaldi yine 65.8 cikti
Benim de son 1gün canm yarın sabah olucam bende ve tartıldım cuma günü çıkan +200 gitmiş hatta biraz daha eksiye geçmiş regleye 1gün kala süper haber regle bitişi inslh 61e veda etmiş olyrm
Ben kendimi söz verdim 60ı ucundan gör 60.8 hatta 60.9 bile yazsa bidaha cumartesiye kadar tartılmıycaksın dedimAyni ben
iyiymiş birde olsan gelsin 60 lar
Ben kendimi söz verdim 60ı ucundan gör 60.8 hatta 60.9 bile yazsa bidaha cumartesiye kadar tartılmıycaksın dedimhaftada 1 olmasa bile en azından 3-4 günde bir tartılcam canm karar aldm ama dediğim gibi 60yazınca taktm çünki şimdi onu görmeden üstünden inemem mümkün diil
Gecmis olsun canimKızlar ben hastayım boğazım şiş sesim gitti evin içinde sessiz sinema oynuyoruzkorktuğum başıma geldi sonunda hastalık banada bulaştı öksürükte var ha birde dişim yine felaket ağrıyor doktora gidicem biraz sonra ne bu dişten çektiğim gece ağrıdan uyuyamadım yine yaptırdığım diş ağrıyor canımı sıkan o bakalım nolmus iltihap mi kaptı bilmiyorum
aklima naime geldi guldur guldur de vardi ya tartiliyor sonra hopla zipla 1 2 3 biraz mezdeke belki vermisimdir
Ne biçim yapıyorlar anlamıyorum ki insanı maf ediyorlar canm geçen yıl başıma gelmişti ne çektim ondan ne denediler ise ağrıdı hiç biri sonuç vermedi malesef tekrar tekrar yap sök ağrı çek en sonunda dişi komle aldılar ozman kurtuldum malesefKızlar ben hastayım boğazım şiş sesim gitti evin içinde sessiz sinema oynuyoruzkorktuğum başıma geldi sonunda hastalık banada bulaştı öksürükte var ha birde dişim yine felaket ağrıyor doktora gidicem biraz sonra ne bu dişten çektiğim gece ağrıdan uyuyamadım yine yaptırdığım diş ağrıyor canımı sıkan o bakalım nolmus iltihap mi kaptı bilmiyorum
Sağol canim senin başına da mı geldi bende anlamıyorum ne biçim yapıyorlar tam kurtuldum dedim dün yine başladı sanki dişçiye hiç gitmemisim başka diş olsa bişey demiycem ama sinir ettiNe biçim yapıyorlar anlamıyorum ki insanı maf ediyorlar canm geçen yıl başıma gelmişti ne çektim ondan ne denediler ise ağrıdı hiç biri sonuç vermedi malesef tekrar tekrar yap sök ağrı çek en sonunda dişi komle aldılar ozman kurtuldum malesefsenin ki inslh çekmeye gerek kalmadan kanal tedevisi vs. ile düzelme olur çok geçmiş olsun
Sagol canimGecmis olsun canim
ben dibinden bile geçmiyorum artık tartınınKolay gelsin canmyok tartı günü olarak sadece cumartesiyi belirledik tabi bana hergün tartı günü o ayrı tutamıyor kendimi
geçmiş olsun canımSagol canim
Geçmiş olsun, canım. İltihap mı kaptı acaba canım.Sağol canim senin başına da mı geldi bende anlamıyorum ne biçim yapıyorlar tam kurtuldum dedim dün yine başladı sanki dişçiye hiç gitmemisim başka diş olsa bişey demiycem ama sinir ettibakalım ne yapacak çekse kurtulurum en azından
geçmiş olsun canım
Sağolun canım evet enfeksiyon kapmış şu an antibiyotik verdi bakalım hiç de sevmiyorum dokunuyorGeçmiş olsun, canım. İltihap mı kaptı acaba canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?