- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Kuzum sıkma canını sana gözü değenin gözü çıksın iki kat kilo alsın kuzum.Kizlar günaydınn. 78.4 çıktımay sonu hedefim 69u ucundan görmek olsunnn
Kuzum sıkma canını sana gözü değenin gözü çıksın iki kat kilo alsın kuzum.
Sen kilo verme konusunda başarılısın bence verebilirsin.
En önemlisi bu sonuna kadar kararlılık canm sana güveniyorz hepsini vereceksin 5lere geçecksinbu seger izne ayrılmak da yokk. Savaş açıyorum gitsin fazla kilolarr
Harika canm çok sevindimKızlar wc'siz 68.1 çıktım.
O kadar saçmalığa daha çok çıkmam lazımdı ama restoran hareket eritmiş hepsini
5li rakamlarr. Hayali bile çok güzelll. Kendimi bundan mahrum bırakmamalıyımmEn önemlisi bu sonuna kadar kararlılık canm sana güveniyorz hepsini vereceksin 5lere geçecksin
Teşekkür ederim, canım. Demin yazamadım yazdığın için çok sağol. Yeni kahvaltı yaptım. Öğle yemeği köfte yerim sanırım onuda 3 4 gibi yerim eve gelince zaten belki yersem kahve yanına meyve yerim. Onun haricinde kahve içmeye devam. Harekete devam canım.En önemlisi bu sonuna kadar kararlılık canm sana güveniyorz hepsini vereceksin 5lere geçecksin
Harika canm çok sevindim2-3 güne 67yi görürsün ❤ hareket çok güzel kilo verdiriyor canm restorant hareketli iken bunu değerlendir diyeti güzel uygula fırsata çevir bunu kilolar şakır şakır gidecek
Bugün başlıyorz dimisüper oldu 3 kişiyiz şimdilik tatlı kızlar :)
bugün başlayalım derseniz bugün başlarız ne derseniz uyarım .
htc plank daha çok zorlar dediğin gibi ama denerim dersen dirsek üstünde dene o daha az zorluyor
Canm tubi daha dönmedi ondan kilo listesinden adını sildim haftaya tartılır ve listeye eklenip başlar o canm bu gece yola çıkacaklarmışBizim tubi hala dönmedi mi özlenildin tubi nerdesin tubi
Süper canm ❤ muhteşem başlangıç olduKizlar akşama annemi çağırdım. Çakılı yatırdıktan sonra eşimle sahile gidip yürüyüş yapalım diyoruz. Bi saat bile yürüsek kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?