- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kaç aydır açız biz açzeytinyağlılar grubuna katılsın
asıl siz fesatsınız
yemek deyince gözünüüzün önünde tatlılar,kebaplar,lahmacunlar geliyor dimi
oysa ki ben garibim zeytinyağlı yemek yarışında yarışırsın diye düşünmüştüm
Zeytinyağlı diyince aklıma sarma geldizeytinyağlılar grubuna katılsın
asıl siz fesatsınız
yemek deyince gözünüüzün önünde tatlılar,kebaplar,lahmacunlar geliyor dimi
oysa ki ben garibim zeytinyağlı yemek yarışında yarışırsın diye düşünmüştüm
Bence ikimizde kim olduğunu biliyoruzYa ama ya meraklı biriyim zaten ben kim vardı kim vardı
Yok canm yılda bir tartılalım istersenKızlar burda nasıl tartilicaz iki haftada bir yada ayda 1
bu sefer süpriz yapıyorum annemllere bile söylemedimBen şuan yaşayacak kadar yemeye başladım. Abartmaya tıka basa doymaya gerek yok.
Onlar orada olacağını bildiği için önceden hazırlık yapmışlardır.
birde doğru kişiyi etiket yapsaydınCanm üyeliği zatwn daha 4hafta önce açılmış 23eylül de açılmış 2gün sonra 25eylülde de bizim 14.takıma gelip yazmış@lily16 acaba sen onun öncesinde başka bir nik ile üyeliğin vardı da bizi onunla mi takip ediyorsun yada diğer eski hesap ile aramızda bulunmuşmuydun?
Ne iyi olur ama düşünsene 1 sene sonra 50 olmuşumYok canm yılda bir tartılalım istersenyıl başından yıl başına uyar mı
yok yok ben başka birinden şüphelendim sankiBu olay bizim topiği kapatmaya gelen bir suikastçıya benziyor.
ahahaha koptum yaaaYok canm yılda bir tartılalım istersenyıl başından yıl başına uyar mı
Kaç aydır açız biz açtabi aklımıza onlar gelir eeee tok açın halinden ne anlar tabi sen bizim gibi aç gezmiyorsun ki
şaşırdık mı hayırZeytinyağlı diyince aklıma sarma geldi
Bana guvenme benceBen hepimize güveniyorum bu haftada haftaya tubiye güvenmiyorum
Kader arkadaşım beniimmmmNasl bencillik bu yaainsan der ki kaptan yardimcilarimiz da okadar emek veriyor lar üyelerle uğraşıyorlar sadece kaptan diil kaptan ve yardımcılarına emekleri karşılığı proluk verilmelider ya sadece kendini mı düşünür böyle dese idin htc71 ve bende şuan pro idik sen tek kendine işte tabiiiii biz kimiz kiii dimi
Benim kadar kimse sapıtmamıştır. Yetmediğim tek fare kaldı.Bana guvenme bencebundan sonrasi icin guvenebilirsin ama onceki 3 gun için sapıttım
Zeytinyağlı o neydi öyle bir şey yemek mi ne oZeytinyağlı diyince aklıma sarma geldi
İki kişinin bildiği sır değildir.bu sefer süpriz yapıyorum annemllere bile söylemedim
sadece abim ve yengem biliyor
OMG ben de pro olmak istiyorum. Açlıktan kafam çalışmıyor bugün acaba renklerden biri değilse kim kim kimyok yok ben başka birinden şüphelendim sanki
Sabah 8 de uyandim
sadece şüphe olunca şu denilmez tabi ki bekleyelim belki kendi söylemek isterZeytinyağlı o neydi öyle bir şey yemek mi ne o
İki kişinin bildiği sır değildir.
OMG ben de pro olmak istiyorum. Açlıktan kafam çalışmıyor bugün acaba renklerden biri değilse kim kim kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?