- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Olamazzzzzz.HakikatenSchonerDuft 68 olacak gibi duruyor
Sende zaten 67.9 sunbence sizin eş olmanız lazm çok ciddiyim tubi de guzli gizli 65olmaya calsyrsa dönünce htc ile eşleşir onlarda
Hersey olabilir SchonerDuft 70leri gecti ama sòyledi bak geri hemen 70e indi hatta 69olmak üzereKızlar hadi siz 68 olun ben 66 olayım salı günü tubi de 72 olduğunu itiraf etsin kurtulsun.
Bu nasıl yellow
Zaten bir kilo fazla aldım dersem bilinki ben değilim tarzı konuştu acaba acaba olabilir mi? TubiiiiiiiHersey olabilir SchonerDuft 70leri gecti ama sòyledi bak geri hemen 70e indi hatta 69olmak üzere
Kizilbodur de 78e kadar çıkmış ama sòyledi ve oda hemencik 75 oldu hepimiz zaman zaman 70leri gòrdük valla ben 14.takıma 72-73 arası başlamıştm 70lerde biz söylüyrz ama tugbaFB söyleyemediğine gòre yoksaaaa yoksa 80 mi
Canm bence sen diyetisyene gitsen rahatça ideal kilona iniverirsinOlamazzzzzz.
Tubi 65 mi olmaya çalışıyoreeee ben ne yaptım pirinç pilavı niye seni yedimmmmmm.
Bencede uçuk diyetisyene gidersen dengeli bir listen olur kaçamak yaptığında dahi toparlayabilirsin diyetisyenle kişiye de çok güzel motivasyon veriyor tahlil de yapar takviye alman gerekiyorsa verirCanm bence sen diyetisyene gitsen rahatça ideal kilona iniverirsinsenin bünyen güzel veriyor ama sen düzen oturtamıyorsun menulerin hep bir değişik oluyor senin bir diyetisyenden güzel bir liste alman lazım hem kandegerlerin hormonlarn vs.hepsinede bakar çok iyi olur bence mutlaka gitmelisin hem ne güzel devlet hastnsinin ücretiz diyetisyenleri var tüm tahlil lerinide inceliyp güzel listeler veriyorlar randevu al bir git görüş bence çok çok rahatcık verirsin o şekilde
4 kiloayla ayni ölcülerde olmamiz ne guzelNormalde Ölçüler güzel canm iyi görüntün var 62-63 kilo olsan süpersin derdim ama kilon 56olduğu için bu ölçüler bence iyi diil Seninde spor yapmadığındanyoksa şu kiloyla fit ötesi fit olurdun aramızda 4 kilo var ama üst bacak ve kol ölçümüz aynı üstelik benim alt bacağım senden 2cm ince belim senden 3cm ince kalçam senden 1cm ince yani sen 1kilo daha verip aramızdaki kilo farkına 5e çıkarırsan ölçülerimiz aynı olacak ya da ben 5kilo daha az görünüyorum bilemedim gerci bu haftalar hep 56-55 misin diyen çok oluyor demiştim size ama sonuçta spor yapsan ve sağlklı sporcu beslenmesi uygulasa idin şuan da hic kilo vermene gerek kalmicaktı şuan senin ölçüler de 51 kilo dakiler ile aynı olacaktı
Yalniz 56.5 olcsk oBildirimler tamam
Cumartesi bildirimleri
diyetlikadn=60.6 //sabit
magickk = 61.5 //sabit
Yellow -fit blonde = 61.5/ 60.5/1
htc71= 65.1 /64.2/0.9
ucukgenclik = 68.1/67.9/0.2
SchonerDuft = 71.60 /70.6/ 1
cakilinannesi = 78.4 /75.0/ 3.4
Kaptin = 56.4
En son yapılan değerlere göre sebze ve meyve ağırlıklı beslenmemi söyledi. O zamanki diyet listesini hiç yapmadım.Canm bence sen diyetisyene gitsen rahatça ideal kilona iniverirsinsenin bünyen güzel veriyor ama sen düzen oturtamıyorsun menulerin hep bir değişik oluyor senin bir diyetisyenden güzel bir liste alman lazım hem kandegerlerin hormonlarn vs.hepsinede bakar çok iyi olur bence mutlaka gitmelisin hem ne güzel devlet hastnsinin ücretiz diyetisyenleri var tüm tahlil lerinide inceliyp güzel listeler veriyorlar randevu al bir git görüş bence çok çok rahatcık verirsin o şekilde
Vitamin ilacı gene gitsem kesin verir. Her kan sonucuna göre daha da düşen değerlerim oluyor.Bencede uçuk diyetisyene gidersen dengeli bir listen olur kaçamak yaptığında dahi toparlayabilirsin diyetisyenle kişiye de çok güzel motivasyon veriyor tahlil de yapar takviye alman gerekiyorsa verir
Canım kullanmalısın o zaman çünkü vitamin eksikliği kilo vermemize engel oluyorEn son yapılan değerlere göre sebze ve meyve ağırlıklı beslenmemi söyledi. O zamanki diyet listesini hiç yapmadım.
Vitamin ilacı gene gitsem kesin verir. Her kan sonucuna göre daha da düşen değerlerim oluyor.
Pazartesi İzmire gitmezsek o zaman tekrar kan değerlerime baktırayım. Dodex iğnem 4 tane daha var. Kan ve demir ilacım bitti. Duruma göre onlar tekrar yazılır.Canım kullanmalısın o zaman çünkü vitamin eksikliği kilo vermemize engel oluyor
B vitamini eksikliği zaten kilo vermeye engel ben doktora sormuştum iştahım açılıyor falan diye o da ilk başta acar ama düzene girer demişti ben kaç ay kullandım düzene girdi iştahım normale dönmüştü eğer değerlerin düşükse kesinlikle kullan bende tahlil yaptiricam yakın zamanda yine düşmüş olabilirPazartesi İzmire gitmezsek o zaman tekrar kan değerlerime baktırayım. Dodex iğnem 4 tane daha var. Kan ve demir ilacım bitti. Duruma göre onlar tekrar yazılır.
Onları içince iştahım açılıyor şişiyorum gibi hissettiğim için kullanmıyordum.
Ben yapmadım.Kizlar ben azcık dışarda işlerimi halledip geldim6000 adımcık hareket etmişim. Hiç yoktan iyidir diyorum detoks günü sporumu akşam yapicam muhtemelenn. Bugün kolay geçiyor açlığım yok hiç. Siz neler yaptınızzzz? Var mı kaçamak yapann
Yalniz 56.5 olcsk o
Evet tam 4 kilo4 kiloayla ayni ölcülerde olmamiz ne guzelben belime cok sasirdim diger yerlere dgilde daha incedir diye dusunuyodum
Nice mutlu yıllara canım doğum günü kutlu olsun. Instaya bakmadım bakarım şimdiMiranın arkadasnın doğum günü idi kızlar instede görmüşsünüzdür ve eve şimdi giriyoruz
minik kaçamaklarim oldu ama günün geneline göre dengeledim günlük kalorim düşük yani
Haftaya bugün geç. Sen salı günü 68.9'u en fazla görmüş olacaksın. Ben kendim için konuşmak istemiyorum sabah tartıda o rakamı görünce üç günlük kahvaltı yaptım resmen.blonde ambition
ucukgenclik
Ne zor isimleriniz varzor etiket yaptım
Haftaya bugün 68i görmüş olurum kızlar ucuk depara kalkman lazım. Hadi birden karar ver düşününce olmuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?