- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Nedemwk canm benim faydası olduğu için çoookk mutlu oldumPirinç şişirir canım yine 200 gr vermişsin
Geçen sefer bu kadar güzel vermemiştim wc de zorlamıştı ama bu sefer hem verdim hem midem ağrım geçti hemde wc ye çıktım çok iyi oldu tekrar listeyi paylaştığın için teşekkür ederim canım.
Canım sen zaten 60 değilsin ki 55 falansın öyle düşün ölçülerin harika yağ oranın çok azaldı sporun etkisi budurNormalde Ölçüler güzel canm iyi görüntün var 62-63 kilo olsan süpersin derdim ama kilon 56olduğu için bu ölçüler bence iyi diil Seninde spor yapmadığındanyoksa şu kiloyla fit ötesi fit olurdun aramızda 4 kilo var ama üst bacak ve kol ölçümüz aynı üstelik benim alt bacağım senden 2cm ince belim senden 3cm ince kalçam senden 1cm ince yani sen 1kilo daha verip aramızdaki kilo farkına 5e çıkarırsan ölçülerimiz aynı olacak ya da ben 5kilo daha az görünüyorum bilemedim gerci bu haftalar hep 56-55 misin diyen çok oluyor ama sonuçta spor yapsan ve sağlklı sporcu beslenmesi uygulasa idin şuan da hic kilo vermene gerek kalmicaktı şuan senin ölçüler de 51 kilo dakiler ile aynı olacaktı
Canım sen zaten 60 değilsin ki 55 falansın öyle düşün ölçülerin harika yağ oranın çok azaldı sporun etkisi budur
Hepinizi tebrik ederim kızlar gerçekten çok güzel kilo verdinizKızlar cuma yarışında olsak kesin birinci bizdik
tugbaFB sen hala kilonu gizlicekmisin canm listeye girseydin bari
Herkesi tekrar tebrik ederim süperdiniz
Bildirimler tamam
Cumartesi bildirimleri
diyetlikadn=60.6 //sabit
magickk = 61.5 //sabit
Yellow -fit blonde = 61.5/ 60.5/1
htc71= 65.1 /64.2/0.9
ucukgenclik = 68.1/67.9/0.2
SchonerDuft = 71.60 /70.6/ 1
cakilinannesi = 78.4 /75.0/ 3.4
Kaptin = 56.4
Haftaya görüşürüz o zaman
Benim reglime dua et yoksa sen beni yakalayamazdinahaahaa yakalayamaz ki yakalayamaz ki
Magickk beni yakalasanamagick beni yakalasana
Benim reglime dua et yoksa sen beni yakalayamazdindaha bugun bitti artik gerisini sen düşün
Aynen öyle haftaya 59ama ama ama tam 1 kilo öndeyim haftaya benden önce 59 a geçme planı mı bu
Anaammm yandmAynen öyle haftaya 59
Rakibim korktu kaçtı de benceBenim rakibim beni terk etti.
Tubiiiii nerelerdesin Tubiiiii senin durumunu bilememek beni rahata verdi Tubiiiii şuan hissediyorum ve hissettiğim sen 65.9 gibisin tubiiiiiii
Ben de ondan korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kahvaltı sonrası iki nescafe bir türk kahvesi içtim. İştahımı kapasında yarın sabaha kadar bir şey yemiyim. Valla salı günü 68'im dicek benSen böyle iki ileri bir geri devam edersen yakında SchonerDuft seni yakalar onla rakip olursun bak geliyor 2gün sonra 69da olacak cumartesi ye de bwlki 68olur sen hala 67de kal bekle öyle
HakikatenBen de ondan korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kahvaltı sonrası iki nescafe bir türk kahvesi içtim. İştahımı kapasında yarın sabaha kadar bir şey yemiyim. Valla salı günü 68'im dicek benha böyle kalcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?