Ayrılmak istemiyorum

bence insanın ünide ayrı bir şehirde okuması gerçekten harika birşey ve bir erkek olarak onun da bunu tercih edeceğini düşündüm. Belki OdTÜ fln kazanır Ankaraya gider hemen öyle celallenme:)
bız yıne de evdekını gondermeyı dusunmek yerıne konu sahıbıne aklını basına devsır dıyelım :D
cocuklar ıcınde zor bır durum konu sahıbı benımseyemedıyse cocuklarda benımseyemedı demek kı ıkı taraf ıcınde zor ama cocuklar ıcın daha zor

O kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum
korkuyorsun sıkılıyorsun herhalde

Zaten bu neden ile mutsuzum eşimi ve çocukları seviyorum ama hiç yeni evli gibi olamadık özellikle oğlu ergen olduğu için sürekli sorun çıkartıyor yoruldum artık en azından annesi oğlunu alsa idi kızına ben bakıyorum zaten
İki çocuklu bir adamla evlenirken bunu düşünmeniz gerekmez miydi, beraber yaşayacaksınız, aklınızda ki gibi bir yeni evli durumu olamaz zaten hayatınızda.

O kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum
Bile bile kabul ettiniz.
Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.

Çocukların annesi nerde? Sizi anlayabiliyorum. Çocuksuz hiç evlenmemiş bir kadın için çocuklu ve çocukları kendi ile yaşayan bir adamla evlilik çok zor. Çevremden birebir şahit oluyorum. Evlenmeden önce bu durum çok sorun olmaz diyerek düşünülüyor ama sonrası epey sorunlu oluyor. Sizin hayattan beklentilerinizle gerçekler bağdaşmıyor. Keşke çok daha iyi düşünerek bu kararı verseydiniz.

Evet zor bir durum ama bunu en baştan düşünmeliydiniz. 33 yaş nedir ki, acele mi ettiniz evlenmek için? Çocukların anneleri evli mi ? Erkek evlattan neden şikayetçisiniz? Size karşı tavırlarında olumsuz şeyler mi var? Benim dayımın 2. eşi de dayımın çocuklarına baktı yıllarca, dayımın oğlu dövmeye kalkmış falan kadını.. Kadın da öz analarından iyi baktı ama çocuklar aşırı saygısız.. Dayım çocuklarını annelerine gönderdi baş edemedi. Çocukları da anlayabiliyorum paylaşamıyorlar babalarını ama gene de üvey annelik yapmıyordu o kadın hak etmedi. .

33 yasindasiniz yasit sayiliriz.
18 yasinda cocugu olan bir adamla neden evlendiniz.erken evlendigim halde kendi cocugum daha 11 yasinda.insan kendi cocuguyla bile bir cok sknti yasarken baska bir cocukla cok cok zor.

Sizin icin demiyorum ama genelde adamin parasi varsa tercih ediliyor okadar yanlis ki.
Ve o adamlar sirf para icin kendine yaklasan genc yastaki kadinlari es olarak alabiliyor.umarim boyle bir durum yoktur
Sizin icinde diyebilecegim madem evlendiniz biraz daha sabredin.gercek anneside olsaniz bir cok sorun yasanirdi zaten.
20 yasindan sonra erkekler biraz daha ergen kafasindan siyrilabilirler

Evliliginizi bastan dogru bulmadim. Sizi anliyorum. Hiç evlenmemissiniz ve yasamak istedikleriniz var. Sabah sanirim böyle bir konu vardi. Oraya da yazdim. Evlenip ayrilmis insanlar hic evlenmemis olanlarla evlenebilir ancak cocuk varsa ve es adayiyla yasiyorsa hic evlenmemis olan binlerce kez dusunmeli. Disardan göründügu gibi degil. Zor bir durum çünkü. Erkek cocuk buyuk.uniye falan gidebilir. Ancak siz de bu sureci beklerken evliligimden bir sey anlamadim en guzel zamanlarim gitti diye uzulebilirsiniz. Keske bunlari evlenmeden düşünseymissiniz ama olan olmuş. Hazir cocugunuz yokken geleceginiz ile ilgili bir karar vermeniz gerekiyor bence. Burda yazilanlarin cogunun aksine ben durumu esinizle paylasmaniz taraftariyim. Evet bilerek evlenmissiniz ama yapamamissiniz. Aranizda sevgi varsa ortak bir cozum bulunabilir.

33 yasindasiniz yasit sayiliriz.
18 yasinda cocugu olan bir adamla neden evlendiniz.erken evlendigim halde kendi cocugum daha 11 yasinda.insan kendi cocuguyla bile bir cok sknti yasarken baska bir cocukla cok cok zor.

Sizin icin demiyorum ama genelde adamin parasi varsa tercih ediliyor okadar yanlis ki.
Ve o adamlar sirf para icin kendine yaklasan genc yastaki kadinlari es olarak alabiliyor.umarim boyle bir durum yoktur
Sizin icinde diyebilecegim madem evlendiniz biraz daha sabredin.gercek anneside olsaniz bir cok sorun yasanirdi zaten.
20 yasindan sonra erkekler biraz daha ergen kafasindan siyrilabilirler
Benim bir arkadaşım çok sevdiği ve adamın karakterini çok beğendiği için evlenmişti.

