• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak istiyorum

filuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
30
14
38
merhaba eşimle sancılı bir süreç geçiriyorum son kavgamızda cinnet halinde bütün evi yıktım kendime zarar vermek istedim eşimde dövdü beni yani hırpaladı birkaç tokat attı estetik olmuştum burnuma denk geldi canım acıyor hala eşim annemi çağırdı boşanmak istediğini söyleyip annen seni alsın bu ev benim dedi. annem geldi bizi yalandan barıştırmaya çalıştı anneme annemin evine dönmek istediğimi söyledim ama annem kabul etmedi 2. kez olursa dönersin dedi. İşim var gücüm var çocuğum yok kendi ayaklarım üzerinde durabilirim. Nasıl bir süreç izlemeliyim ? Ev kiralarına baktım 1 + 1 gitmelimiyim eşyalarımın bi kısmını almalımıyım ilk başta dava mı açmalıyım annemin evine dönmekte ısrarcı mı olmalıyım 2 tanede kedim var. yardımcı olursanız sevinirim , eşim şuan ayrılmak istemiyor ama ben kararlıyım.

Bu ilk kavganizmi once bi sakinles napcagini sasirmis durumdasin bi bence dinlen ani kararlar verme sakin annenin evine git biraz kafan dinlensin sonra ne yapman gerektigine ailenle konus karar ver

Adam seni o cinnet halinden çıkarmak içinmi sarstı hırpaladı yoksa dövdüdemi cinnet geçirdin orayı pek anlayamadım! nolursa olsun gerekçesi yok gerçi..

Bu ilk kavganizmi once bi sakinles napcagini sasirmis durumdasin bi bence dinlen ani kararlar verme sakin annenin evine git biraz kafan dinlensin sonra ne yapman gerektigine ailenle konus karar ver
ilk degil 7 yıldır birlikteyiz 1,5 yılda evliyiz normalde çok sakinizdir ikimizde son zamanlarda işiyle alakalı sorunlar yaşıyor gidiyor gelmiyor kötü davranıyor hep kavga çıkartıyor. Bir aile dostumuza sözümüz vardı giyindim evde süslendim bekliyorum gelmiyor aradım gelmiyorum canım istemiyor diyo. geliceksin diyorum küfür ediyor iptal ettim eve gelince kavga dövüş tabi. Hiçbir yere çıkamıyoruz kavga etmekten hep mahçubiyet arkadaşlarımıza ailemize.

Adam seni o cinnet halinden çıkarmak içinmi sarstı hırpaladı yoksa dövdüdemi cinnet geçirdin orayı pek anlayamadım! nolursa olsun gerekçesi yok gerçi..
anneme sakinleştirmek için yaptım dedi ama sakinleştirmek için 4 5 tokat atılmaz asla unutmayacağım.

anneme sakinleştirmek için yaptım dedi ama sakinleştirmek için 4 5 tokat atılmaz asla unutmayacağım.
Nasıl bi kavgaki evi yıktın dağıttın? sende biraz aşırı sinirli bi yapıda olabilirmisin?

Çoluk çocuk yokken bitir bencede belliki iki tarafta mutsuz. hayat böyle geçmez

Bir erkek bir kez el kaldırdıysa gerisi gelir kardeşim işin gücün varmış demekki istemiyorsan bitirirsin şiddetli geçimsizlikten yada şunu diyeyim eşine yakın olup derdine ortak olsan onunla sakin konuşup biraz alttan alsan dene derim baktın olmuyo bir çırpıda sileceksin uğraşmaya degmez sonradan pişman olacagın seyleri yaşanak istemiyorsan iyice saglıklı düşün taşın

Kendne neden zarar vermek istedin?

Daha demekki hayatinizda bazi seyler oturmamis uzulme bence hemen kestirip atma sende sinir krizi gecircek kadar sinirlisin gerci esinin tokat atmasi gerekmezdi ama suan esininde soledigine gore sikintilari var birbirinize destek olmaya calisin boswer gitmek istemedigi yerler icin zorlama kedilerin nerede onlarda korkmuslardir sizi ole gorunce.

Nasıl bi kavgaki evi yıktın dağıttın? sende biraz aşırı sinirli bi yapıda olabilirmisin?

Çoluk çocuk yokken bitir bencede belliki iki tarafta mutsuz. hayat böyle geçmez
ben bi erkeğin beni ezmesine bana kötü davranmasını başına buyruk davranmasını kabul edicek biri degilim herşeye kabülüm ailesi sürekli üzerimde her konuda baskı uygulamasını hep alttan aldım hem maddi anlamda hemde evimin işlerine katkıda bulundum ama beni hangi akla hizmet yok sayabilir. Evi yıktım derken iki tane masa üstü çevçevesini yere attım bir tanede mumu yatağın üstündekileri yorganı yastığı yere attım ama en sinirli anımdı hayatımdaki

Sizin de sinirli yapiniz var demekki sinir aninda evi yakip yikmak normal degil.
Kararinizi verdiyseniz bosanin ileride cocuk olursa daha zor olur.

