♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Hakikaten SchonerDuft 68 olacak gibi duruyor
Sende zaten 67.9 sun bence sizin eş olmanız lazm çok ciddiyim tubi de guzli gizli 65olmaya calsyrsa dönünce htc ile eşleşir onlarda
Olamazzzzzz.
Tubi 65 mi olmaya çalışıyoreeee ben ne yaptım pirinç pilavı niye seni yedimmmmmm.

Kızlar hadi siz 68 olun ben 66 olayım salı günü tubi de 72 olduğunu itiraf etsin kurtulsun.
Bu nasıl yellow
Hersey olabilir SchonerDuft 70leri gecti ama sòyledi bak geri hemen 70e indi hatta 69olmak üzere
Kizilbodur de 78e kadar çıkmış ama sòyledi ve oda hemencik 75 oldu hepimiz zaman zaman 70leri gòrdük valla ben 14.takıma 72-73 arası başlamıştm 70lerde biz söylüyrz ama tugbaFB söyleyemediğine gòre yoksaaaa yoksa 80 mi

Zaten bir kilo fazla aldım dersem bilinki ben değilim tarzı konuştu acaba acaba olabilir mi? Tubiiiiiii

Olamazzzzzz.
Tubi 65 mi olmaya çalışıyoreeee ben ne yaptım pirinç pilavı niye seni yedimmmmmm.
Canm bence sen diyetisyene gitsen rahatça ideal kilona iniverirsin senin bünyen güzel veriyor ama sen düzen oturtamıyorsun menulerin hep bir değişik oluyor senin bir diyetisyenden güzel bir liste alman lazım hem kandegerlerin hormonlarn vs.hepsinede bakar çok iyi olur bence mutlaka gitmelisin hem ne güzel devlet hastnsinin ücretiz diyetisyenleri var tüm tahlil lerinide inceliyp güzel listeler veriyorlar randevu al bir git görüş bence çok çok rahatcık verirsin o şekilde

Bencede uçuk diyetisyene gidersen dengeli bir listen olur kaçamak yaptığında dahi toparlayabilirsin diyetisyenle kişiye de çok güzel motivasyon veriyor tahlil de yapar takviye alman gerekiyorsa verir

4 kiloayla ayni ölcülerde olmamiz ne guzel ben belime cok sasirdim diger yerlere dgilde daha incedir diye dusunuyodum

Yalniz 56.5 olcsk o

En son yapılan değerlere göre sebze ve meyve ağırlıklı beslenmemi söyledi. O zamanki diyet listesini hiç yapmadım.
Bencede uçuk diyetisyene gidersen dengeli bir listen olur kaçamak yaptığında dahi toparlayabilirsin diyetisyenle kişiye de çok güzel motivasyon veriyor tahlil de yapar takviye alman gerekiyorsa verir
Vitamin ilacı gene gitsem kesin verir. Her kan sonucuna göre daha da düşen değerlerim oluyor.

Canım kullanmalısın o zaman çünkü vitamin eksikliği kilo vermemize engel oluyor

Canım kullanmalısın o zaman çünkü vitamin eksikliği kilo vermemize engel oluyor
Pazartesi İzmire gitmezsek o zaman tekrar kan değerlerime baktırayım. Dodex iğnem 4 tane daha var. Kan ve demir ilacım bitti. Duruma göre onlar tekrar yazılır.
Onları içince iştahım açılıyor şişiyorum gibi hissettiğim için kullanmıyordum.

B vitamini eksikliği zaten kilo vermeye engel ben doktora sormuştum iştahım açılıyor falan diye o da ilk başta acar ama düzene girer demişti ben kaç ay kullandım düzene girdi iştahım normale dönmüştü eğer değerlerin düşükse kesinlikle kullan bende tahlil yaptiricam yakın zamanda yine düşmüş olabilir

Kizlar ben azcık dışarda işlerimi halledip geldim 6000 adımcık hareket etmişim. Hiç yoktan iyidir diyorum detoks günü sporumu akşam yapicam muhtemelenn. Bugün kolay geçiyor açlığım yok hiç. Siz neler yaptınızzzz? Var mı kaçamak yapann

Ben yapmadım.
Anneme gittim balkona odunluk kurduk odun dizdik sandalye yıkadık öldüm açlıktan 3 4 yk.yogurt yedim.
Mutfakta bol çikolatalı badem şekeri vardı elim bile uzanmadı.
Reçelleri saymıyorum bile

Sabah
Sütlü kahve 1 kupa
Sonra 6.yk nesfit sütlü
Ara
1.portakal
Öğlen
4 köfte içinde galeta unu vardı eseri miktarda
Soğan ve roka
1 sade soda
Ara
Türk kahvesi
17.15 gibi 4 yk kadar yoğurt

Akşam yemedim daha
Karnıbahar haşlayım diyorum acıktım çünkü

Yalniz 56.5 olcsk o

4 kiloayla ayni ölcülerde olmamiz ne guzel ben belime cok sasirdim diger yerlere dgilde daha incedir diye dusunuyodum
Evet tam 4 kilo 4kilo ile belin benden 3cm kalın zaten vücut genelde kilo başına 1cm inceliyormuş
yani 3kilo daha verirsen beni yakalarsın ama benim ölçüler de sabit kalmayp hala daralacağından yakalamak için en az 5kilo vermen lazım

Miranın arkadasnın doğum günü idi kızlar instede görmüşsünüzdür ve eve şimdi giriyoruz
minik kaçamaklarim oldu ama günün geneline göre dengeledim günlük kalorim düşük yani
Nice mutlu yıllara canım doğum günü kutlu olsun. Instaya bakmadım bakarım şimdi

blonde ambition
ucukgenclik
Ne zor isimleriniz var zor etiket yaptım
Haftaya bugün 68i görmüş olurum kızlar ucuk depara kalkman lazım. Hadi birden karar ver düşününce olmuyor .
Haftaya bugün geç. Sen salı günü 68.9'u en fazla görmüş olacaksın. Ben kendim için konuşmak istemiyorum sabah tartıda o rakamı görünce üç günlük kahvaltı yaptım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…