Cnm özel den yazdım bak bakalım yazabilir misinmerhaba yazamıyorum sistem izin vermiyor.
iş buldum çok iyi kendi pozisyonunun bir üst pozisyonu istemedi. patronu çok büyük adammış sigortasından yeni girdiği işi bulup işte kötü referans verirmiş. ben hergün nelerle ugraşıyorum işte bir gün gelip evime yansıtmıyorum. ben bile şok oldum bana bu kadar ilerleyebilceğini düşünmemiştimSeni sakinlestirmek icin yaptiysa seni kendi haline biraksaydi burnundan ameliyatli oldugunu bile bile ne diye vuruyosun be adam. Is degistirsin cok sorunlari varsa sen onun o hallerini cekmek zorunda degilsin.
daha bugün oldu. anneme dedim evine gelmek istiyorum diye kabul etmedi. bende kiralık evlere bakıyorum karar vermeye çalışıyorum yapıcağım şeye.ayrılmak isteseydin buraya yazmazdın
zaten ayrılırdın
senin kafan karışık
Yanlis dusunuyorsun. Hic kimsenin kimseye vurmaya hakki yok bizlerinde moreli cok bozuk oluyor biz onlari tokatlayabiliyormuyuz hayir. Esinden hic siddet gormediysen anneni yada diger siddet goren kadinlari anlaman cok zor. Insanin gururu onuru herseyi bir anda yerle bir oluyor. Bende senin gibi anneme öyle soylemistim taa ki esimden ilk tokati yiyene kadar.mrb bir erkek işinde parasal yönde yada sağlığıyla ilgili sorunlar yaşıyorsa ona pek fazla bulasmicaksın...kendi hallerine birakacaksin...ama sen üstüne üstüne gitmissin ...kafası bozuk belli..birde sen ortalığı döküp sacmissin...iyice delirmis esin...hak ettin demiyorum tokat amaaaaaa bazi kadınlar susmayi bilmeli..babam anneme birgün tokat attı..anneme dedim ki hak ettin..Çünkü babamın morali o kadar bozuktuki annem hiç susmadi hiç susmadi..delirdi adamı...oda yeterrrrrr kendine gellll diye patlattı bi tane...bence konuşun anlasın birbirinizi dinleyin...bi şans daha vermelisin...boşanmak ney yaa..İkinci eş gökten zembille inmicek yani...hangi erkeğin üstüne morali bozukken gidersen git sonuc bu olurdu..üzme kendini...evlilikte kadın evi idare eden olmalı..erkeklerin hep bi tarafi çoçuk...iyi gecelerrrrrr
Bahane iste derdi is degil ki evde huzursuzluk cikartmak. Sen suan da bosandin bosandin bosanamadin duzelmesini bekleme hakkin da hayirlisi neyse o olsun kuzumiş buldum çok iyi kendi pozisyonunun bir üst pozisyonu istemedi. patronu çok büyük adammış sigortasından yeni girdiği işi bulup işte kötü referans verirmiş. ben hergün nelerle ugraşıyorum işte bir gün gelip evime yansıtmıyorum. ben bile şok oldum bana bu kadar ilerleyebilceğini düşünmemiştim
senin gözün esınde değil kı.kendıne zarar verip kırıp döken bır kadını ben esının yerınde olsam bosarımmerhaba eşimle sancılı bir süreç geçiriyorum son kavgamızda cinnet halinde bütün evi yıktım kendime zarar vermek istedim eşimde dövdü beni yani hırpaladı birkaç tokat attı estetik olmuştum burnuma denk geldi canım acıyor hala eşim annemi çağırdı boşanmak istediğini söyleyip annen seni alsın bu ev benim dedi. annem geldi bizi yalandan barıştırmaya çalıştı anneme annemin evine dönmek istediğimi söyledim ama annem kabul etmedi 2. kez olursa dönersin dedi. İşim var gücüm var çocuğum yok kendi ayaklarım üzerinde durabilirim. Nasıl bir süreç izlemeliyim ? Ev kiralarına baktım 1 + 1 gitmelimiyim eşyalarımın bi kısmını almalımıyım ilk başta dava mı açmalıyım annemin evine dönmekte ısrarcı mı olmalıyım 2 tanede kedim var. yardımcı olursanız sevinirim , eşim şuan ayrılmak istemiyor ama ben kararlıyım.
bu tarz bikaç şey olmuştu bu en ağırı. çok teşekkürederimİlk kavganız sa biraz uzlaşmaya git.
O seni kurtarmak için yapmış.
Bence bir kez daha şans ver. Bi uzmana danışın.
neden?Mrb cnm ozelden bana yaz
Anneme öyle bir anlatıyor ki sanki ben manyak bir insanım kendi kendime delirmişim bugün de olan şeyleri WhatsApp ta konuşurken inkar etti sen çok sinirliydin yalnış hatırlıyorsun falan diye üzerimde manipülasyon uyguluyor resmenPek sağlıklı bir ilişki değil.
Anneniz niye kabul etmedi ben de bunu anlamadım,eşiniz size vurmuş sonuçta,üstelik evden de kovmuş.Bence annenize kararlı olduğunuzu söyleyin.
Kiralık ev bakıyorum tekrarlanmasına asla izin vermicem. Ben onun herşeyini kabul edicek herşeyiyle sabır göstericek hep kendimden gidicek kadar geniş yürekli degilim burada anlatırsam çok uzun olur neler oldu ya bir kaç gündür üst üste neler yaptı öğretmenim dersteydim ders biraz uzadı çalıştığım yerin numarasından 10 dk da bir aradı haber vermeme ragmen 1 saat geç çıkacağımı öğrencilere ne diceğimi şaşırdım çıktım devam etmesin diye elini tuttum , akşamına birşeyler daha oldu bu hale geldi. gün boyu üzerimde yıldırma politikası uyguladıevi düşünüyor ev kimin? evi alır diye korkmuş malı kıymetli boşanmada tedbir konucak diye bu işszlerin kovma olayı meşhurlaştı kafa boş saldır hesabı bunu annenin önünde yapmş bizi senin annen barıştırdı diye yüzleyebilir tekrarlıyabilir
Çok iyi olur ama gidicek yer bulamıyorum iki kedimle otele nasıl giderim kim kabul eder beni açlıktan ölür artık kediler eşimin elindeBence bir sure evden uzaklasip kafa dinleyin.O sure icerisinde ofkeniz dinmez,karariniz degismezse hazir coluk cocuk yokken ayrilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?