- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Yok canım yemedim geçti. İsteğim. Tiksinç şeyler düşündüm. Nasıl yapılıyordur şeker fabrikası yere düştü mü sonra iştahımı kaçırttım.Kiyamam çok canın çektiyse ufacık tefecik bi ısırık al bari. Ama vicdan azabı çekiceksen yemee
Bir de saf zeytinyağında çok ağır geldi zaten o yüzden cezerye bastırır mı diye aklıma geldi tadını ama kahve sağolun hemen herşeyi unutturdu.Cezerye de meyve sonuçta minik olmak kaydı ile meyve yerine onu yiyebilirsin canm mesela yarım kibrit kutusu cezveyeden bir şey olmaz heleki kahvenin yanında yiyip metobolizman ı ateslemişken kalkip üzerine hemen ipsiz zılama yaparsan erir gider bilemenün de güzelmiş canm balık kızarmîş diil de ızgara yada fîrın olsa şahane olurdu
ilk günler gayet iyi canm01.gün görevleri tamam kızlar ama mekik zorladı 40 sn plank yaptım tek seferde yormadı ama mekik canımı okudu
Bemde mekikde degil squat da zorlandim01.gün görevleri tamam kızlar ama mekik zorladı 40 sn plank yaptım tek seferde yormadı ama mekik canımı okudu
Ustunu guzel giy deniz kenarı eser belki oyumu denizden yana kullanıyorumKizlar ben de akşam yemeğimi yedim 19.30 gibi. Şimdi annemi bekliyorum. Muhtemelen 21.30 gibi çıkarız evden yürüyüş için. Yani inşalĺah daha geçe kalmak istemiyorum. Deniz havası almak istiyorum ama dibimiz hipodrom orda mi yürüsek bilemedim
Menü ve sporumu da gece yatmadan yazarım. Dönence bi yeşik çay içeyim diyorum
Ellerine saglik tatli kizGelemedim bir türlü geç uyandım bugün 8i geçiyordu.
Biraz tv izledim kuaföre gittim pazara gittim.kornison aldım 4 kilo kadar onları cam kavanozlara kurdum anne ve teyzeme de verecem içinden.
Yemek yemeye dışarı çıktık cizli yedik ama eşimle beraber diyete başlıyoruz yarın o yüzden değdi diyorum.
Şimdi soğumadan yer hareketlerimi yapayım şarjım dolmadı bir türlü bugün 9 10 gibi gelirim tekrar
Hoşgeldin canm❤kizlaaarrrr❤❤❤❤
Ben de sordum seni valla
Sorsaniza bi kk ya giriyo muyum benBen de sordum seni vallaözel msj bölümünde bir kaç kez seni sordum kızlara cvp veren olmadı kuzum bizlere bakınca buraya geldimizi gòrúrsün zatn diye düşündüler galiba sonrada gelmeyince htc yazmş sana
nals ulaşcaz ozman işte etiketlesek görmüyorsunSorsaniza bi kk ya giriyo muyum ben
Bugünde etiketledim tartı günümüz bugün seni de listeye ekleyelim tartıldın mı yazdm ama sen cvp yazmadın
Tartimin pili tamamen bitti sıkıstrma fln ise yaramiyo haftaya artikkaptinn tartıldın mı canm ekliyelim mi senide
nals ulaşcaz ozman işte etiketlesek görmüyorsunancak seni instegramdan takip edenlerin haber vermesi lazım dı ben magick ve berkas la takiplesyrm ikisine de haber ettim tubi ve burcu zatn burda idi ama baska takiplestigim kimse yokki ulaşamazdım
Sen de adam yokken kiloları verdin tam adam girken mi geri aldın kaptin mahsus mu yapıonTartimin pili tamamen bitti sıkıstrma fln ise yaramiyo haftaya artikbn cok aldim ya hayvan gibi sştm 45 gun sonra da esim geliyo napcam bilmem
Sen de adam yokken kiloları verdin tam adam girken mi geri aldın kaptin mahsus mu yapıonkaç kilosun itiraf et boşuna saklıyorsun zaten kilo almış halin bile hepimizden zayıftîr söle gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?