zannettiğin gibi değil ..... Yakin akrabam olmayan bayanlarla cok gerekli olmadikca konusamiyorum ....., utaniyorum. Mesela, .... teyze de bana hep beni neden aramiyorsun diyor. Onu da cok seviyorum ama aramaya utaniyorum.
Ben saka dahi olsa yalan soylemem ...... Seni cok seviyorum.
Evlilik gibi hayirli islerin olmasini seytanlar istemez. Iki tarafla da ugrasirlar. Iyi ki de bunlari sorup kafanda suphe birakmadin.
Yarin konusuruz insallah, iyi geceler. (bu mesajı atmış biraz önce)
nişanlım istemiyor annesini aramamı. tatillerde 10 gün annesiyle kalmaya utanırım diye evimiz olacak türkiye de de. kaynanam istiyor hergün aramamı. nişanlım ilişkimize hiç karışmıyor.
o altını çizdiğiniz yeri bana devamlı diyor. ben de artık acaba mı diye düşünmeye başladımevet gercekten ilgisiz. benim beklentilerimi karşılamıyor en azından. hergün arayıp hal hatır sorsun istemiyorum ben. bir kere içten canım seni seviyorum desin yeter
nişanlım liseyi bitirdikten sonra avrupaya gitmiş okuyor. 10 yıldır türkiye de değil kendisi. ailesi burada ama. şu an doktora yapıyor. 4 yıl sonra ya türkiye ya dönecek ya da post doktora yapacak
o altını çizdiğiniz yeri bana devamlı diyor. ben de artık acaba mı diye düşünmeye başladımevet gercekten ilgisiz. benim beklentilerimi karşılamıyor en azından. hergün arayıp hal hatır sorsun istemiyorum ben. bir kere içten canım seni seviyorum desin yeter
çoook ilgisiz,annesinin sözünden çıkmayan bir nişanlım var. 2 buçuk aydır nişanlıyım. kaynanam 1 gün aramasam onları trip yapar. kaynanamı ayrı kayınbabamı ayrı ararım aramak zorundayım çünkü. kaynanam oğlumu üzersen ailemi üzersen kalbini kırarım dedi. ben arıyorum hala ama. nişanlım bu 2 bucuk ay da bir kere annemi babamı aramadı. bir anneler gününde benim zorumla aradı. bana karsı çoook ilgisiz. her tribimi alttan alıyor dediklerimi yapıyor ama demek istediğim bu değil. onun inançları böyle diyorum. çok dindar çünkü. kendimi kandırıyorum ama. birde çok cimriler gerçekten cimriler. bütün gün sakince düşündüm tatlı bir dille böyle olmayacağını bu durumdan rahatsız olduğumu benim sana ve ailene verdiğim değeri benim göremediğimi söyledim. henüz cevap yok. farklı ülkelerdeyiz. nikahım da kıyıldı. daha 20 yaşındaym mantıklı düşünemiyorum belki. lütfen kırmadan yardım edermisinz. yanlış mı yptım ayrılalıl demekle?
bende belçikaya gideceğim. beni sevmese 3 yıl onu sevmediğimi bile bile beklemezdi. ama hissettiremiyor.
evet oturma izni için erkenden nikah yaptık. 3 yıl önce ben okuldan geldiğimde bunlarda bizdeymiş. sevgili nişanlım master yapıyordu ozamanlar. biz bir sohbete giriştik bende oralarda okusam çok isterim falan diye. neyse gittiler sonra annesi teyzemi aramış bizim oğlan çok beğenmiş bir tanışsınlar dedi. benim haberim yoktu bir kaç kez yemeğe gittik, ailecek oturmalara falan. ben öğrendikten sonra evlenmek istediğimi söyledim yuh dedim ben daha sübyanım bu ne dedim. sevgilim de vardı ozaman. kovdum bunları evden. ben 2 3 yıl daha evlenmem okumazsam eğer dedim. 3 yıl sonra geldiler 3 yıl doldu diye. nişanlım da hala avrupada okumak istiyor musun dedi? etkilendim bir deneyelim dedim 5 ay falan konuştuk sonra tamam dedik. nişanlandık. uzun oldu ama kusura bakmayın. ben nişanlımın ailesi evden kovduğum için şimdi üzmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?