♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Yok yarismalara katılmak istemiyorum, geyik falan olması benim için daha iyi aslında yani hem kilo muhabebti hem spor vs yaparız öylesi daha iyi olur benim için
Evet mavi95 onermisti
sen daha önce bizim takımda bulunmuş muydun acaba?
gizli takip etmenden bahsetmiyorum ama

Kaptanlara veriyorlar canm kaptan oldu diye verdiler sen dikkat etmemişsin
Yok kız bir ara biri vardı takımda kaptan falan değildi olmuş parayla falanda değil ne bileyim artık geçen yemek yarışmaları vardı seçtiğin birinci olursa üyelerden birine proluk verilecekti onada katıldım sectigim birincide oldu yok yine aynıyım

yemek yarışmalarına katıl
ordada çok veriliyor
birinci olursun belki

kaptanlara verilmiyordu önceden ben keşke kaptanlarda proluk olsa diye bi öneri sundum kazende sağolsun tüm kaptanlara verdi
Nasl bencillik bu yaa insan der ki kaptan yardimcilarimiz da okadar emek veriyor lar üyelerle uğraşıyorlar sadece kaptan diil kaptan ve yardımcılarına emekleri karşılığı proluk verilmelider ya sadece kendini mı düşünür böyle dese idin htc71 ve bende şuan pro idik sen tek kendine işte tabiiiii biz kimiz kiii dimi

kaptanlara verilmiyordu önceden ben keşke kaptanlarda proluk olsa diye bi öneri sundum kazende sağolsun tüm kaptanlara verdi
Nasl bencillik bu yaa insan der ki kaptan yardimcilarimiz da okadar emek veriyor lar üyelerle uğraşıyorlar sadece kaptan diil kaptan ve yardımcılarına emekleri karşılığı proluk verilmelider der ya sadece kendini mi düşünür dese idin htc71 ve bende şuan pro idik sen tek kendine iste tabiiiii biz kimiz kiii dimi

kuzum valla o an bize bile vereceklerini düşünmedim

kuzum valla o an bize bile vereceklerini düşünmedim
Aayy canm bakma bana sen yaaa uğraşıyorum ben senle hem pro olsam ne fark olacak anca gelen gideni görecektim onada sen varken gerek kalmıyor ki bak schoner bak mış hepimiz duyduk sen bizim yerimize de prosun

Bana da mezun ol proluk al diye kazen msj attı ben de mezun oldum proluk vermedi kandırıyorlar bizi parası olanın hali başka tabi o öder alır

Ben şuan yaşayacak kadar yemeye başladım. Abartmaya tıka basa doymaya gerek yok.
Onlar orada olacağını bildiği için önceden hazırlık yapmışlardır.

sen daha önce bizim takımda bulunmuş muydun acaba?
gizli takip etmenden bahsetmiyorum ama
Canm üyeliği zatwn daha 4hafta önce açılmış 23eylül de açılmış 2gün sonra 25eylülde de bizim 14.takıma gelip yazmış L lily16 acaba sen onun öncesinde başka bir nik ile üyeliğin vardı da bizi onunla mi takip ediyorsun yada diğer eski hesap ile aramızda bulunmuşmuydun?

Bu olay bizim topiği kapatmaya gelen bir suikastçıya benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…