Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu baştan o şekilde açsaymış.Yok canım konu sahibi arkadaşın samimiyetine inanıyorum...evlendiklerinde kız konu sahibine güvenip açılmış,konuyu güvenlik güçlerine bildirmişler ,abi 4 ay cezaevinde kamış ...kızin velayetinin devlete geçmesi söz konusu olunca kız çocuğunun sorumluluğunu konu sahibinin annesi almış ...abi intiharı denemiş ve psikolog yaptığı davranışı diğer yaşıtları kadar muhakeme edemedigine ,ayrı evde yaşamamasına yönelik görüş bildirmis.Oz anne de çocukların sorumluluğunu ustlenmedigi için olaylar bu aşamada![]()
Ben bu kadar ayrıntıya girmek istemeden anlatmayı denedigini ,bize tam olarak hissettiklerini ,yasadiklarini anlatamadığını farkedince yavaş yavaş anlatmaya başladığını gördüm.Anladigim kadarıyla yaşanılan o durumların üstünü betonla örtüp olmamış gibi davranmaya çalışan bir de eşi var.Konu sahibinin de artık kafası karışıkKonuyu baştan o şekilde açsaymış.
Yazdığı şey "oğlu yüzünden yeni evli gibi hissedemedim"
Buradaki sorun sence yeni evli gibi hissedememesi mi?
Ama konu sahibi bunu dert etmiş.
Anladığim kadarıyla sadece eşi degil sosyal hizmetler bile gaz vermekle yetinip bütun yükü konu sahibine yıkmis, o çocugun kardesiyle ayni çati altinda kalması basli başına yanlıs, cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örulmustur der filozof, siz peygamber sabriyla hayatınızı feda edip katlansaniz bile bir yanlışa ortak olacaksıniz sadece, erkek çocuğu uzaklastirmayi şart kosun ,kızı sahiplenin bari cektiginiz cekeceğiniz sıkıntinin bir hayrı olsunBen bu kadar ayrıntıya girmek istemeden anlatmayı denedigini ,bize tam olarak hissettiklerini ,yasadiklarini anlatamadığını farkedince yavaş yavaş anlatmaya başladığını gördüm.Anladigim kadarıyla yaşanılan o durumların üstünü betonla örtüp olmamış gibi davranmaya çalışan bir de eşi var.Konu sahibinin de artık kafası karışık
Anladığim kadarıyla sadece eşi degil sosyal hizmetler bile gaz vermekle yetinip bütun yükü konu sahibine yıkmis, o çocugun kardesiyle ayni çati altinda kalması basli başına yanlıs, cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örulmustur der filozof, siz peygamber sabriyla hayatınızı feda edip katlansaniz bile bir yanlışa ortak olacaksıniz sadece, erkek çocuğu uzaklastirmayi şart kosun ,kızı sahiplenin bari cektiginiz cekeceğiniz sıkıntinin bir hayrı olsunBen bu kadar ayrıntıya girmek istemeden anlatmayı denedigini ,bize tam olarak hissettiklerini ,yasadiklarini anlatamadığını farkedince yavaş yavaş anlatmaya başladığını gördüm.Anladigim kadarıyla yaşanılan o durumların üstünü betonla örtüp olmamış gibi davranmaya çalışan bir de eşi var.Konu sahibinin de artık kafası karışık
Uzman olmaları fikirlerini kabul edeceğim anlamım gelmiyor diyorum bende.Bunu ben değil uzmanlar diyor. Mahkemede suçlu değil suça sürüklenen çocuk olarak mahkemeye çıktı..hayatım da ilk kez mahkemeye çıkan beni oradaki herşey çok etkiledi oradaki başka tutuklu aynı tacizden 12 yaşındaki çocuklar falan vardı.
Bende inanmiyorum psikologun öyle dediğineacıkcası ben o kısının psıkolog oldugundan veya gercekten oyle cumle kullandıgından suphelıyım yanlıs anlasılma var
tam tersı magdura senın sucun yok onun yanlısı cezasını cekecek oyle yapmamalıydı telkınlerıyle tedavı uygulanır ve aynı korkuları yasamasın dıye kısıden uzaklastırılır yoksa 3-5 yasında akrabaları tarafından tacıze ugrayan cocuklar hepsı ozelıkle kontrollu gorusturulurdu :) alakası yok yanı
haberde gordum cocuk 7 yasındamıydı neydı tacızcı akrabasıyla mahkemeye cıkarılacaktı mahkemeden bır gun once kalp krızı gecırmıstı cocuk ölmustu ...
