♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bir de saf zeytinyağında çok ağır geldi zaten o yüzden cezerye bastırır mı diye aklıma geldi tadını ama kahve sağolun hemen herşeyi unutturdu.

01.gün görevleri tamam kızlar ama mekik zorladı 40 sn plank yaptım tek seferde yormadı ama mekik canımı okudu
ilk günler gayet iyi canm ara verince zatn hamlık oluyor birden yüklenme zaten bunlar şimdilik yeterde artar kuzum önemli olan cardio ya yani yağ yakma sporlarına ağırlık vermen zaten koşu,yürüyüş,boks,yüzme,bisiklet,dans,zıplama,lisle vs. Gibi en azından 40 dk hergün birini yapabilirsen yağ yakımı olur yoksa sadece bölgesel ile alttaki kaslar ne kadar gelişirse gelişsin üsteki yağ erimeden kaslar görünür hale gelmiyor ve üstte fazla yağ var iken alttaki kası şişirmek yağı daha da öne itiyor ve göbeği daha da şiş ve belirgi yapıyor canm ondan mekik şu aşamada olumlumu olmusuzmu geldiğini istersen bir süre gözlemle canm mesela ben bundan dolayı 10kilo attıktan sonra plates e başladım gene de sen bilirsin tabi başlangıçtan itibaren sıkılaştîricı sporlar yapmak istersen de yapılabilir tabi ki ama yanına mutlaka yağ yakîcı spor ekle ki yağ atabilesin, istedigin sonuca gidebilesin

Kizlar ben de akşam yemeğimi yedim 19.30 gibi. Şimdi annemi bekliyorum. Muhtemelen 21.30 gibi çıkarız evden yürüyüş için. Yani inşalĺah daha geçe kalmak istemiyorum. Deniz havası almak istiyorum ama dibimiz hipodrom orda mi yürüsek bilemedim
Menü ve sporumu da gece yatmadan yazarım. Dönence bi yeşik çay içeyim diyorum

Ustunu guzel giy deniz kenarı eser belki oyumu denizden yana kullanıyorum

Ellerine saglik tatli kiz

Hosbuldum kuzum demek htc71 hatirlamasa beni cagirmicaktiniz
Ben de sordum seni valla özel msj bölümünde bir kaç kez seni sordum kızlara cvp veren olmadı kuzum bizlere bakınca buraya geldimizi gòrúrsün zatn diye düşündüler galiba sonrada gelmeyince htc yazmş sana

Sorsaniza bi kk ya giriyo muyum ben

Sorsaniza bi kk ya giriyo muyum ben
nals ulaşcaz ozman işte etiketlesek görmüyorsun ancak seni instegramdan takip edenlerin haber vermesi lazım dı ben magick ve berkas la takiplesyrm ikisine de haber ettim tubi ve burcu zatn burda idi ama baska takiplestigim kimse yokki ulaşamazdım

htc71 de tel numaram var bnm mesajlasiyokk burcuyla da instagramda takiplesiyoduk kapatti galiba digerleri yok bende

Tartimin pili tamamen bitti sıkıstrma fln ise yaramiyo haftaya artik bn cok aldim ya hayvan gibi sştm 45 gun sonra da esim geliyo napcam bilmem
Sen de adam yokken kiloları verdin tam adam girken mi geri aldın kaptin mahsus mu yapıon kaç kilosun itiraf et boşuna saklıyorsun zaten kilo almış halin bile hepimizden zayıftîr söle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…