Ayrılmak istediğini defalarca söyledi..

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Merhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Çok uzatmadan açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri büyük kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde büyük kavgalar halinde gerçekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik süreçleri, hamilelik derken her şey üst üste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gün bana mutsuz olduğunu soğuduğunu söyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. çocuğunu bile doğru düzgün aramıyor. sürekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip çıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgeçti. Çocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben çocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca söyledi. Ben evde çocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi çıkayım yoksa bi süre daha düzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne süreçlerden geçtik evlilik hemen vazgeçilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar :(

İnsanların sevgisi bitebilir, eşinizin de bitmiş. Bunu da güzellikle dile getirip ayrılmak istemiş. Ayrılmamak ya da ayrılmayı ertelemek hem ona hem size hem de huzursuz bir ortamda büyüyen çocuğunuza haksızlık.

Ha istiyorsanız sabredin tabi. Ellisinden, altmışından sonra hastalıklar baş gösterip işlevler yitirilince yanınıza döner.

Evlilik diye bi şey kalmamış ki. Siz boşansanız da o yine çocuğunuzun babası. Ama babalık yapar ama yapmaz.
Siz kendinize yakıştırıyor musunuz ? Gidecek başkalarıyla takılacak sizde evde onu bekleyeceksiniz ? Gurur demişsiniz ama bana hiç gururlu bir insanın açıklaması gibi gelmedi.
Çalışmıyorsanız hemen bir iş bulun ve çocuğunuzla yeni hayatınıza merhaba diyin.

Seni sevmediğini ve soğuduğunu söyleyen bir adama ne kadar tahammül edebilirsin ki? İçin kaldıracak mı onun başkalarıyla gezip tozmasını? Kusura bakmayın ama ne demek “ben çocuğumla evde beklerim sen ne yaparsan yap”. Böyle yapınca evliliğini kurtarmış mı oldun yani??? Bazen zorlamamak lazım...

Çok sinirlendim konunuzu okuyunca. Düzelir mi ne demek yahu? Sizi sevmediğini ve ayrılmak istediğini gayet net şekilde söyleyen ve muhtemelen aldatan bir adamla nasıl düzelir bir ilişki? Neden kendinize eziyet ediyorsunuz ki? Bakın ben de eşimle ayrılığın eşiğine çok geldim hala çok iyi değil aramız ancak böyle bir durum yaşasam asla kendime eziyet etmezdim.

Bir de konuda sizi göremedim ben. Adamın sevgisi, adamın ayrılık isteği. Peki siz? Sizi sevmediğini söyleyen bir adamı hala seviyor musunuz? Size bu davranışları uygun gören babalık bile yapmayan bir adamla gerçekten evli kalmak istiyor musunuz?

Evet evlilik basit sebeplerle, özellikle de çocuk varsa bitirilmemesi gereken bir kurum. Ancak sevgi yoksa, saygı kalmadıysa, aldatma varsa zaten ortada bir evlilik yoktur. İmza vardır sadece.

Merhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Çok uzatmadan açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri büyük kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde büyük kavgalar halinde gerçekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik süreçleri, hamilelik derken her şey üst üste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gün bana mutsuz olduğunu soğuduğunu söyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. çocuğunu bile doğru düzgün aramıyor. sürekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip çıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgeçti. Çocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben çocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca söyledi. Ben evde çocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi çıkayım yoksa bi süre daha düzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne süreçlerden geçtik evlilik hemen vazgeçilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar :KK43:
madem evliiğini kurtarmaya çalışıyorsun, umursamaz değilde, yeniden birşeyleri düzeltme yoluna gitmelisin...öncelikle yanlışların varsa düzeltmelisin...senin değiştiğini gördükçe oda değişir sanırım...görüştüğü kişi belkide evlenemeyeceği bir kişi, bu yüzden teklfinizi kabul etmiş olabilir...yoksa hemen boşanırdı...

Adam açık açık sevgisinin bittigini,bosanmak istedigini soylemis.Bunun üzerine siz hala "yeterki ayni evde olalim,ne yaptigina karismayacagim "vs demissiniz.Sizce saglikli mi su tavriniz? Bu sekilde duzelecegine inaniyor musunuz gercekten?Aksine adama,"ne yapsam gitmiyor,istedigimi yapayim"rahatligini veriyorsunuz.Cocugunuza ilgisiz ve kotu bir baba üstelik.

