Ayrılmak istemiyorum

Tam olarqk dediğiniz gibi eşim piskoloktan etkilendi bir de olaydan sonra oğlu intihara kalkıştı ceza evinden sonra iyice piskolojisi çöktü derken eşim çaresiz kaldı. Çocuk cezasını çekti tahliye oldu. Ancsk piskoloğa devsm etmedi artık ben resti çekip ayrı eve koyacağım yada bir yolunu bulacağım yada boşanıcam çok yıprandım
ayrı eve tek başına koyulması onu daha çok çıkmaza sokar ve kendını öldürebilir..

O halde esiniz yogunlugunu azaltsin evladına yoğunluk versin, o zaman çözülür mü dersiniz sorunlar? Yoksa yine aynı evde yasamak sorun olacak mi sizin icin ?

Sartlarinizi en iyi siz bilirsiniz, neyin olup neyin olamayacagini da.
Eşimin maaşı yetmiyor. Bende çalıştığım halde. Kiradayız ve sıfırdan ev kurduk mesai yapmak zorunda

Eşimin maaşı yetmiyor. Bende çalıştığım halde. Kiradayız ve sıfırdan ev kurduk mesai yapmak zorunda

ben bu mesajı zaten esas durumu öğrenmeden önce yazmıştım, öyle çözülemeyeceği belli oldu malesef durumun.

Entest tacızcı ıcın oda cocuk, napsınbabası sokagamı atsın? dedi Bı yorumunda konusahıbı ?
18 yaşında nasıl çocuk oluyor? o zaman konu sahibinin kızı oldu ileride diyelim, onu da taciz edince ne diyeceğiz. kardeşidir yapar mı?
aşırı derecede genişlik algıladım ben bu konuda. benim öz kızımı abisi taciz edecek. ben de alıp onu evimde hala besleyeceğim öyle mi?

Peki kardeşi onla aynı ortamda kalmak istiyor mu? Belki o kızcağız korkuyla yaşıyor.
Şöyle aynı ortama gelince gayet samimî iki kardeş gibiler ancak abi içe kapanık olup birde psikoloğa gitmeyi bıraktı odadan çıkmıyor gğven teşkil etmiyor bana hep tetikteyim

18 yaşında nasıl çocuk oluyor? o zaman konu sahibinin kızı oldu ileride diyelim, onu da taciz edince ne diyeceğiz. kardeşidir yapar mı?
aşırı derecede genişlik algıladım ben bu konuda. benim öz kızımı abisi taciz edecek. ben de alıp onu evimde hala besleyeceğim öyle mi?
Çok fazla cevap yazdığım için yanlış yazmış olabilirm. Ben başından beri abinin evden uzaklaştırılması bunu yaparkende dışlanmadan yapmak taraftari idim sokağa atalım mı derken gidecek kimsesi yok onu kasttettim. Bu cocuk belki zaten sadece dokundu ve asla bidaha yapmayacak yad imkan bulsa ilerki yıllarda tecavüz edecek bunu hiç birimiz bilemeyiz kendi haline bıraksak belkide kötü sapık bir insan olacak

Çok fazla cevap yazdığım için yanlış yazmış olabilirm. Ben başından beri abinin evden uzaklaştırılması bunu yaparkende dışlanmadan yapmak taraftari idim sokağa atalım mı derken gidecek kimsesi yok onu kasttettim. Bu cocuk belki zaten sadece dokundu ve asla bidaha yapmayacak yad imkan bulsa ilerki yıllarda tecavüz edecek bunu hiç birimiz bilemeyiz kendi haline bıraksak belkide kötü sapık bir insan olacak
tacizin boyutu nedir? ne yapmış ve kaç yaşında olmuş?

Çoğu mesajda olaya duygusal bakılmış ama daha mühim konu erkek çocuğun cinsel yönelimi korkutucu olan. Tabiki baba çocuğuna bu konuda ne gerekiyorsa yapmalı ama 18 yaşında delikanlının yeni eşle aynı evde kalmasını şahsen doğru bulmuyorum. Anne-oğul gibi bir ilişki içerisinde de olamazlar konu sahibinin genç olması sebebiyle. Uzman yardımı alınması şart çocukların annesi de sorumluluk almalı babanın başına atıp ne halleri varsa görsünler der gibi olmuş. Yazık çok üzüldüm konunuza ne zorluklar yaşıyorsunuz rabbim hayırlı çıkış yolu nasip etsin inşallah 🙏

Aslında gizli soru çocukları anneye nasil kakalarim akıl verir misiniz bence:)

Konu sahibine ithafen:
Bile isteye evlenmişsiniz, çocuklarla ilgili(nerede yaşayacakları, okuyacaklari vs )tasarrufunuz olamaz sizin
Ordan bakınca öyle kolay görünüyor sanırım. Yazdıklarınız doğru değil bu olay olmasa bile anneleri ile dönüşümlü bakabilrdik erkek çocuk çok zorladı beni üzerine bu olay olunca daha ne olmalı bilmiyorum daha ne kadar kendimden fedakarlık yapabilirim öyle bir derdim olsa kızıda istemezdim Olmuyosa zaten boşanırım

tacizin boyutu nedir? ne yapmış ve kaç yaşında olmuş?
Kızın verdiği ifade de bazı geceler kısa süreli sadece kalçasına dokunmuş. En ince detayına kadar tüm temasları sordum başka hiç bir şey olmamış belki kız bana diyemiyor dedim ama pedagog eşiliğnde verdiği ifade de aynı bunu söyledi abisi de inkar etmedi doğruladı neden yaptın dediğimizde bilmiyorum istemden yaptım doğru olmadığını biliyorum diyerek ağladı ve o akşam 5. Kattan intahar etmeye kalktı

