Tesekkur ederiz kuzumgüle güle giysin kuuzm çok ciciler
Çok sevimliler soğuk kış günlerinde sımsıcak tutsunlar cimcimemizi.Eki Görüntüle 2546812
Kizima bu cicileri aldimgeçen senekiler kuculdu içinden tek tuk olanlar vardı
hadi bakalım senden büyük atak bekliyorumBen bu kediye bayılıyorum. Sabah uyandığımda parmaklarım bile ağrıyordu ve onca yemeye onca çikolata yer fıstığı sütlü şekerli nescafelere simitlere şekerlemeye ve en önemlisi WC çıkamama rağmen 68 kiloyum. Cumaya göre 100 gr vermişim.
hadi bakalım senden büyük atak bekliyorum
ben cuma günü memlekete gidiyorum yine 1 hafta çok dikkat edemem güzzel bi fırsat senin için
kızım ve ben ikimiz gidiyoruzama bu kötü örnek ben biliyordum perşembe sorun çıkar demiştim sen cumadan gidiyorsun. ama beni beni uçuğunu bırakıp gitme gitmeeeeeee ne gerek var 3 4 kilo almaya bir hafta içinde değmez değmez. Eşin ve çocuğun gitsin gezsin yatsın kalksın dönsün. sen boşver memleket havasını
Şimdiden iyi tatiller tabiki.
Sevgili guru bundan sonraki hedefiniz nedir acabaArkadaşlar az açılın yol verin bakiim aranızda koskoca bir Guru var
Yok yarismalara katılmak istemiyorum, geyik falan olması benim için daha iyi aslında yani hem kilo muhabebti hem spor vs yaparız öylesi daha iyi olur benim içinevet sık sık görüyordum seni bizim takıma bakarken
ama biz bi yarışmanın içinde değiliz daha çok geyik yapmak için kullanacağımız bi sayfa olacak burası, o nedenle yarışma sayfalarından birine katılırsan daha iyi olur senin için
ayrıca bi arkadaşın önerisiyle mi gelmiştin sen bizim gruba ?
Bana inat almazsın sen. Ben öyle düşünüyorum. ( not: benim yerimede her şeyin tadına bakkızım ve ben ikimiz gidiyoruz
alıştınız tabi tubi kesin 3-4 kilo alır diyosunuz ama ynıltacam bu sefer sizibi 3-4 alırsam artık atıyım kendimi bir yerlerden
alacağım kadarını bu hafta verirsem sabit dönerim inşallahBana inat almazsın sen. Ben öyle düşünüyorum. ( not: benim yerimede her şeyin tadına bak)
Kedileri sevmeye başla benim gibi kucağında bir saat yürü bak göreceksin. Nasıl terlediğini karın üstünün bilealacağım kadarını bu hafta verirsem sabit dönerim inşallah
14 kiloluk bi bebek sayılıyormu terlemedenKedileri sevmeye başla benim gibi kucağında bir saat yürü bak göreceksin. Nasıl terlediğini karın üstünün bile
Belini incitmediğin sürece o daha iyi bir ağırlık14 kiloluk bi bebek sayılıyormu terlemeden
Canm parayla da pro olunuyorBir de o kadar pro oldum bi böyle havam olmadi
parayla pro dönemi bittiCanm parayla da pro olunuyorama parasını ödeyip Guru olunmuyor
Öğretici , Öğretmen ve Usta demek canmNe diyosun sen
Ben bu büyüyü bozarim
Ay hep merak etmisimdir bu guru ne ola ki diyeneymis bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?