Ayrılmak istemiyorum

Siz nasıl kalıyorsunuz gerçekten hiç mi tedirgin değilsiniz, korkmuyor musunuz . Size de zarar verebilir. Ayrıca tedavi görmeye ya da görmemeye kendisi nasıl.karar veriyor . Devletin bir yaptırımı yok mu ? Siz niye sapığın tüm.sorumlulugunu üstünüze alıyorsunuz. Annesi babası tamam da. Bu kadar fedakarlık hiç iyi değil. Aynı evde yaşamanız bunu kabul etmenizi aklım.almiyor. gidin tedavi almak istemiyor diye bildirin bir yerlere. Ayrı bir ev tütün annesi babası ilgilensin. Efendi saygılı falan değil bir sapikla aynı evde yaşıyorsunuz. Eşiniz de çok çok çok çok suçlu. Çaresi sizi bir eve tikmak olmamalı hele çocukla asla bunu düşünmesi bile bilmiyorum ya
Devlet belirli günlerde devlet hastanesine zorunlu çağırıyor ve görürüyoruz. Bizim devam ertirdiğimiz sürekli psikoloğu bıraktı 2 Aydır gitmiyor. Ama haftaya mecbur gidecek tepesinde olucam çünkii hata bizde yani eşimde kendi haline bıraktı bir süredir

Kızla aynı evde kalacaksınız, erkek olanı aynı apartmanda komşu olacaksınız. Gün içinde sık sık kontrol edeceksiniz. Babası gidecek kontrol edecek. Sizin kontrolünüzde onunevine ziyarete gideceksiniz akşamları bazen çağıracaksınız o gelecek. Erkek çocuk zaten işe gidiyor. Belki gerçekten tedavi olur, özgüveni gelir sağlığına kavuşur üniversite okumaya bile karar verebilir. Bence en dogru çıkış yolu bu. Hem onu uzaklaştırmış olmuyorsunuz, hemde sorumluluk yüklemiş oluyorsunuz. Psikolağa da bunu danışın derim. Ben bütğn mesajlarınızı okudum çocukta ayrı eve çıkmak istemiş planlar yapmış. Bence bu size iyi gelecek. Çok güçlü bir kadınsınız. Bu sizin imtihanınız. Ben inanıyorum siz çok mutlu ve umutlu bir şekilde bu işi çözeceksiniz. Allah yardımcınız olsun :)
Çok sağ olun. Buraya ilk defa bir konu yazdım ve tam tutarlı bir başlık açıp konuyu düzgün yazamadım herkesin anladığı çocuğu atmak istediğim ama arka plan bu maalesef. Benim en başından bulduğum çözüm buydu ama psikolog engel oldu kız mecbur koruyucu aile alacaktı babası dayanmazdı kızını vermeye annem devreye girdi doğru yada yanlış o günün şartlarında bu doğru gibi geldi

Siz nasıl kalıyorsunuz gerçekten hiç mi tedirgin değilsiniz, korkmuyor musunuz . Size de zarar verebilir. Ayrıca tedavi görmeye ya da görmemeye kendisi nasıl.karar veriyor . Devletin bir yaptırımı yok mu ? Siz niye sapığın tüm.sorumlulugunu üstünüze alıyorsunuz. Annesi babası tamam da. Bu kadar fedakarlık hiç iyi değil. Aynı evde yaşamanız bunu kabul etmenizi aklım.almiyor. gidin tedavi almak istemiyor diye bildirin bir yerlere. Ayrı bir ev tütün annesi babası ilgilensin. Efendi saygılı falan değil bir sapikla aynı evde yaşıyorsunuz. Eşiniz de çok çok çok çok suçlu. Çaresi sizi bir eve tikmak olmamalı hele çocukla asla bunu düşünmesi bile bilmiyorum ya
Bilmem ben hiç tedirgin olmadım. Bilmiyorum hiç düşünmedim.

