bende eski leonardo nuzum o zamanÖğretici , Öğretmen ve Usta demek canm
hanı Nikelenjelo vardı ya Usta o benim
Sizde benim Ninja kaplumbağalarımsınz
Ben bu kediye bayılıyorum. Sabah uyandığımda parmaklarım bile ağrıyordu ve onca yemeye onca çikolata yer fıstığı sütlü şekerli nescafelere simitlere şekerlemeye ve en önemlisi WC çıkamama rağmen 68 kiloyum. Cumaya göre 100 gr vermişim.
Ben hepimize güveniyorum bu haftada haftaya tubiye güvenmiyorumbu nasl güzel bir haber o yediklerinin ödemi de var o ödem ve wc de hallolsa demekki belki 67 yada 66 bile çıkabilirsin oohh oohh yandan yandan ✌ süper bir motiveyle başlamış oldun hadi bakalm bundan sonra güzel diyet menüler ve spor la devam uçuk kız göreyim seni sana güveniyorum
Aaayyy pardon evet O Ustanım adı Leonardo Usta idibende eski leonardo nuzum o zaman
Ben hepimize güveniyorum bu haftada haftaya tubiye güvenmiyorum
Tubi dobi olarak geri dönecekBen hepimize güveniyorum bu haftada haftaya tubiye güvenmiyorum
Aaayyy pardon evet O Ustanım adı Leonardo Usta idicanm Guru yani Usta benim Leonardo ben oluyorum sen anca Proyun diye hava at senin kaptanlığın burda sökmez
Sen de sık az dişini haticeyi yakala canmBen hepimize güveniyorum bu haftada haftaya tubiye güvenmiyorum
Ya benim popüler üyeliğimi neden aldılar bir o vardı elimde o da gittiAaayyy pardon evet O Ustanım adı Leonardo Usta idicanm Guru yani Usta benim Leonardo ben oluyorum sen anca Proyun diye hava at senin kaptanlığın burda sökmez
yaaa kızlar yapmayın böleTubi dobi olarak geri dönecek
Sen nasıl pro oldun yaw en son gittiğimde bizim gibi üyeydin ne zaman oldun offf ben hala olamadım
bende zaten popüler ve pro üye tubi olmaktan çook mutluyum
Pişmansın dimi yaaa öyle olur işteyaaa kızlar yapmayın böle
keske 1 hafta sonra açsaydım topiği
yaa kızlar şimdi memlekette sabah bir yere akşam bir yere gidiyoruzSen de sık az dişini haticeyi yakala canmtubi de dönünce bir bakar kendi geride kalms siz haticeyle kapışıyorsunuz gòrür ozman yemeyi o da tugbaFB bunları göze alıp hala yemeyi düşünüyormusun bak gelince dalga geçeriz haaa baştan söyliyim kork bizden yeme
aaa sağır sultana bile duyurdum sanıyordum , seni nasıl atlamışımSen nasıl pro oldun yaw en son gittiğimde bizim gibi üyeydin ne zaman oldun offf ben hala olamadım
sil bakalım durumunu popüler üyesindir benceYa benim popüler üyeliğimi neden aldılar bir o vardı elimde o da gitti
bende zaten popüler ve pro üye tubi olmaktan çook mutluyum
O ara ben yoktum işte duymadım gelince aaa tubi pro olmuş olamaz yandık dedimaaa sağır sultana bile duyurdum sanıyordum , seni nasıl atlamışım
Gurusun işte daha ne istiyosun bizde o da yokbenimkini de şu yandaki kutucuk a yazsalardı ya profilime yazı yazınca guru olduğum zaten görünmiycek bak senin proluğun hep görünüyor ayrıca kaptana verip yardımcılarına proluk vermemekte haksızlık olmuş biz karşılıksız emek vermiş olduk Guruluğum da görünmiycek yerde yazıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?