♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

bu nasl güzel bir haber o yediklerinin ödemi de var o ödem ve wc de hallolsa demekki belki 67 yada 66 bile çıkabilirsin oohh oohh yandan yandan ✌ süper bir motiveyle başlamış oldun hadi bakalm bundan sonra güzel diyet menüler ve spor la devam uçuk kız göreyim seni sana güveniyorum

Ben hepimize güveniyorum bu haftada haftaya tubiye güvenmiyorum

Ben hepimize güveniyorum bu haftada haftaya tubiye güvenmiyorum
Sen de sık az dişini haticeyi yakala canm tubi de dönünce bir bakar kendi geride kalms siz haticeyle kapışıyorsunuz gòrür ozman yemeyi o da tugbaFB bunları göze alıp hala yemeyi düşünüyormusun bak gelince dalga geçeriz haaa baştan söyliyim kork bizden yeme

yaa kızlar şimdi memlekette sabah bir yere akşam bir yere gidiyoruz
her gitiiğimiz yerde cıs cos gani
bende senelerdir diyette olduğumdan diyetteyim diyemiyorum en sağlıklılarından yemeye çalışıyorum ama ne kadar yapabilirsem aartık bu gittiğimde çok gezmeyi düşünmüyorum, yada gittiğim yere son dadika haber edip kahveye gitmeyi düşünüyorum

bende zaten popüler ve pro üye tubi olmaktan çook mutluyum
benimkini de şu yandaki kutucuk a yazsalardı ya profilime yazı yazınca guru olduğum zaten görünmiycek bak senin proluğun hep görünüyor ayrıca kaptana verip yardımcılarına proluk vermemekte haksızlık olmuş biz karşılıksız emek vermiş olduk Guruluğum da görünmiycek yerde yazıyor zaten

Gurusun işte daha ne istiyosun bizde o da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…