Kızın verdiği ifade de bazı geceler kısa süreli sadece kalçasına dokunmuş. En ince detayına kadar tüm temasları sordum başka hiç bir şey olmamış belki kız bana diyemiyor dedim ama pedagog eşiliğnde verdiği ifade de aynı bunu söyledi abisi de inkar etmedi doğruladı neden yaptın dediğimizde bilmiyorum istemden yaptım doğru olmadığını biliyorum diyerek ağladı ve o akşam 5. Kattan intahar etmeye kalktı
Öyle zorkii bunlara şahit olmak. Birde ben kız çocuklarına çok hassasım bu taciz vakalarına çok hassasken bunlar benim başıma geldi

bıraksaydınız gerçekten kendini öldürecek miydi? duygu sömürüsü için yapmış da olabilir.
bakın düşünüyorum düşünüyorum ve hala aklım almıyor bu çocukla aynı evde olmanızı. 4 aylık hapis midir yani kardeşin kalçasına -üstelik defalarca- dokunmanın, onu taciz etmenin, psikolojisini bozmanın, yerinden yurdundan edip yabancı bi kadının evine yerleşmesine sebep olmanın cezası?
hapisten çıktı bavulunu aldı geldi siz de kapıyı açtınız, önüne de 3 öğün yemek koyuyorsunuz hala.
ilginç.

bıraksaydınız gerçekten kendini öldürecek miydi? duygu sömürüsü için yapmış da olabilir.
bakın düşünüyorum düşünüyorum ve hala aklım almıyor bu çocukla aynı evde olmanızı. 4 aylık hapis midir yani kardeşin kalçasına -üstelik defalarca- dokunmanın, onu taciz etmenin, psikolojisini bozmanın, yerinden yurdundan edip yabancı bi kadının evine yerleşmesine sebep olmanın cezası?
hapisten çıktı bavulunu aldı geldi siz de kapıyı açtınız, önüne de 3 öğün yemek koyuyorsunuz hala.
ilginç.
Odada değildik balkondaydım karşı komşunun harketleri ile anlayıp odaya koştuk. Belki atlamayacaktı bilmiyorum cama çıkmış oturmuştu orda ne kadar durdu onuda bilmiyorum. Hep diyorum ya atlasa idi

ilginç.
Kimse kabuk etmemiş erkek çocuğunu. Mecburen kızı gönderip erkek çocuğunu evde tutmuşlar.

Abisi kardeşine tecavüz mü etmiş biri açıklığa kavuşturabilir mi ?
Yani konuyu açtığınızda ayrıntıları neden baştan yazmazsınız anlamıyorum
Allah korusun öyle birşey yok. Ama elle taciz var fiziki olarak değil ancak 2 kardeş olarak duygusal yönden kızımız için tranva oldu şu an gayet iyiler ama abi içine kapanık asosya kızda maalesef güvensizik var

Oz kızıda konu sahibinin annesi bakıyomus,

Allah korusun öyle birşey yok. Ama elle taciz var fiziki olarak değil ancak 2 kardeş olarak duygusal yönden kızımız için tranva oldu şu an gayet iyiler ama abi içine kapanık asosya kızda maalesef güvensizik var
Gayet iyiler mi? Kime göre? Kucuk kız adına konusmayın bence iyi mıyı diye

ilginç.
Gayet iyiler mi? Kime göre? Kucuk kız adına konusmayın bence iyi mıyı diye
Offf neden anlamıyorsunuz iç dünyasını demiyorum kız abisine tepesinw çıkıyor şakalaşıyorlar o derece gayet iyiler ama ben kıza kızıyorum artıl abin büyüdü el şakası yok diyorum bunu derkende koruma iç güdüsü ile yapıyorum kızı toplarken oğlanıda sapık olarak yaftalamak istemiyorum. Çocuktu belki doğru şeyler verirsek sapık olmaz diyorum. Ve bu yaptıklarım hatada olabilr bilmiyorum sadece kızı korumaya çalışıyorum piskolojisinide abin hasta olduğu için bunu yaptı ama kendini her koru en ufak birşey olsa dahi babana ve bana anlat diyorum bemde uzman pedagog değilim

Offf neden anlamıyorsunuz iç dünyasını demiyorum kız abisine tepesinw çıkıyor şakalaşıyorlar o derece gayet iyiler ama ben kıza kızıyorum artıl abin büyüdü el şakası yok diyorum bunu derkende koruma iç güdüsü ile yapıyorum kızı toplarken oğlanıda sapık olarak yaftalamak istemiyorum. Çocuktu belki doğru şeyler verirsek sapık olmaz diyorum. Ve bu yaptıklarım hatada olabilr bilmiyorum sadece kızı korumaya çalışıyorum piskolojisinide abin hasta olduğu için bunu yaptı ama kendini her koru en ufak birşey olsa dahi babana ve bana anlat diyorum bemde uzman pedagog değilim
18 yas ne cocugu hanfendı?

Back
X