♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Cumartesi bildirimleri
diyetlikadn = 60.4 /60.6/+0.2
magickk =60.7 //
Yellow -fit blonde = 61.8 //
htc71= 65.8/0.7/65.1
ucukgenclik = 69.3 /1.2/68.1
SchonerDuft = 71.90 /71.60
cakilinannesi = 78.4 //

Bugün başlıyorz dimi

Cumartesi bildirimleri
diyetlikadn = 60.4 /60.6/+0.2
magickk =60.7 //
Yellow -fit blonde = 61.8 //
htc71= 65.8/0.7/65.1
SchonerDuft = 71.90 //
cakilinannesi = 78.4 //
Evet canım bugün başlıyoruz

Bildirimler tamam

Cumartesi bildirimleri

diyetlikadn=60.4 /+0.2/60.6
magickk = 60.7 /+0.8/61.5
Yellow -fit blonde = 61.8 /0.3/61.5
htc71= 65.8/0.7/65.1
SchonerDuft = 71.90 /0.3/71.60
cakilinannesi = 78.4

Kahvaltı = peynir,domates,5zeytin,1sosis,1.5dilim tambuğday, 1tatlı kaşığı tahin,çay,kahve

Ara= 1kupa sütten yaplms çözünebilr kahve

Ara= = 1muz,2ceviz,1maden suyu

Akşam= 1büyük kase mercimek çorbası, 4kaşık yoğurtlu kereviz salatası

bugün ki sporum
70dakika kondisyon bisikleti
100 mekik
100 sguat
2 dakika plank
160plates lastiği ile kol

Yine formundasınnn maşallahhh

Yine formundasınnn maşallahhh
teşekkür ederim canm ❤ kaçgün üst üste olunca bugün ki baya zorladı canm neyse ki yarın pazar ve spor yapmıyıp yarın kasları dinlendiricem yarn bölgesel yapmam dinlenir kaslar ama belki dans yada yürüşüş yaparm yansın kaloriler diye

Kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 10.30 : çörekotlu lor peyniri, yarım simit, çeyrek domates, çay
13.45 : Türk kahvesi
17.50 : kızartma balık, maydanozlu soğanlı salata, yarım domates turşusu, çay bardağı kola, bir dilim ekmek
Kızcaksınız ama canım çok cezerye yemek istedi. Kk kadar yesem vicdan azabı çekicem. Sütlü kahve içsem unutur muyum bilemedim. Size yazarsam belki vicdan azabından yemem yiyesim şimdiden kaçtı.
Akşam evde zayıflama çayı yanında yersem bir tane meyve yer yatarım kızlar.

Dinlenme gününde bile dans yürüyüş diyosun diyecek hiçbir şeyim yok. Şuraya bi iliştireyimm

Kiyamam çok canın çektiyse ufacık tefecik bi ısırık al bari. Ama vicdan azabı çekiceksen yemee

Cezerye de meyve sonuçta minik olmak kaydı ile meyve yerine onu yiyebilirsin canm mesela yarım kibrit kutusu cezveyeden bir şey olmaz heleki kahvenin yanında yiyip metobolizman ı ateslemişken kalkip üzerine hemen ipsiz zılama yaparsan erir gider bile menün de güzelmiş canm balık kızarmîş diil de ızgara yada fîrın olsa şahane olurdu

Bugün çok sakin bu arada dünkü gibi bir koşturma olmadı kızlar hareket sıfır gibi sinirim bozuldu. Koşmam lazım benim ya koşturma ile verdim o kiloyu ben
Canm ipsiz parmak ucunda zıpla tüm lenfamatik sistem çalısıyor vucut harekete geciyor durduğun yerde kalk zıpla hemen yarına biraz daha düşüceğini 67ye ineceğini düşünüp zıpla bence

Kahvalti (ama saat oglen 1 olmustu )
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 cay kasigi tahin , fistik ezmesi
Domates , salatalik , yesillik
7 zeytin
2 kk peynir
Ara
1 mandalina
Yarim elma
Aksam
1 tabak susuz et sote
Salata
1 dilim ekmek
Su 1.5 lt 2 ye tamamlarım
Spor
30 mekik
50 squat
20 sag 20 sol bacak makas
30 köprü
100 ayaktayken yanlara egilme adi ne bilmiyorum

Gelemedim bir türlü geç uyandım bugün 8i geçiyordu.
Biraz tv izledim kuaföre gittim pazara gittim.kornison aldım 4 kilo kadar onları cam kavanozlara kurdum anne ve teyzeme de verecem içinden.
Yemek yemeye dışarı çıktık cizli yedik ama eşimle beraber diyete başlıyoruz yarın o yüzden değdi diyorum.
Şimdi soğumadan yer hareketlerimi yapayım şarjım dolmadı bir türlü bugün 9 10 gibi gelirim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…