♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

aaa hiç bilmiyordum kuzum hiç gerek yok yapma zaten fitsin mekik ve squat yeter sana
bende salona gitmek istiyorum :) ama zamanım hiç olmaz derse ondan gitmeme kararı aldım mart ayından sonra giderim artık kısmetse .
Ben de varm 4 kişi olduk bende bir er gün ara ile yapmıyım artk ozman kuzum böyle sizin liste gibi 4gün de bir ara vererek yapayım bende
5 olmuşuz bizim listeye göre yap sende zaten düzenli yapyorsun kolay iş senin için
Bende katılmak istiyorum spora
hadi bakalım uygun olan bugün başlasın

Birde leslie eklerim daha ne olsun

Ben kondisyon bisikletindeyim 1saati doldurmak üzereyim tamamlayıp hemen üstüne hareketleri yapıcam

Ben kondisyon bisikletindeyim 1saati doldurmak üzereyim tamamlayıp hemen üstüne hareketleri yapıcam
Yaaa bende mi alaydım acaba . Üstünde sözel çalışırdım hem
Ders çalışmak ne kadar kalori yaktırır sence sayısal ağırlıklı zor yani
Ben yarindan itibaren baslarkm birazdan hazirlanmaya baslariz disari cikacagiz
Eve gidince karar verecem bende çok acıktım bugün yicek yemekte yok evde

Ve iyi akşamlar herkesee. Nasılsınızzz? Dünden beri çok yoğunum. Dün temizlik yaptım, halıları kaldırdım yıkamaya vercem. Akşama da misafir vardı yemek telaşına düştüm. bu sabah da arkadaşım geldi kahvaltıyai. Öğlen ev sahibi geldi. Biz küçük tuvaleti ardiye olarak kullanıyoruz. Orayı boşalttılar. Borularla işleri varmış vs evtalan oldu ayalkabılarla gezindiker öğledensonra hastaneye gittik sonra eve gel tekrar kahve sohbet derken akşam olmuş, yemek yap mutfağı topla bu saat oldu valla. Nasıl geçti hiç anlamadım

Ne kadar düşüncesiz bu insanlar ev sonuçta orası ayakkabı ile dolaşılmayınca bilmiyorlarmıymış seni de zor duruma sokmuşlar. Üstüne misafir helal olsun sana canım.

Ne kadar düşüncesiz bu insanlar ev sonuçta orası ayakkabı ile dolaşılmayınca bilmiyorlarmıymış seni de zor duruma sokmuşlar. Üstüne misafir helal olsun sana canım.
Evet canım sorma baktılar hali yok gezindiler heralde. Bi yandan çocuğa yemek yediriyordum çok bakamadım onlara da. Görünce de iş işten geçmiş oldu tabi . P.tesi de tekrar gelceklermiş borular değişecek vs dediler. Hiç istemiyorum misafir dediğim de sağolsun yabancı değiller kusuruma bakmazlar. Son dakika gelişti hali falan da yok geldiler öyle yemeği de hazır şipşak bi şeyler hazırladım, öyle halletmiş oldum

Biran önce bitirseydiler keşke niye pazartesine bırakmışlar. Ama bunca şeye neşen yerinde olmasına bayıldım. Maşallah nazarlar değmesin sana

Biran önce bitirseydiler keşke niye pazartesine bırakmışlar. Ama bunca şeye neşen yerinde olmasına bayıldım. Maşallah nazarlar değmesin sana
Yaa teşekkür ederimmm. hepimizin ağzının tadı hiç bozulmasın inşallahh. Bugün arkadaşımla dertleştik baya. Sonra dedim ki çok şükür bin şükür halimize. boru işi de bitseydi bugün keşke evet, parça parça iş yapıyorlar, üst katlar inşaat halindedaha, belki önce oraları yapmaları gereklidir bilemedim ben de

O zaman normal canım ben sadece seninki zannettim.

Bugünkü menüm
09.07 bir yeşil zeytin, bir parça ekmek
11.47 bir kase limon sıkılmış mercimek çorbası, bir kaşık haydari, bir kaşık acılı ezme, 4 tane patates kızartma, bir dilim ekmek
13.57 duble Türk kahvesi
17.48 duble Türk kahvesi
21.38 Trabzon hurması
00.13 Türk kahvesi, 5 adet üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…