yoo bsy aramiyoruzordaki ustelik swathc u degil onundeki cumleyi vurguluyor. nokta koymamisim. hemen de alay edecek yer araniyor zaten herkes boyle
yoo bsy aramiyoruz
Bu konuda taze bir yaralı olarak cevap vereyim.Hic bir problemi oldugunu goremedigim peri masali gibi gecen herkesin gipta ettigi ve ailelerin de evlilik gozuyle baktigi dort bucuk yillik iliskim iki hafta once sona erdi.Sebebi de aldatilmam.İlk uc gun uyumadim yemedim icmedim.Hatta geri donerse affederim yeter ki gelsin dedim.Sonra konustuk kisilik bozuklugu oldugunu soyledi ve bana ovguler yagdirdi iste o gun kendi degerimin farkina vardim kendi sabrimin ve olgunlugumun da...Ve o gun icimde de bitirdim onu simdi sukrediyorum evliyken de yasanabilirdi bunlar.Bu yasadiklarimin hatrina Rabbim cok daha mutlu kilacak beni biliyorum hissediyorum artik sadece kendimi dusunmek de ayrica mutlu ediyor beni
tek derdimizsinaranıyor gibi yorumlara bakılırsa
Cok tesekkurler Allah size bunlari yasatmasin insallah.Allah herkesin karsisina hayirli insanlar cikarsinKadinlari boyle guclu gormek ne guzel.
Insallah rabbim karsiniza hayirli birini cikarir
Cok cok tesekkurler Allah kimseye yasatmasinAllah yardımcın olsun canım. 4,5 yıl çok uzun bi süre. ne mutlu ki öyle birinden evlenmeden önce kurtulmuşsun. inşallah bi an önce karşına çok daha iyi sana layık biri çıkar...
tek derdimizsindidik didik ediyoruz konularini bsy bulmak icin
virgul kullansaydin o halde, anlam kargasasi olmazdi
aramasak da onumuze geliyo iste
asıl soruma cevap vermek yerine kimisi sadece oraya cevap vermiş. doğal olarak alay edicek bişeyler aranıyor diye düşündüm bende..
evet virgül koymamam hata ama belirttim ne demek istediğimi..
bu kadar ciddiye alma, sahsen asagilamak degildi benim amacim..
ilerisinin kapkaranlik olduguna kanaat getirdikten sonra, ayriliga alismak daha kolay.. Allah in izniyle geciyo.. hatta yasadiklarini dusununce, en dogru karar bu imis, diyorsun..
sen yasatilanlari ve ilerde yasatilabilecekleri dusun, olc, tart, dua et.. ve asla unutma, insanlar kesinlikle degismez ve sevmek asla yetmez..inşallahh :) şu bekleme süreci kötü burda olsa konuşsam bi an önce çok iyi olcaktı.. bi süre bekliycem mecbur :/
arkadaslar konularimi bilen bilir. erkek arkadasimla iliskimizde sorunlar var. burdaki yorumlarin cogu ayril yonundeydi. bende olsam boyle bi konu gorsem ayril derdim. ama iliskinin icinde olmak cok farkli. ilk ciddi iliskim ailem biliyor. bu sorunlar olana dek evlilik planlari yapardik. kendi aramizda yüzükte takmistik üstelik swatch yüzüklerden..
üstelik erkek arkadasim simdi askerde hic biseyde konusamiyorum o yuzden.
ciddi iliski yasayip ayrilanlar var mi? nasil ayrildiniz sonrasinda nasil toparlandiniz??
arkadaslar konularimi bilen bilir. erkek arkadasimla iliskimizde sorunlar var. burdaki yorumlarin cogu ayril yonundeydi. bende olsam boyle bi konu gorsem ayril derdim. ama iliskinin icinde olmak cok farkli. ilk ciddi iliskim ailem biliyor. bu sorunlar olana dek evlilik planlari yapardik. kendi aramizda yüzükte takmistik üstelik swatch yüzüklerden..
üstelik erkek arkadasim simdi askerde hic biseyde konusamiyorum o yuzden.
ciddi iliski yasayip ayrilanlar var mi? nasil ayrildiniz sonrasinda nasil toparlandiniz??
sen yasatilanlari ve ilerde yasatilabilecekleri dusun, olc, tart, dua et.. ve asla unutma, insanlar kesinlikle degismez ve sevmek asla yetmez..
Ayrılmak denemez, genelde yanlışlarını görünce terkettim, ben terkedildiğimde de peşlerinden koşmadım. Severek ayrılmaya inanmıyorum çünkü. Hayatında tek bir insanla yüzük takıp o yüzüğü hiç bir zaman çıkarmamak istiyorsan, o insana olan güveninin baya bir test edilmesinden sonra o yüzüğü parmağına geçirmen lazım, yoksa o yüzük boyunduruğun olur.
İlişki evlilik değilse toparlanmak daha kolay
Önceki konunuzu bilmiyorum ama ilişkide sorun çoksa evlenmeninde bir anlamı yok evlenince sorunlar daha da artıyor çünkü
Askerden gelince ayrılabilirsin bide askerdeyken bıraktı gibi acıtasyonda yapılıyor çünkü bu arada da kafanızda bitirin sinyalleri verin yani
Çocuk askerden gelirken ayrılabiliriz mesajını alsın daha kolay olur sizin için
Ben daha önce iki ayrılık yaşadım.
Biri ilk aşkımdı iki kere aldattı affettim. Üçüncü de ayrıldım, benden hemen sonra evlendi bir de mesaj attı haftaya evleniyorum diye. Çok ama çok üzüldüm, çok da ağladım. Fakat şimdi kısmet değilmiş diyorum. Hatta aldatan adamla iyi ki olmadı diye seviniyorum da
Sonra ikinci sevgilim oldu. Çok özel şeyler yaşadık. Çok sevdiğine de inandırdı. Çok kıskançtı burnumdan getirirdi, kimseyle görüşmeyeyim evde oturayım istiyordu. Netice de o da benden önceki sevgilisinin geri dönme sinyaline beni bıraktı gitti. İki yıl kendime gelemedim. Başkasına gitmesi aldatılmaktan beter bir şeymiş aldatılmaktan kötü ne olur derdim eskisine dönmesiymiş. O seni yaşadıklarını hiç yapan bir şey. İlkinden beter ağladım, üzüldüm.
Şimdi iki yıldır biriyle beraberim ikisinin de olmadığına şükrediyorum. Ne boynuz manyağı olacağım bir hayatım olacak., ne de benim geçmişimi yüzüme vurup durmadan kıskanan kavga eden bir adamla mutsuz bir hayat süreceğim.
Şimdi o üzüldüğüm zamanlara üzülüyorum.
Allah gerçekten bizi koruyor. Başta gözümüz kapalı oluyor ama o bizi kötü tüm şeylerden koruyor.
Sende mutsuzsun, canın biraz acısa bile üzülsen bile bir süre sonra şükredeceksin. O üzüldüğün zamanlara acıyacaksın. İçine sinen biri gelecek ve şükredeceksin. Bana bunu söylediler inanmadım ama öyleymiş. Emin ol ayrılık acısa da geçince iyi ki diyorsun...
emin olup takmıştım işte maalesef sonradan anlıyorum bazı şeyleri benim jeton köşeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?