Yol yakinken bosanmanizda fayda var. Siz simdiden bu hislerdeyseniz, bu cocugun okulu, kiz arkadasi, askerligi, isi, dugunu bir ton is. Sizin gibi fedakar olmayan biri bunlarin altindan kalkamaz. Adama da, cocuklara da, size de yazik olur. Evde kaldim diye telaseden pat diyw evlwnenlere ders olsun durumunuz. Ins siz cocuksuz biriyle, digerleri de daha fedajar sevgi dolu bir ablayla karsilasir.

Evliliginizi bastan dogru bulmadim. Sizi anliyorum. Hiç evlenmemissiniz ve yasamak istedikleriniz var. Sabah sanirim böyle bir konu vardi. Oraya da yazdim. Evlenip ayrilmis insanlar hic evlenmemis olanlarla evlenebilir ancak cocuk varsa ve es adayiyla yasiyorsa hic evlenmemis olan binlerce kez dusunmeli. Disardan göründügu gibi degil. Zor bir durum çünkü. Erkek cocuk buyuk.uniye falan gidebilir. Ancak siz de bu sureci beklerken evliligimden bir sey anlamadim en guzel zamanlarim gitti diye uzulebilirsiniz. Keske bunlari evlenmeden düşünseymissiniz ama olan olmuş. Hazir cocugunuz yokken geleceginiz ile ilgili bir karar vermeniz gerekiyor bence. Burda yazilanlarin cogunun aksine ben durumu esinizle paylasmaniz taraftariyim. Evet bilerek evlenmissiniz ama yapamamissiniz. Aranizda sevgi varsa ortak bir cozum bulunabilir.
Bence de çok geç olmadan geleceği için bir karar vermesi ve durumu eşi ile paylaşması gerekiyor

Kocasiz kaldım korkusuylamı evlendin ne yaptın ? bence çok abartıyorsun durumu cocuk 18 yaşında okulu falan yokmu ? zaten belli bir süre sonra kendisi gider... birde çocuklu adama gidip feryat etmen de saçma geldi bana...
Kocasız kaldım korkusu ne demek ne kadar çirkin bi ifade.

İnsan kendi çocuğuyla bile gecinemeyebiliyor. Konu Sahibi de olumlu düşündü, işler istediği gibi gitmedi olamaz mı? Herkes düşmana saldırır gibi saldırmaya ne meraklı.

Bence de çok geç olmadan geleceği için bir karar vermesi ve durumu eşi ile paylaşması gerekiyor

Kesinlikle. Bir de insan bazi seylerin icine girmeden anlayamiyor. Dışardan çok kolay görünen durumlar yasarken cok zorlayabiliyor insanlari. O nedenle bu konularda aile büyüklerini dinlemekte fayda görüyorum. Zira onlar olacaklari önden görebiliyor cogu zaman

Kocasız kaldım korkusu ne demek ne kadar çirkin bi ifade.

İnsan kendi çocuğuyla bile gecinemeyebiliyor. Konu Sahibi de olumlu düşündü, işler istediği gibi gitmedi olamaz mı? Herkes düşmana saldırır gibi saldırmaya ne meraklı.
Avukatımısın ?

33 yaşındayım. İlk evliliğim ve çocuğum henüz yok. Evleneli 1 yıl oldu

Ama canim ablacim o cocukla aranizda 20yas bile yok, zaten ilk evliliginiz yasiniz da genc, ergen bir cocukla basa cikmaniz mumkun degil. Bu evlilik sizin acinizdan zaten oluru olmayan bir is.

Eeee simdi suc esinizde, boyunca cocugu olduguna gore gormus gecirmis ve yasca buyuk bir insan saniyorum. Evlenirken genc, cocuksuz bir kadinla evleniyorum bu is nasil olur ki diye dusunmediyse basbayagi sizi kullaniyor keyfine bakiyordur. Esiniz bencil bir insan.

Konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan neden direkt saldırıya geçiyoruz? Empati yapmak çok mu zor? Kadın bazı şeyleri kabul etti ama belki bu kadar zor olacağını düşünemedi. Belki çocuklar bazen annesinde bazen babasında kalacak diye konuşuldu. Arada eşimle başbaşa kalabilirim diye düşündü.

Konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan neden direkt saldırıya geçiyoruz? Empati yapmak çok mu zor? Kadın bazı şeyleri kabul etti ama belki bu kadar zor olacağını düşünemedi. Belki çocuklar bazen annesinde bazen babasında kalacak diye konuşuldu. Arada eşimle başbaşa kalabilirim diye düşündü.

Katiliyorum. Konu sahibesinin esi 5 para etmez bence. Karsidaki kadini hic dusunmuyor anca kendi keyfine bakiyor.

Yine azarlmacılar doluşmuş konuya. Anlamadan dinlemeden saldırınca, düşene kendin düştün ağlama diyince çok mu mutlu oluyorsunuz? Yazık.
Konu sahibi arkadaşım umarım hayırlı olan neyse o olur o hayatında. Eşin kötü bir adam değilse biraz sabret ergenlik dönemi bitince rahatlarsınız. Üniversitede kendine bir ortam oluşturunca sosyalleşecektir.

Back
X