- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
Evet canım bugün başlıyoruzBugün başlıyorz dimi
Cumartesi bildirimleri
diyetlikadn = 60.4 /60.6/+0.2
magickk =60.7 //
Yellow -fit blonde = 61.8 //
htc71= 65.8/0.7/65.1
ucukgenclik = 69.3 /1.2/68.1
SchonerDuft = 71.90 //
cakilinannesi = 78.4 //
Süper canım tekrar spora döncem sayende liste yapçaz mı yoksa menü gibi paylaşım mı yapçazEvet canım bugün başlıyoruz
Ben az once yaptimHerkes spora başladı mı
Yine formundasınnn maşallahhhKahvaltı = peynir,domates,5zeytin,1sosis,1.5dilim tambuğday, 1tatlı kaşığı tahin,çay,kahve
Ara= 1kupa sütten yaplms çözünebilr kahve
Ara= = 1muz,2ceviz,1maden suyu
Akşam= 1büyük kase mercimek çorbası, 4kaşık yoğurtlu kereviz salatası
bugün ki sporum
70dakika kondisyon bisikleti
100 mekik
100 sguat
2 dakika plank
160plates lastiği ile kol
Yine formundasınnn maşallahhh
Dinlenme gününde bile dans yürüyüş diyosunteşekkür ederim canm ❤ kaçgün üst üste olunca bugün ki baya zorladı canm neyse ki yarın pazar ve spor yapmıyıp yarın kasları dinlendiricem yarn bölgesel yapmam dinlenir kaslar ama belki dans yada yürüşüş yaparm yansın kaloriler diye
Kiyamam çok canın çektiyse ufacık tefecik bi ısırık al bari. Ama vicdan azabı çekiceksen yemeeKızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 10.30 : çörekotlu lor peyniri, yarım simit, çeyrek domates, çay
13.45 : Türk kahvesi
17.50 : kızartma balık, maydanozlu soğanlı salata, yarım domates turşusu, çay bardağı kola, bir dilim ekmek
Kızcaksınız ama canım çok cezerye yemek istedi. Kk kadar yesem vicdan azabı çekicem. Sütlü kahve içsem unutur muyum bilemedim. Size yazarsam belki vicdan azabından yemem yiyesim şimdiden kaçtı.
Akşam evde zayıflama çayı yanında yersem bir tane meyve yer yatarım kızlar.
Cezerye de meyve sonuçta minik olmak kaydı ile meyve yerine onu yiyebilirsin canm mesela yarım kibrit kutusu cezveyeden bir şey olmaz heleki kahvenin yanında yiyip metobolizman ı ateslemişken kalkip üzerine hemen ipsiz zılama yaparsan erir gider bileKızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 10.30 : çörekotlu lor peyniri, yarım simit, çeyrek domates, çay
13.45 : Türk kahvesi
17.50 : kızartma balık, maydanozlu soğanlı salata, yarım domates turşusu, çay bardağı kola, bir dilim ekmek
Kızcaksınız ama canım çok cezerye yemek istedi. Kk kadar yesem vicdan azabı çekicem. Sütlü kahve içsem unutur muyum bilemedim. Size yazarsam belki vicdan azabından yemem yiyesim şimdiden kaçtı.
Akşam evde zayıflama çayı yanında yersem bir tane meyve yer yatarım kızlar.
Canm ipsiz parmak ucunda zıpla tüm lenfamatik sistem çalısıyor vucut harekete geciyor durduğun yerde kalk zıpla hemen yarına biraz daha düşüceğini 67ye ineceğini düşünüp zıpla benceBugün çok sakin bu arada dünkü gibi bir koşturma olmadı kızlar hareket sıfır gibi sinirim bozuldu. Koşmam lazım benim yakoşturma ile verdim o kiloyu ben
Menü gibi paylaşım yapılır sanırım liste ile hiç uğraşıp moral bozmayalım benceSüper canım tekrar spora döncem sayende liste yapçaz mı yoksa menü gibi paylaşım mı yapçaz
3.5 km kadar yürüdük eşimle ama önce ve sonra şeklinde şimdi hemen mekik squat ve plank yapacamHerkes spora başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?