- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kaptanlara veriyorlar canmSen nasıl pro oldun yaw en son gittiğimde bizim gibi üyeydin ne zaman oldun offf ben hala olamadım
sen daha önce bizim takımda bulunmuş muydun acaba?Yok yarismalara katılmak istemiyorum, geyik falan olması benim için daha iyi aslında yani hem kilo muhabebti hem spor vs yaparız öylesi daha iyi olur benim için
Evet mavi95 onermisti
Yok kız bir ara biri vardı takımda kaptan falan değildi olmuş parayla falanda değil ne bileyim artık geçen yemek yarışmaları vardı seçtiğin birinci olursa üyelerden birine proluk verilecekti onada katıldım sectigim birincide oldu yok yine aynıyımKaptanlara veriyorlar canmkaptan oldu diye verdiler sen dikkat etmemişsin
kaptanlara verilmiyordu önceden ben keşke kaptanlarda proluk olsa diye bi öneri sundum kazende sağolsun tüm kaptanlara verdiKaptanlara veriyorlar canmkaptan oldu diye verdiler sen dikkat etmemişsin
yemek yarışmalarına katılYok kız bir ara biri vardı takımda kaptan falan değildi olmuş parayla falanda değil ne bileyim artık geçen yemek yarışmaları vardı seçtiğin birinci olursa üyelerden birine proluk verilecekti onada katıldım sectigim birincide oldu yok yine aynıyım
Canm profil yazını tamamen sil yazısız kaydet bir bakalım nesin o şekilde görünüyor ondan hepimiz sildik bugün yazılarıGurusun işte daha ne istiyosun bizde o da yok
Artık çok geç canım.yaaa kızlar yapmayın böle
keske 1 hafta sonra açsaydım topiği
Nasl bencillik bu yaakaptanlara verilmiyordu önceden ben keşke kaptanlarda proluk olsa diye bi öneri sundum kazende sağolsun tüm kaptanlara verdi
Nasl bencillik bu yaakaptanlara verilmiyordu önceden ben keşke kaptanlarda proluk olsa diye bi öneri sundum kazende sağolsun tüm kaptanlara verdi
kuzum valla o an bize bile vereceklerini düşünmedimNasl bencillik bu yaainsan der ki kaptan yardimcilarimiz da okadar emek veriyor lar üyelerle uğraşıyorlar sadece kaptan diil kaptan ve yardımcılarına emekleri karşılığı proluk verilmelider ya sadece kendini mı düşünür böyle dese idin htc71 ve bende şuan pro idik sen tek kendine işte tabiiiii biz kimiz kiii dimi
Bak kız 59lara geçiyor diye kilo aldıracak yaayemek yarışmalarına katıl
ordada çok veriliyor
birinci olursun belki
Fesat işte nolcakBak kız 59lara geçiyor diye kilo aldıracak yaa
Aayy canm bakma bana sen yaaa uğraşıyorum ben senlekuzum valla o an bize bile vereceklerini düşünmedim
Bana da mezun ol proluk al diye kazen msj attı ben de mezun oldum proluk vermediYok kız bir ara biri vardı takımda kaptan falan değildi olmuş parayla falanda değil ne bileyim artık geçen yemek yarışmaları vardı seçtiğin birinci olursa üyelerden birine proluk verilecekti onada katıldım sectigim birincide oldu yok yine aynıyım
zeytinyağlılar grubuna katılsınBak kız 59lara geçiyor diye kilo aldıracak yaa
asıl siz fesatsınızFesat işte nolcak
ooo daha kimler vardı kimler şok olursunAayy canm bakma bana sen yaaa uğraşıyorum ben senlehem pro olsam ne fark olacak anca gelen gideni görecektim onada sen varken gerek kalmıyor ki bak schoner bak mış hepimiz duyduk sen bizim yerimize de prosun
Ben şuan yaşayacak kadar yemeye başladım. Abartmaya tıka basa doymaya gerek yok.Sen de sık az dişini haticeyi yakala canmtubi de dönünce bir bakar kendi geride kalms siz haticeyle kapışıyorsunuz gòrür ozman yemeyi o da tugbaFB bunları göze alıp hala yemeyi düşünüyormusun bak gelince dalga geçeriz haaa baştan söyliyim kork bizden yeme
Onlar orada olacağını bildiği için önceden hazırlık yapmışlardır.yaa kızlar şimdi memlekette sabah bir yere akşam bir yere gidiyoruz
her gitiiğimiz yerde cıs cos gani
bende senelerdir diyette olduğumdandiyetteyim diyemiyorum en sağlıklılarından yemeye çalışıyorum ama ne kadar yapabilirsem aartık bu gittiğimde çok gezmeyi düşünmüyorum, yada gittiğim yere son dadika haber edip kahveye gitmeyi düşünüyorum
Canm üyeliği zatwn daha 4hafta önce açılmış 23eylül de açılmış 2gün sonra 25eylülde de bizim 14.takıma gelip yazmışsen daha önce bizim takımda bulunmuş muydun acaba?
gizli takip etmenden bahsetmiyorum ama
Ya ama ya meraklı biriyim zaten ben kim vardı kim vardıooo daha kimler vardı kimler şok olursun
Bu olay bizim topiği kapatmaya gelen bir suikastçıya benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?