kaynanam gelip aylarca kalacak bir insan değil. 2 hane bir evde olmaz diyo. benim ailem gelip kalacak biz de sonuçta onun aileside gelebilir. rahatsızlık vermediği sürece. haklısınız nişanlım belli edemiyor duygularını. ben söylersem yapıyor sadece. inşallah hayırlısı olur.
kaynanam gelip aylarca kalacak bir insan değil. 2 hane bir evde olmaz diyo. benim ailem gelip kalacak biz de sonuçta onun aileside gelebilir. rahatsızlık vermediği sürece. haklısınız nişanlım belli edemiyor duygularını. ben söylersem yapıyor sadece. inşallah hayırlısı olur.
herşeye şüpheyle baksam mutlu olamam ki ama. böyle de sonun da hayal kırıklığına uğramak var. inşallah güzel olur herşey.
şüphe duymak ve iyi bir gözlemci olmak ayrı şeyler canım
iyi bir gözlemci olmaya çalışacağım.. ne kadar becerikli olurum bilemiyorum ama
hiç kızı yok. 2 oğlu var sadece. herkese kızım oldu kızım oldu diyor. o yüzdenmi bu kadar sahiplenmesi bilmiyorum ki.
evet aynen böyle. birgün onlarda kaldım yatağımı bile kaynanam topladı. kahvaltıyı kayınbabam hazırladı. bulaşık yıkanacak bana sen otur sen bilmezsin diyorbenden hizmet beklemiyorlar. çaylarını bile ben doldurmuyorum. doldurmaya kalktığım da senin çayın bitsin öyle diyorlar. bu konuda iyi niyetliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?