Ya hep dua ediyorum bir daha böyle bişey yapmaz diye sanırım ilk zamanki soğuk kanlılığımı bende yitirdim eşimden duygusallık bulaştı. Bende farklı bina düşünüyorum kız zaten servisle gidiyor sokakta karşılaşmasınlar ben yokken yaa ne biliyim sadece abiye değil dışarıya da hassalaştım kızı bakkala bile gönderrmiyorum iyiki benim çocuğum yok

İki çocukla da bağınız var haliyle duygusal yaklaşıyorsunuz ama bunun sakıncası var bilhassa kız için.siz ağabeyi suçlu olduğu halde evde tutarken , Kızı ise başka yerde tecrit ettiriyorsunuz.siz erkeğe normal şekilde davranıyor, hiç bir şey olmamış gibi düzeninde bir gram değişiklik yapmadan evde besliyor ve ilgileniyorsunuz, bir yaptırım olmadan.sizin bu tepkinizden hareketle kız da yapılanı normal kabul edip, bu tür tehlikeli davranışları ileride ağabeyi olsun başka erkek olsun yaptığında normal görüp doğru tepkiyi vermeyebilir.cinsel saldırılara maruz kalabilir.

İki çocukla da bağınız var haliyle duygusal yaklaşıyorsunuz ama bunun sakıncası var bilhassa kız için.siz ağabeyi suçlu olduğu halde evde tutarken , Kızı ise başka yerde tecrit ettiriyorsunuz.siz erkeğe normal şekilde davranıyor, hiç bir şey olmamış gibi düzeninde bir gram değişiklik yapmadan evde besliyor ve ilgileniyorsunuz, bir yaptırım olmadan.sizin bu tepkinizden hareketle kız da yapılanı normal kabul edip, bu tür tehlikeli davranışları ileride ağabeyi olsun başka erkek olsun yaptığında normal görüp doğru tepkiyi vermeyebilir.cinsel saldırılara maruz kalabilir.
Kısmen yazdıklarınıza katılıyorum. Ancak kıza sürekli ısrarcı bir dille yılmadan vücuduna babasının dahi dokunamayacağını ulu orta soyunmaması gerektiğini (maalesef böyle bir davranışı var) artık büyüdüğünü erkekler ve abisi kuzenleri dahil el şakasına izin vermemesi gerektiğini anlatıyorum abisini afetmek zorunda olmadığını amq abisi büyüyünce gerçek bir aBi gibi olursa isterse o zaman affedebileceğini şu an mesafeli olmasını abisin rahatsız olduğunu söylüyorum ve bu dediklerimm hissetiklerim o yaşta bunu yaşamış bir kıza nasıl davranacağım hangi sözüm doğru olur bilmiyorum. Ve artık çok yoruldum

Ergen erkek cocuk kendi evladin bile olsa sabretmek zor. 33 yasinda kadin ne bilsin boyle olacagini, belli ki olumlu dusunerek evlenmis ama ters tepmis.
Kendi cocugun degil kizamazsin da. Zor bir durum. Esinizle konusun bi bakalim

Bilmem ben hiç tedirgin olmadım. Bilmiyorum hiç düşünmedim.
Düşünün bence. İntihar falan da hikayedir kabahatini saklamak için. İse yaramış belli ki. Siz bu yaşınızda bu sorumluluğun altına girmeyin. Takip etmeyi falan da tamamen babasına bırakın yok bilgisayar başında sosyal çevresi yok psikologa götürücem falan. Çocukla ilgilenin onun ihtiyacı var. en kısa zamanda da evinizden gönderin kendi güvenliğiniz için. Bir de akrabalardan annesi hariç bu konuda destek beklemeyin kimse bir sapığı kabul etmez evine çoluğu çocuğuyla tanıştırmaz.

Allah kimsenin başına vermesin ama erkek 13-14 yaşında olsa çocuktur aklı sarmadı derdim belki. Ama 17 yaşında artık kadınları, sexi bilme ve deneme yaşı yani aptal falan değil. Resmen ilk deneyimi kız kardeşiyle yaşamak istemiş çünkü kız küçük. Daha 12 yaşında. Ve bu erkek kız kardeşini taciz edecek kadar kafayı yediğine göre normal videolar değil kızkardeşi, anneyi s..... videoları izliyor muhtemelen.
O yüzden 12 yaşındaki kız çocuğunu kapı dışarı edip 18 yaşındaki reşit bir erkeği korumazdım.
👏👏👏👏
Tacızcı den cocuk diye bahsetmesi bi cogumuzu gerdi.

O kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum
Anlamadım konu başlığı ayrılmak istemiyorum, içerik ayrılmak istiyorum?

Size katılıyorum bu neden ile bir gün bile aynı evde bırakmadık. Ancak artık kız eve gelmek zorunda ve eşim ayrı evden korkuyor daha kötü bir şey olursa diye
Ancak bu gün ayrı ev kararı aldık eve kamera sisitemi kurmayı düşündük psikolog randevusu alıcam haftaya bu arada bu gün anne ile konuştum anneye durumu tekrar anlattım ancak annenin ablası istemiyor engel oluyor anladığım kadari ile
Eve kamera sistemi kurup ikisini aynı evde mü barındırcaksınız?

16 ile 17 yaş arası idi. Durumun olduğu zaman 15 yaşındq idi psikolog pedagog yasalar suca sürüklenen çocuk diyor benim içinde eşim çocuğu bende çocuk dedim. Ancak 10 yaşında dahi olsa yaptığı seyi değiştirmez
Hayır. Abi ayrı eve çıkacak ancak takip edilmesi doğru olur. Aynı sokaktw olması yada yakında olması söz konusu o neden ile kızdan dolayı kendi evimin en azından griş kısmına düşündüm
Sabahtan beri konuyu okurken yoruldum. Siz olayın ıcındeyken yorulmadınız mı.
Bence gencliginize yazık yol yakınken Bosanın.
Bu sekilde anne olmanız bile mantıklı olmaz cunku.
Kız ıcın dogru olanı yapın ve Bosanın nacize fkrim.

Sabahtan beri konuyu okurken yoruldum. Siz olayın ıcındeyken yorulmadınız mı.
Bence gencliginize yazık yol yakınken Bosanın.
Bu sekilde anne olmanız bile mantıklı olmaz cunku.
Kız ıcın dogru olanı yapın ve Bosanın nacize fkrim.
Çok yoruldum hem de çok. Ama bu kız komşum dahi olsa bırakamazdım. Bana anne diyor

Buraya evlenmeden once konu aciliyor iki cocugu var.ben.hic evlenmedim ya da evlendim ama cocugum yok seviyorum yapabilir miyim diye??
Yok diyoruz mantiksiz olmazzzz anlatiyoruz cocuk zor cok zor ama israrla evleniyorsunuz...
Sonra da boyle oluyor iste..

Buraya evlenmeden once konu aciliyor iki cocugu var.ben.hic evlenmedim ya da evlendim ama cocugum yok seviyorum yapabilir miyim diye??
Yok diyoruz mantiksiz olmazzzz anlatiyoruz cocuk zor cok zor ama israrla evleniyorsunuz...
Sonra da boyle oluyor iste..
Ben burada ilk kez bir konu yazdım. Açtığım başlık tutarsız oldu ve sorunumu hasas bir durum olduğu için direk yazamadım yaşadıklarımı bilemezsiniz. Buraya yazdım çünkii çok tıkandığımızı düşündüm

Ben burada ilk kez bir konu yazdım. Açtığım başlık tutarsız oldu ve sorunumu hasas bir durum olduğu için direk yazamadım yaşadıklarımı bilemezsiniz. Buraya yazdım çünkii çok tıkandığımızı düşündüm
Çocuk benim için sorun olmazdı cok tartarak evlendim ama milyarda bir olan şey benim başıma geldi

A
Anlamadım konu başlığı ayrılmak istemiyorum, içerik ayrılmak istiyorum?
Evet bu gün bakınca tutarsız olduğunun farkına vardım. Burada ilk yazışım. Aslında sorunum büyük çözüm bulamıyorum , bulamaz isem ayrılacağım daha doğru olur. Eşime bu yazışmaları okuttum çok üzüldü ve bana sitem etti ancak silkelenmesi gerekiyordu.

Back
X