Bizim pazar var birazdan oraya gidecegim ondan oncede yemek hazirladim mutfaktaydimBugün herkes spor mu yapıyor kimseler yok burada
Ellerine sağlık canım. Bol yeşillikli bir pazar olması dileğiyle kolay gelsin.Bizim pazar var birazdan oraya gidecegim ondan oncede yemek hazirladim mutfaktaydim
Kuzum hoplayıp zıplıyor muyuz? Ne de olsa ben karbonhidrat bombasıyım. Bir hafta yemesem vücut aramaz.ahaahaa mantıklı dur hopla zıpla yapıp bida çıkayım ama mirayı okula bırakp markete girdim torbalarla geri eve yürü ve o ağırlık ile 4kat çık beni çok susattı resmen içim yandı tam 1lt su içtim 1lt su sonrası bidaha baksam mı
Cumartesiye göre eksideyim canm cumartesi 61.8 idim bu Sabah 61.3 ile 61.4 arası gidip geldi canm sonraben dibinden bile geçmiyorum artık tartınınkaç çıktın bugün
enfeksiyona doğal şeyler yapılıyorsa onu yapsana destekler mide koruyucu mutlaka içSağolun canım evet enfeksiyon kapmış şu an antibiyotik verdi bakalım hiç de sevmiyorum dokunuyor
Merak ettiğim birşey var kızlar pro olunca profili saklayan kişilerin profillerine bakabiliyor musunuz?
Ben hesap kapatmak isteyen kişilerin ne yapıpta hesap kapattıklarını merak ediyorum. Boş boş durunca başka uğraş bulamadım kendime bugün.
Dışarı da çıkamıyorum tüp siparişi verdim hala gelecek. 200 metre bile yok dükkanla ev mesafesi altı üstü üst sokak ama gelmeyince gelmiyor.
ayy bravo valla reglide dikkat edersen daha hızlı verirsin .Cumartesiye göre eksideyim canm cumartesi 61.8 idim bu Sabah 61.3 ile 61.4 arası gidip geldi canm sonraşimdi gene tartıldım 1litre su içmistim onun üstünede büyük kupa ile 3bardak çay ve büyük boy kupa ile sütlü kahve içtim ve kahvaltımda tıkabasa güzel yapmstm tüm yiyip içtklerim ile şuan bu saatte bile 61.9 çıktı şoktaym 60a geçmişim galiba ve üstelik sabah regle olmam gerek
Kuzum hoplayıp zıplıyor muyuz? Ne de olsa ben karbonhidrat bombasıyım. Bir hafta yemesem vücut aramaz.
Valla olurdu sıkıntıdan htc gibi öğlen uyudum iki saat.enfeksiyona doğal şeyler yapılıyorsa onu yapsana destekler mide koruyucu mutlaka iç
gelip bana yardım edeydin
daha yeni bitti işim 1 saat önce öğlen yemeği yedim işten acıktığımı da unutmuşum
ayy bravo valla reglide dikkat edersen daha hızlı verirsin .
eğer adet olursam senin patates detoksunu yapacam tekrardan diyete başlamak için ideal liste
Bilinç altı bizi esiri yaptı. Beynime hükmedemiyorum b12 'ye devam edeyim ben bari yoksa bu gidişle o fark 10 değil 15 olacak.Sen ye ye bak ben aşşağı doğru gidiyorum aramızdaki farkı düz 10 kilo yap da ozaman ben ne yaptm diye kafani taşa vur tubi den de ses çıkmiyor oda ne bulduysa yiyor galiba siz o karbonhidratların büyüsünden kurtulduğunuz da sizin tartı 70yazıyor olup benim tartımda da 60yazınca görürsünüz 5kilo fark attim dedim dedim dinletemedim ben aşşağı gittikçe siz yukarı gidip 10mu yapacaksınız farkı siz akşam yerken ben 2saat aralıksız dans edip iyice eriyor olacağim
Hayr canm hayalindeki kiloda hedef kilo da filan diilKızlar bir şey sorucam cumartesi bildiriminde sena zeynep yok ya o normal koruma modunda dimi bizim yani benim gibi yiyip yiyip kilo vericem ben banane diyen durumu yok dimi hayalindeki kiloda o. Bildirimde olmayınca sormak istedim.
