- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende katılmak istiyorum spora
5 kişi olduk SchonerDuft harika bir şey yaptn grubumuz için teşekkür ederiz ❤
Kızlar var mı başka katılıcak olan
Kizilbodur sende katılmak istermisin canm
aaa hiç bilmiyordum kuzum hiç gerek yok yapma zaten fitsin mekik ve squat yeter sanaBenim kollar problemli kuzum pazardan aldiklarimi bile eve tasiyana kadar kötü oluyor ameliyat olmasi lazim sanirim ust kol da boyle minik salatalik düşün oyle dokunup bastırınca hareket eden parcalar var lif sıkışmadıydı galiba 7 8 yil once olmustu geçmedi zorlamadığım surece bana zarari yok ama agir birseyler taşıyayım hemen ağrıyor
Plank tarzi kola yuk bindiren seyler de zorluyor beni
bende salona gitmek istiyorum :) ama zamanım hiç olmaz derse ondan gitmeme kararı aldım mart ayından sonra giderim artık kısmetse .Ben haftanın 3günü yapyrm canm hoca ile bir sürü çeşit çeşit küçük topla ve büyük topla ve lastikle zorlaştırılmış şekilde mekik ve abs hareketleri yapıyoruz üstüne çeşit çeşit toplu,topsuz,lastikli sguat çeşitleri yapıyoruz ve herkes durabildiği kadar plankte duruyor (en uzun sınıfta 2dakika ile benimo lar tabi spor yapmaya yeni basladkları içn ) ustune baska şeyler de yapiyoruz arakliksz tam 1saat suruyor kuzum köprü çeşitleri vs. Filan sonrad rahatlamak için cenin duruşu ve kedi deve filanda yapyrz pazartesi ve çarşamba hoca ile 1saat cumada aynılarını evde yaparak 3gün yapyrm kuzum plates öncesinde de yarım saat yürüyüs ile hazırlk beraber dev ederiz canm ❤ ben bugün yine yapıcam eşlik ederim sana seve seve
5 olmuşuzBen de varm 4 kişi olduk bende bir er gün ara ile yapmıyım artk ozman kuzum böyle sizin liste gibi 4gün de bir ara vererek yapayım bende
hadi bakalım uygun olan bugün başlasınBende katılmak istiyorum spora
bunlarda iyiymiş arada eklerim bunları
Birde leslie eklerim daha ne olsunaaa hiç bilmiyordum kuzum hiç gerek yok yapma zaten fitsin mekik ve squat yeter sana
bende salona gitmek istiyorum :) ama zamanım hiç olmaz derse ondan gitmeme kararı aldım mart ayından sonra giderim artık kısmetse .
5 olmuşuzbizim listeye göre yap sende zaten düzenli yapyorsun kolay iş senin için
hadi bakalım uygun olan bugün başlasın
Ben kondisyon bisikletindeyim 1saati doldurmak üzereyim tamamlayıp hemen üstüne hareketleri yapıcamaaa hiç bilmiyordum kuzum hiç gerek yok yapma zaten fitsin mekik ve squat yeter sana
bende salona gitmek istiyorum :) ama zamanım hiç olmaz derse ondan gitmeme kararı aldım mart ayından sonra giderim artık kısmetse .
5 olmuşuzbizim listeye göre yap sende zaten düzenli yapyorsun kolay iş senin için
hadi bakalım uygun olan bugün başlasın
Ben yarindan itibaren baslarkm birazdan hazirlanmaya baslariz disari cikacagizBen kondisyon bisikletindeyim 1saati doldurmak üzereyim tamamlayıp hemen üstüne hareketleri yapıcam
Yaaa bende mi alaydım acaba . Üstünde sözel çalışırdım hemBen kondisyon bisikletindeyim 1saati doldurmak üzereyim tamamlayıp hemen üstüne hareketleri yapıcam
Eve gidince karar verecem bende çok acıktım bugün yicek yemekte yok evdeBen yarindan itibaren baslarkm birazdan hazirlanmaya baslariz disari cikacagiz
Evet çok isterimmmm.5 kişi olduk SchonerDuft harika bir şey yaptn grubumuz için teşekkür ederiz ❤
Kızlar var mı başka katılıcak olan
Kizilbodur sende katılmak istermisin canm
Ne kadar düşüncesiz bu insanlar ev sonuçta orası ayakkabı ile dolaşılmayınca bilmiyorlarmıymış seni de zor duruma sokmuşlar. Üstüne misafir helal olsun sana canım.Ve iyi akşamlar herkesee. Nasılsınızzz? Dünden beri çok yoğunum. Dün temizlik yaptım, halıları kaldırdım yıkamaya vercem. Akşama da misafir vardı yemek telaşına düştüm.bu sabah da arkadaşım geldi kahvaltıyai. Öğlen ev sahibi geldi. Biz küçük tuvaleti ardiye olarak kullanıyoruz. Orayı boşalttılar. Borularla işleri varmış vs evtalan oldu ayalkabılarla gezindiker öğledensonra hastaneye gittik sonra eve gel tekrar kahve sohbet derken akşam olmuş, yemek yap mutfağı topla bu saat oldu valla. Nasıl geçti hiç anlamadım
Evet canım sormaNe kadar düşüncesiz bu insanlar ev sonuçta orası ayakkabı ile dolaşılmayınca bilmiyorlarmıymış seni de zor duruma sokmuşlar. Üstüne misafir helal olsun sana canım.
Biran önce bitirseydiler keşke niye pazartesine bırakmışlar. Ama bunca şeye neşen yerinde olmasına bayıldım. Maşallah nazarlar değmesin sanaEvet canım sormabaktılar hali yok gezindiler heralde. Bi yandan çocuğa yemek yediriyordum çok bakamadım onlara da. Görünce de iş işten geçmiş oldu tabi . P.tesi de tekrar gelceklermiş borular değişecek vs dediler. Hiç istemiyorum misafir dediğim de sağolsun yabancı değiller kusuruma bakmazlar. Son dakika gelişti hali falan da yok geldiler öyle yemeği de hazır şipşak bi şeyler hazırladım, öyle halletmiş oldum
Yaa teşekkür ederimmm.Biran önce bitirseydiler keşke niye pazartesine bırakmışlar. Ama bunca şeye neşen yerinde olmasına bayıldım. Maşallah nazarlar değmesin sana
O zaman normal canım ben sadece seninki zannettim.Yaa teşekkür ederimmm.hepimizin ağzının tadı hiç bozulmasın inşallahh. Bugün arkadaşımla dertleştik baya. Sonra dedim ki çok şükür bin şükür halimize. boru işi de bitseydi bugün keşke evet, parça parça iş yapıyorlar, üst katlar inşaat halindedaha, belki önce oraları yapmaları gereklidir bilemedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?