- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi esmeralda2009
Evlenmeden önvce nasıldı? Nasıl görüyordun onu? Boşanma da kolay değildir,onu da düşün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçici olarak soğumuş olabileceğini düşün.Kendine biraz zaman tanı.Sonra fikirlerin değişebilir.Biraz ailenin yanına git istersen..uzak kalınca belki özlediğini soğumadığını hissedersin..Atamaya katıl yine de ,onun fikri ne?
daha sonra eşimle bu konuyu konuşurken dedimki
onun benden ne gibi üstün bir özelliği var da onun haksız istekleri bile yerine getiriliyor da
benim hakkım olanlar bile gerçekleşmiyor diye
eşime sanırım biraz daha dank etti
kısacası olaylar bana çok yardım etti
bir de ben çok mücadeleci bir insanım
olayları sineye çekmem
düzelene kadar uğraşırım
gördüğünüz gibi zaman neler gösteriyor bilemeyiz
anlamayana da her yolu deneyip anlatmak lazım
bol dua
ama bol da çaba
şimdi kazanan ben oldum
evet uzun bir zaman
ama en azından 20 yılımı kurtardım diye sevinçliyim
daha da kötüye gidebilirdi değil mi
okuyan herkesten özür dilerim
ve de herkesin sorunlarını çözmesini içtenlikle isterim
Merhaba,
Buradan sana ne söylersek söyleyelim senin yaşadığın durumu tam anlamıyla bilemeyeceğimiz için yanlış yönlendirmeler yapabiliriz.
Ben sana farklı bir tavsiyede bulunacağım. David Burns isimli bir yazarın "İyi Hissetmek" isimli kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim. Öyle saçmalıklar yazan gelişim kitaplarından değil. Ama sana bir çıkış noktası olacağına ve yol göstereceğine inanıyorum. Çok pahalı da değil 10 tl gibi birşey. Lütfen ihmal etmeden al ve vazgeçmeden oku.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah..
Evlenmeden önvce nasıldı? Nasıl görüyordun onu? Boşanma da kolay değildir,onu da düşün..
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum tecrübelerini paylaşan siz bayan arkadaşlarıma.
Eşinizin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız, biz kadınlar farklılıklar arzediyoruz ama bu odunların hepsi aynı malum, ambalajları farklı sadece:)
Ama şunu kastetmiyorum, birçok erkek bence alışkanlıklarına bağlanıyor, evde bir düzenin olması, kendi otoritesini sağladığı bir düzen, artı alışkanlıklar. Bunları kaybetme korkusundan kaynaklanan sevgi görüntüsü altındaki çekince değil kastım.
Gerçek bir sevgi, en insanisinden. Yalnız şu var erkeklerin yetiştirilme tarzı nedeniyle böyle bir şeyi hissedebileceğinden bile emin değilim artık, öle olsa neden değişsinki bu erkekler evlendikten sonra![]()
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum tecrübelerini paylaşan siz bayan arkadaşlarıma.
Eşinizin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız, biz kadınlar farklılıklar arzediyoruz ama bu odunların hepsi aynı malum, ambalajları farklı sadece:)
Ama şunu kastetmiyorum, birçok erkek bence alışkanlıklarına bağlanıyor, evde bir düzenin olması, kendi otoritesini sağladığı bir düzen, artı alışkanlıklar. Bunları kaybetme korkusundan kaynaklanan sevgi görüntüsü altındaki çekince değil kastım.
Gerçek bir sevgi, en insanisinden. Yalnız şu var erkeklerin yetiştirilme tarzı nedeniyle böyle bir şeyi hissedebileceğinden bile emin değilim artık, öle olsa neden değişsinki bu erkekler evlendikten sonra![]()
Ayrılığın doğru zamanı yoktur.
Ve sözlerinden anlaşılıyor ki hazırsın aslında bu evliliği düzeltmeye,sadece eşinden bekliyorsun o adımı.
O adım gelmezse ayrılacaksın ama yine de emin değilsin.
Biz sana ne dersek diyelim unutma ki acıyı biz değil sen çekeceksin.
Çok iyi düşün canım.
Herşeyi yaptıysan,sevgin umudun inancın bittiyse süründürme kendini ayrıl.
Ama hala yapılabilecek şeyler varsa devam et.
Evlenmek çok kolay ama boşanmak tam bir eziyet emin ol.
Kesin karar verip emin olmadan boşanma adımı atma , yoksa yıllarca süren seni oradan oraya sürükleyen bir davada bulursun kendini.
Allah yardımcın olsun.
benim de evliliiğimde problemlerin olduğu dönemler oldu ama mahkemeye başvuracağım zaman gerçekten boşanmaya karar vermem gerek, ondan sonra dönüşü olmaz benim için, olmamalı da, dönüşünün olması umudu olan bir evliliğiniz varsa işi o aşamaya getirmeden kurtarmaya bakmalısınız, mahkeme kapılarına gidip gelerek nekadar sağlıklı devam edebilirsiniz, nekadar güvenebilirsiniz o kapıya gittikten sonra birbirinize...
bu yüzden madem mahkemeye kadar gittiniz, ki burdan hissettiğim kadarıyla siz atama gibi bi durum olsa düşünmeden ayrılacaksınız zaten, azıcık bile olsa ayrılmak istemeyişinizin nedeni biraz mecburiyetten gibi geldi bana...
bu yüzden gidin özel sektörde gerekirse çaycılık yapın ama mutlu bir hayat yaşayın, kimsenin kıyısında köşesinde sindirilmiş bi k adın olarak geçirmeyin ömrünüzü...
Aslında eşimde sizin yapınızda... Ben madem beklentilerine hitap edemiyorum ( ki şöyle söyliyeyim yapmadığım birçok şeyi onun için yapmaya çalıştım, belki 4/4 yapamadım, onun istediği ölçüde ama elimden geldiğince çaba verdim, tabe bunu ben böyle düşünüyorum) ayrılalım demiştim, ve o da oraya gittiğinde kendisi için dönüşün olmayacağını söylemişti. Ki eşimi tanıdıysam dönüşü gerçekten olmaz, neyse o...
Evet başlarda işim olsaydı ayrılırdım, ama şimdi verdiğim emekleri düşünüyorum, zoruma gidiyor ayrılmak. Ama dibe vuracaksa vursun modundayım, gözümü kararttım.