ne kontrollu gorusturulmesı ne kaynastırılması
Arkadasım siz çok iyi bir insana benziyorsunuz da ben eşinizin anlattığıniz kadar düzgun olduğuna inanmıyorum,olaylara ve tepkilere bakinca bu adam evladini dusunen baba filan degil bence baska bisey var işın icinde , şu an aklima geleni yazmak istemiyorum sizi üzmemek icin ama şöyle söyliyim bu adamla evlenmek için gerekçeniz herne idiyse (aşk, sevgi, para,statü... veya hepsi) değmez, kendinizi kurtarınHayır.. sadece bana açılabiliyor zaten bu olayı ilk bana söyledi öyle ortaya çıktı. Eşim ile biz süreci iyi yönettik o zaman. Sosyal hizmetlere durumu bildirdik piskologlar ile sürexi atlattık ama kız kendimi güvende hissetmiyorum diyor ancak babasına sorun yok gibi davranıyor bir de kız çocuğu bazen yüreğimi parçalıyor piskolojisi hala düzelmedi bence ama eşime göre sorun yok hepimiz aynı çatı altında olunca çocuklar kaynaşınca sorun kalmazmış
Konuyu iyi okuyun. Konu sahibi bilerek evlenmiş ama sonradan başka durumlar oluşmuş. Ensest gibi. Kadın 1 senede psikolojisinin bozulduğunu ve boşanmayı düşündüğünü söylüyor. Yanlış bir karar verip evlenmiş olabilir, boşanabilir de. Hata yapmak insana mahsus.Çok haklısınız(!). Anneleri bakmıyor diye üvey anne bakmak zorunda değil size göre degil mi?
Bakmazsa bakmasın.
Bana göre de kaldıramayacak olan evlenmesin kardeşim.
Gitsin hic evlenmemis cocuksuz biriyle evlensinler.
Konuyu olduğu gibi okuyup ilk sayfalara baktım ve o şekilde yorum yaptım. Takdir edersiniz ki 30 küsür sayfanin hepsini okuyamam.Konuyu iyi okuyun. Konu sahibi bilerek evlenmiş ama sonradan başka durumlar oluşmuş. Ensest gibi. Kadın 1 senede psikolojisinin bozulduğunu ve boşa mayo düşündüğünü söylüyor. Yanlış bir karar verip evlenmiş olabilir, boşanabilir de. Hata yapmak insana mahsus.
Yok canım konu sahibi arkadaşın annesinin yanında kalıyor kızcağızAbi kız kardeşini taciz mi etmiş? Ve hala bu iki kardeş aynı evde öyle mi?
Aile terapisti çözemez bu işi. En mantıklısı psikiyatriste gitmek.Hayır.. sadece bana açılabiliyor zaten bu olayı ilk bana söyledi öyle ortaya çıktı. Eşim ile biz süreci iyi yönettik o zaman. Sosyal hizmetlere durumu bildirdik piskologlar ile sürexi atlattık ama kız kendimi güvende hissetmiyorum diyor ancak babasına sorun yok gibi davranıyor bir de kız çocuğu bazen yüreğimi parçalıyor piskolojisi hala düzelmedi bence ama eşime göre sorun yok hepimiz aynı çatı altında olunca çocuklar kaynaşınca sorun kalmazmış
Destek aldı mi peki o kızcağız?Benim annem de kalmak zorunda sosyal hizmetler ve eşim ile benim kontrolümde herşey ama işte piskoloji kolay düzelcek bişey değil 12 yaşında çok zeki dışa dönük bir kız bazen huysuzluk yaptığında konuşuyorum maalesef herşey o olaya çıkıyor
Ensest tacizciyi evde beslemek ama kızı başka yere göndermek. Süper çözüm.Yok canım konu sahibi arkadaşın annesinin yanında kalıyor kızcağız![]()
Aslında anladığım kadariyla iki evlat da aşırı derecede " ihmal " edilmiş çocuklar...kimbilir kaç sene iki kardeş gece gündüz yalnız bırakıldı bilemiyorum.Baba ise gitmiş ,para kazanmış çocuklar sürekli yalnız...kendilerini buyuruyorlar ..kız cocugu babasına değil ailesine katılıp sorumluluğunu üstlenmeye baslamis konu sahibine güvenmiş yaşadıklarınıEnsest tacizciyi evde beslemek ama kızı başka yere göndermek. Süper çözüm.
ilk evliliğiniz ve evlenip ayrılmş çocukları olan adamla neden evlendınız kı sorması ayıp33 yaşındayım. İlk evliliğim ve çocuğum henüz yok. Evleneli 1 yıl oldu