Dogal yollardan enfeksiyonu gidermeye calısıcam şimdilik ama işe yaramazsa antibiyotik yine yapacak bişey yok disim çok zonkluyor onu bitirmem lazım keyfim falan kaçtı bir yandan hastayım iyice modum düştüenfeksiyona doğal şeyler yapılıyorsa onu yapsana destekler mide koruyucu mutlaka iç
daha yeni bitti işim 1 saat önce öğlen yemeği yedim işten acıktığımı da unutmuşum
eğer adet olursam senin patates detoksunu yapacam tekrardan diyete başlamak için ideal liste
enfeksiyona doğal şeyler yapılıyorsa onu yapsana destekler mide koruyucu mutlaka iç
Hedeflerimeze olan uzaklik senle hemen hemen ayni kiloda bir sey kalmadibaşla canm ❤ başlamak bitirmenin yarısı demişler bak ben sonlara vardım valla bende bir zmanlar sizlerle iken 72-70 arası gidip gelirken 6lara gecmeyi sabırsızlıkla bekliyordum 60lara nezman gecicem artk 70e veda etmek istiyorum diyordum şimdi ise 5lere gecicem düşün 60a vede etmek üzereyim hayalimin dibindeyim şuan çok mutluyum sizde bu duyguları yaşayın istiyorum ❤❤❤❤❤ çünki biliyorsun ki ben de bünyesi çok zor veren metobolizması çok yavaş olan ve vücudu kilo vermeye direnç gösteren biriyim ondan ben veriyorsam siz de verirsiniz demek bu
Ben de 60.7 mi 60.6 mı ne öle bişi ile mezun oldum canm 1ay boyunca ne bulursam gömüp 62.8 e sabitledim ama şimdi tekrar mezun oldugum kiloya geldim galiba son indiyim yerdeyim yine galiba artk burfan sonrası NirvanaHedeflerimeze olan uzaklik senle hemen hemen ayni kiloda bir sey kalmadiben 5 aya yakindir ayni kiloda sayilirim orasi ayri da mezun olali 5 ay olmuş oruclu halimle 63.3 yada 63.6 diye hatirliyorum hangisiyse artik mezun olmustum 65 olarak sabitlendi oyle gitti ya az alti ya az üstü ama genel olarak hep 65 de kalmisim
Benimkide ciziyor ama insandan daha cok hayalet gibilerKızlarrrrrrrr
Mira beni ve kendini çizmiş elele ikimiz ❤ayy bayıldimşu elbiselerimizin şıklığınada bakın heleki benim o ince belime ne demeli ayyy ölürüm ya o parmaklara beni böyle renkli cıvıl cıvıl bir anne olarak görmesine çok mutlu oldum ya yerim
Eki Görüntüle 2549136
Normal canm daha çok küçüklwr zaten hepsi öyle çiziyor sen miraya bakma o anasına çekmiş söylemesi ayıptr ben yağlı boya tablo ve karakelm portre filan çiziyorum canm okulda iken de resim yarışmalarına katılırdım hep ünlü tabloları çizerdim artk pek vakit bulamıyorum ama bulursam gene karalıyorum arada ondan mirayada genetik geçmiş sanırim canm normalde 5yaş da mümkin diil daha çomak çocuk yapıyor arkadaşlarıBenimkide ciziyor ama insandan daha cok hayalet gibiler
Maşallah canım çok güzel çizmiş minik kuzucukKızlarrrrrrrr
Mira beni ve kendini çizmiş elele ikimiz ❤ayy bayıldimşu elbiselerimizin şıklığınada bakın heleki benim o ince belime ne demeli ayyy ölürüm ya o parmaklara beni böyle renkli cıvıl cıvıl bir anne olarak görmesine çok mutlu oldum ya yerim
Eki Görüntüle 2549136
Anneyi prensesler gibi görüyor çok tatlı olmuş elbiseler ama etekte + işaretini ne anlamda yaptı merak ettim canım.Kızlarrrrrrrr
Eki Görüntüle 2549136
Anneyi prensesler gibi görüyor çok tatlı olmuş elbiseler ama etekte + işaretini ne anlamda yaptı merak ettim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?