Evliliğe sahip çıkmak demek, adam dışarıda başka kadınlarla her haltı yerken, ısrarla evli kalıp, onu beklemek demek olmuyor yalnız. Birileri aldatıyorsa, ortada evlilik kurumu denen bir şey kalmamıştır. Evliliğe sahip çıkmak dediğimiz şey, iki kişi arasında olan sorunların, yine o iki tarafın da çabalarıyla düzeltilmeye çalışılmasıdır. Adam sevmiyorum boşanalım diyor, sizse ne istersen yap, karışmayacağım, yeter ki evli kalalım diyorsunuz. Kendinizi bu kadar küçük düşürüp, onurunuzu yok saydırırsanız, o koca bir gün yanınıza dönecek olsa bile, size kıymet vermiş olduğu için değil, mecbur kaldığı için dönecektir. Bu da çok çirkin bir durum. Bunu mu hak ediyorsunuz?

Evlilği kurtarmak adına bi çabası olmayan, üstelik sevgisinin bittiğini defalarca dillendiren ve hayatına başkasını almaya başlayan birini sadece çocuk için hayatınızda tutmanız kendinize büyük eziyet, haksızlık. Aileniz mi size kucak açmıyor yoksa takıntı haline mi getirdiniz bilmiyorum ama böyle yaşanmaz

Sizi sevmediğini söyleyen, sizden soğuduğunu söyleyen bir adamı neden bekliyorsunuz anlamıyorum.
Bırakın milletin zırva laflarını. Kendi gururunuzu ayaklar altına almayın.
Yazınızı okurken ben bile incindim.
Karşınızdaki kişinin size sevgisi de saygısı da bitmiş. Israr etmeyin ve millete kulak asmayın.

Bir gün düzelir diye bekliyeceğiniz bu süreç en başta evladınız olmak üzere sizi de bitirir.

Gurur herkese lazım.
Boşanmamak için neden bu kadar ısrar ediyorsunuz.
Ben beni istemeyen,başkasıyla gezip tozan bir insanla yapamazdım sanırım.
Bu sevgi değil geniş mideliliktir bana göre,adam başkasının yanından kalkıp sizin yanınıza gelse yada başkasıyla yatıp kalkıp gezip sizinle barışsa mideniz alacak mı?

İstemiyorum , soğudum , boşanmak istiyorum diyecek , gözümün önünde başkasıyla mesajlaşacak , bitirmek için çok sebep bunlar ...
Her evlilikte olan şeyler değil bunlar , kırıp dizimi oturup gözümün önünde herşeyi yapıp değişmesini bekleyemem ben ...

Siz de haklısınız benim eksikliğim size konuyu tam aktaramadım. Sonuç olarak sana karışmayacağım derken tamam ayrılalım arkadaş kalalım. Benim senden beklentim yok dedim. Ben çocuğumla o evde olucam. bu süreçte de yolumuzu çizelim dedim.

Herkes demisya biz ne sureclerden gectik issizlik olur sabir dersin ilgisiz olur sabir dersin hastalik olur sabir dersin ama esiniz resmen sizi aldatiyor ve bunun sabri olmaz olamaz ortada olmayan yuvaya sahip cikilmaz cevrenizdekiler hadi gurursuz ya siz adam size 5 defa bosanmak istedigini soylemis daha ne yuvasi ya allah askina sizdemi gurursussunuz. Ne olacak ya baskalariyla takilip takilip sizemi gelecek. Size bisey soyliyimmi gurursuz insani kimse takmaz siz evde bekliyeceksiniz esiniz elbet birgun sklip donecek ama sizin hicbir degeriniz olmayacak emin ol dahada kotu olacak sen o adamin gozunde kucuk dustugunle kalacaksin ve disardaki esinize yuz vermeyen kadinlar ona daha cazip gelecek hatta bi bizim evdekine bak bide sunlara bak bile der yani. Bu devirde affedersiniz s....an yaraniyor o eskidenmis cefa cekenin kiymetli olmasi

Merhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Çok uzatmadan açıklayıcı bir şekilde yazmaya çalışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri büyük kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde büyük kavgalar halinde gerçekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik süreçleri, hamilelik derken her şey üst üste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gün bana mutsuz olduğunu soğuduğunu söyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. çocuğunu bile doğru düzgün aramıyor. sürekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip çıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgeçti. Çocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben çocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca söyledi. Ben evde çocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi çıkayım yoksa bi süre daha düzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne süreçlerden geçtik evlilik hemen vazgeçilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar :KK43:
sen o millete ama bakın başka kadınlarla konuşuyor bu adam ben evde boş durucam hayatımı karartıcak bu fikirleriniz emin misiniz hala tamam ben insanlığımı rafa kaldırayım benim mutsuzluğumdan mutlu mu olacaksınız diye sorsan...ya da sordun mu?

Back
X