ben bi erkeğin beni ezmesine bana kötü davranmasını başına buyruk davranmasını kabul edicek biri degilim herşeye kabülüm ailesi sürekli üzerimde her konuda baskı uygulamasını hep alttan aldım hem maddi anlamda hemde evimin işlerine katkıda bulundum ama beni hangi akla hizmet yok sayabilir. Evi yıktım derken iki tane masa üstü çevçevesini yere attım bir tanede mumu yatağın üstündekileri yorganı yastığı yere attım ama en sinirli anımdı hayatımdaki
Tabiki izin vermemelisiniz. ne hakla yapabilirki zaten.hamile falan kalmadan işlemlere başlayın. erkeğin 5 tokatı baya baya ağız burun kanatır asla izin vermeyin.
Biraz eksik anlattığınız için sorularım size tepkili gibi gelmş olabilir

Daha demekki hayatinizda bazi seyler oturmamis uzulme bence hemen kestirip atma sende sinir krizi gecircek kadar sinirlisin gerci esinin tokat atmasi gerekmezdi ama suan esininde soledigine gore sikintilari var birbirinize destek olmaya calisin boswer gitmek istemedigi yerler icin zorlama kedilerin nerede onlarda korkmuslardir sizi ole gorunce.
aslında zorlamadım yani 5 gündür böyleyiz anlamıyorum dün hastaydım uyudum yemek yapmadım çamaşırları asamadım evlendiğime pişman oldum dedi , hasta hasta ailesinin yanına gittik onu getir bunu getir çayımı doldur , buğün sabah dedim evde kal bende evdeyim film izleyeli ne dersen de seni takan kim dedi gitti sözümüz varken gelmedi hemde onun arkadaşlarıydı sorun arkadaşlarda degil ki bu dengesizliği. Bi balon gibi şişip şişip patlıyorum hareketleri bağırması sözlerini hep içime atıp ufak sebepte patlıyorum. teşekkürederim desteğiniz için.

kızlarım (kedilerim) başımdan hiç ayrılmıyorlar , evde yalnızım bana destek oluyorlar biraz korkmuşlardır ama farklı odalardaydık.

Bir şeyi söylemeyi unuttum ben işte birkaç birşey attım yere işte iki tane çerveçem vardı onları yere attınca kırıldılar yerler cam oldu sonra yatak odasına gittim ağladım o sırada eşim geldi ozaman işte bana tokat falan attı ben daha çok ağladım sonra sakinleşince tekrar çerçeveleri attığım odaya gittim eşimin yerdeki o çerçevelerin fotorafını çektiğini gördüm bizde ev ve araba almıştık tabi 3 te 2 si onların birikimiyle 3 te 1 benim birikimim altınlarla falan hiçbirşeyi çekmene gerek yok birşey istemicem dedim cevap vermedi sanki ben istesem darp raporu alırım evide arabayıda elinden alırım ama öyle biri değilim. erkekler çok acımasız severken el üstünde tutardı iş monotonlaşınca kadına düşmanı gibi davranıyor. Ben 7 yıllın hatrına boşanırsam hiç talebim dahi olmaz bir çöp bile çantamı ceketimi kedilerimi alır çıkarım o evden

mrb bir erkek işinde parasal yönde yada sağlığıyla ilgili sorunlar yaşıyorsa ona pek fazla bulasmicaksın...kendi hallerine birakacaksin...ama sen üstüne üstüne gitmissin ...kafası bozuk belli..birde sen ortalığı döküp sacmissin...iyice delirmis esin...hak ettin demiyorum tokat amaaaaaa bazi kadınlar susmayi bilmeli..babam anneme birgün tokat attı..anneme dedim ki hak ettin..Çünkü babamın morali o kadar bozuktuki annem hiç susmadi hiç susmadi..delirdi adamı...oda yeterrrrrr kendine gellll diye patlattı bi tane...bence konuşun anlasın birbirinizi dinleyin...bi şans daha vermelisin...boşanmak ney yaa..İkinci eş gökten zembille inmicek yani...hangi erkeğin üstüne morali bozukken gidersen git sonuc bu olurdu..üzme kendini...evlilikte kadın evi idare eden olmalı..erkeklerin hep bi tarafi çoçuk...iyi gecelerrrrrr

merhaba eşimle sancılı bir süreç geçiriyorum son kavgamızda cinnet halinde bütün evi yıktım kendime zarar vermek istedim eşimde dövdü beni yani hırpaladı birkaç tokat attı estetik olmuştum burnuma denk geldi canım acıyor hala eşim annemi çağırdı boşanmak istediğini söyleyip annen seni alsın bu ev benim dedi. annem geldi bizi yalandan barıştırmaya çalıştı anneme annemin evine dönmek istediğimi söyledim ama annem kabul etmedi 2. kez olursa dönersin dedi. İşim var gücüm var çocuğum yok kendi ayaklarım üzerinde durabilirim. Nasıl bir süreç izlemeliyim ? Ev kiralarına baktım 1 + 1 gitmelimiyim eşyalarımın bi kısmını almalımıyım ilk başta dava mı açmalıyım annemin evine dönmekte ısrarcı mı olmalıyım 2 tanede kedim var. yardımcı olursanız sevinirim , eşim şuan ayrılmak istemiyor ama ben kararlıyım.
Mrb cnm ozelden bana yaz

Back
X