♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kuzum hoplayıp zıplıyor muyuz? Ne de olsa ben karbonhidrat bombasıyım. Bir hafta yemesem vücut aramaz.

ben dibinden bile geçmiyorum artık tartının kaç çıktın bugün
Cumartesiye göre eksideyim canm cumartesi 61.8 idim bu Sabah 61.3 ile 61.4 arası gidip geldi canm sonra şimdi gene tartıldım 1litre su içmistim onun üstünede büyük kupa ile 3bardak çay ve büyük boy kupa ile sütlü kahve içtim ve kahvaltımda tıkabasa güzel yapmstm tüm yiyip içtklerim ile şuan bu saatte bile 61.9 çıktı şoktaym 60a geçmişim galiba ve üstelik sabah regle olmam gerek

Kızlar bir şey sorucam cumartesi bildiriminde sena zeynep yok ya o normal koruma modunda dimi bizim yani benim gibi yiyip yiyip kilo vericem ben banane diyen durumu yok dimi hayalindeki kiloda o. Bildirimde olmayınca sormak istedim.

Sağolun canım evet enfeksiyon kapmış şu an antibiyotik verdi bakalım hiç de sevmiyorum dokunuyor
enfeksiyona doğal şeyler yapılıyorsa onu yapsana destekler mide koruyucu mutlaka iç

gelip bana yardım edeydin
daha yeni bitti işim 1 saat önce öğlen yemeği yedim işten acıktığımı da unutmuşum
ayy bravo valla reglide dikkat edersen daha hızlı verirsin .
eğer adet olursam senin patates detoksunu yapacam tekrardan diyete başlamak için ideal liste

Kuzum hoplayıp zıplıyor muyuz? Ne de olsa ben karbonhidrat bombasıyım. Bir hafta yemesem vücut aramaz.
Sen ye ye bak ben aşşağı doğru gidiyorum aramızdaki farkı düz 10 kilo yap da ozaman ben ne yaptm diye kafani taşa vur tubi den de ses çıkmiyor oda ne bulduysa yiyor galiba siz o karbonhidratların büyüsünden kurtulduğunuz da sizin tartı 70yazıyor olup benim tartımda da 60yazınca görürsünüz 5kilo fark attim dedim dedim dinletemedim ben aşşağı gittikçe siz yukarı gidip 10mu yapacaksınız farkı siz akşam yerken ben 2saat aralıksız dans edip iyice eriyor olacağim

Valla olurdu sıkıntıdan htc gibi öğlen uyudum iki saat.

Bilinç altı bizi esiri yaptı. Beynime hükmedemiyorum b12 'ye devam edeyim ben bari yoksa bu gidişle o fark 10 değil 15 olacak.

Kızlar bir şey sorucam cumartesi bildiriminde sena zeynep yok ya o normal koruma modunda dimi bizim yani benim gibi yiyip yiyip kilo vericem ben banane diyen durumu yok dimi hayalindeki kiloda o. Bildirimde olmayınca sormak istedim.
Hayr canm hayalindeki kiloda hedef kilo da filan diil benim hatirladgm hedef kilosuna ulaşıp hayalindeki kilaya vardiktan sonrada diyet yapmadığı halde bir kaç kilo daha aşşağı inmisti hayalininde altındaki kilo da kız 52ler filan diyor daha listeye yazip 40kilomu yapıcaz sende anca bak bak makarna ye ustune incir,ceviz avuç avuç kuruyemis patlaması yap hedefi bekle òyle

Dogal yollardan enfeksiyonu gidermeye calısıcam şimdilik ama işe yaramazsa antibiyotik yine yapacak bişey yok disim çok zonkluyor onu bitirmem lazım keyfim falan kaçtı bir yandan hastayım iyice modum düştü

başla canm ❤ başlamak bitirmenin yarısı demişler bak ben sonlara vardım valla bende bir zmanlar sizlerle iken 72-70 arası gidip gelirken 6lara gecmeyi sabırsızlıkla bekliyordum 60lara nezman gecicem artk 70e veda etmek istiyorum diyordum şimdi ise 5lere gecicem düşün 60a vede etmek üzereyim hayalimin dibindeyim şuan çok mutluyum sizde bu duyguları yaşayın istiyorum ❤❤❤❤❤ çünki biliyorsun ki ben de bünyesi çok zor veren metobolizması çok yavaş olan ve vücudu kilo vermeye direnç gösteren biriyim ondan ben veriyorsam siz de verirsiniz demek bu

Hedeflerimeze olan uzaklik senle hemen hemen ayni kiloda bir sey kalmadi ben 5 aya yakindir ayni kiloda sayilirim orasi ayri da mezun olali 5 ay olmuş oruclu halimle 63.3 yada 63.6 diye hatirliyorum hangisiyse artik mezun olmustum 65 olarak sabitlendi oyle gitti ya az alti ya az üstü ama genel olarak hep 65 de kalmisim

Ben de 60.7 mi 60.6 mı ne öle bişi ile mezun oldum canm 1ay boyunca ne bulursam gömüp 62.8 e sabitledim ama şimdi tekrar mezun oldugum kiloya geldim galiba son indiyim yerdeyim yine galiba artk burfan sonrası Nirvana acalesi yok ya sıkılaşma benim için ön planda ama sıkılasırkende yavaş yavaş şu son 3kiloyufa verelim 2020 ye fit gircez beraber veririz kalan 3 kiloyu canm ikimizinde menüleri gayet guzel gidiyor maşallah bòyle giderse kasım da güzel rakamlar görürüz

Kızlarrrrrrrr
Mira beni ve kendini çizmiş elele ikimiz ❤ayy bayıldim şu elbiselerimizin şıklığınada bakın heleki benim o ince belime ne demeli ayyy ölürüm ya o parmaklara beni böyle renkli cıvıl cıvıl bir anne olarak görmesine çok mutlu oldum ya yerim

Benimkide ciziyor ama insandan daha cok hayalet gibiler

Benimkide ciziyor ama insandan daha cok hayalet gibiler
Normal canm daha çok küçüklwr zaten hepsi öyle çiziyor sen miraya bakma o anasına çekmiş söylemesi ayıptr ben yağlı boya tablo ve karakelm portre filan çiziyorum canm okulda iken de resim yarışmalarına katılırdım hep ünlü tabloları çizerdim artk pek vakit bulamıyorum ama bulursam gene karalıyorum arada ondan mirayada genetik geçmiş sanırim canm normalde 5yaş da mümkin diil daha çomak çocuk yapıyor arkadaşları hepsinin ayrı ayrı kendine özgü yeteneği oluyor kuzum seninkininde başka dalda vardır yeteneği hepsi keşvedilmeyi bekleyen mücevherler daha❤

Maşallah canım çok güzel çizmiş minik kuzucuk

Anneyi prensesler gibi görüyor çok tatlı olmuş elbiseler ama etekte + işaretini ne anlamda yaptı merak ettim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…