♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Nedemwk canm benim faydası olduğu için çoookk mutlu oldum kendim vermis kadar sevincliyim

Canım sen zaten 60 değilsin ki 55 falansın öyle düşün ölçülerin harika yağ oranın çok azaldı sporun etkisi budur

Canım sen zaten 60 değilsin ki 55 falansın öyle düşün ölçülerin harika yağ oranın çok azaldı sporun etkisi budur
sağol canm benim çok merak ediyorum bir ara gidip ölçdürcem yağ/kas oranımın son durumu ne oldu diye sonunda hayalini kurduğmuz yerlerdeyiz yağdan gidecek olan son 2kilo sonra finish

Kızlar cuma yarışında olsak kesin birinci bizdik
tugbaFB sen hala kilonu gizlicekmisin canm listeye girseydin bari
Herkesi tekrar tebrik ederim süperdiniz
Bildirimler tamam

Cumartesi bildirimleri

diyetlikadn=60.6 //sabit
magickk = 61.5 //sabit
Yellow -fit blonde = 61.5/ 60.5/1
htc71= 65.1 /64.2/0.9
ucukgenclik = 68.1/67.9/0.2
SchonerDuft = 71.60 /70.6/ 1
cakilinannesi = 78.4 /75.0/ 3.4
Kaptin = 56.4

Hepinizi tebrik ederim kızlar gerçekten çok güzel kilo verdiniz benim gibi olanlar üzülmeyin haftaya inşallah düşüş olacak

Tubiiiii nerelerdesin Tubiiiii senin durumunu bilememek beni rahata verdi Tubiiiii şuan hissediyorum ve hissettiğim sen 65.9 gibisin tubiiiiiii
Sen böyle iki ileri bir geri devam edersen yakında SchonerDuft seni yakalar onla rakip olursun bak geliyor 2gün sonra 69da olacak cumartesi ye de bwlki 68olur sen hala 67de kal bekle öyle

Sen böyle iki ileri bir geri devam edersen yakında SchonerDuft seni yakalar onla rakip olursun bak geliyor 2gün sonra 69da olacak cumartesi ye de bwlki 68olur sen hala 67de kal bekle öyle
Ben de ondan korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kahvaltı sonrası iki nescafe bir türk kahvesi içtim. İştahımı kapasında yarın sabaha kadar bir şey yemiyim. Valla salı günü 68'im dicek ben ha böyle kalcam.

Hakikaten SchonerDuft 68 olacak gibi duruyor
Sende zaten 67.9 sun bence sizin eş olmanız lazm çok ciddiyim tubi de guzli gizli 65olmaya calsyrsa dönünce htc ile eşleşir onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…