- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
deme öyle, yaşıyorsan her şey için umut var nasıl olsa. aileler işin içine karıştıysa bile birden bire senin kötülüğünü isteyecek duruma gelecek değiller, daha kötülere bakıp sabretme veya yok saymaya devam etme. askerdeyken birini terketmek tabu bir şey sonuçta ama yalancı umut vermek de çok mantıklı değil, sevdiğin bir yakının gibi beklersin, moralini bozmazsın ama döndüğünde tamam mı devam mı diyeceğine dair bir kararın olsun.
Seviyorsan kolay kolay toparlanamazsin ama karakteri düzgün değilse üzülmeyi göze alarak ayrılacaksinarkadaslar konularimi bilen bilir. erkek arkadasimla iliskimizde sorunlar var. burdaki yorumlarin cogu ayril yonundeydi. bende olsam boyle bi konu gorsem ayril derdim. ama iliskinin icinde olmak cok farkli. ilk ciddi iliskim ailem biliyor. bu sorunlar olana dek evlilik planlari yapardik. kendi aramizda yüzükte takmistik üstelik swatch yüzüklerden..
üstelik erkek arkadasim simdi askerde hic biseyde konusamiyorum o yuzden.
ciddi iliski yasayip ayrilanlar var mi? nasil ayrildiniz sonrasinda nasil toparlandiniz??
Yasadim bende bunlari. O yuzden bunlari yasayanlari da cok iyi anliyorum.Cok tesekkurler Allah size bunlari yasatmasin insallah.Allah herkesin karsisina hayirli insanlar cikarsin
Konunun devamını okumadım ne karar verdin bilmiyorum olur ya da olmaz senin hayatın senin kararın ama bence askerliğin bitmesini beklemelisin bilmiyorum ben öyle yapardım çünkü eğer seviyorsa ve ayrılırsan askerde ona yapılabilecek daha büyük bi kötülük yok bence. Herşey gönlünce olsun.evet sorunlarimiz var bir kismi hallolmus duzelmis gozukuyor. ama sonra tekrar olur mu belli degil. bi kismida yeni cikti ve tam konusamadan askere gitti. dönüsünü beklemeli miyim. acemilige geldiginde konusmak istiyodum. o zamanda kalip kalamiycagi belli degil. kalamazsa nasil olur bilmiyorum..
Bak adam kurnaz bagirip cagirip seni sindiriyor seni sucluyor kafanda soru isareti olustugunda istedigini yaptiriyor birak defolsun gitsin sen parani geri aldin mi
Konunun devamını okumadım ne karar verdin bilmiyorum olur ya da olmaz senin hayatın senin kararın ama bence askerliğin bitmesini beklemelisin bilmiyorum ben öyle yapardım çünkü eğer seviyorsa ve ayrılırsan askerde ona yapılabilecek daha büyük bi kötülük yok bence. Herşey gönlünce olsun.
Adam amacina ulasmis zor oldu ikna olman ama sukur actin gozlerini senin icin cok sevindim o parayi al ve hayrina sadaka ver kurus yedirme onaaynen oyle. ben yüzde yüz sucluyum ona göre. kesin psikolojik sorunlari var kesin.
almadim. o konulara gelmedik. aman lanet olsun parasi da onun olsun....
Yıllardır ciddi ilişki yaşayıp ve milletin ''Kesin evlenecekler.'' laflarını duyduğum çok kişi oldu. Sonuç ? AYRILDILAR :)
Sen gerçekten sevsen böyle bir soru sormazsın herşeyin üstesinden gelip çekersin. Fakat seninkisi alışmaktan kaynaklanıyor. Ki ayrıldığınıza da alışabilirsiniz. Kendinizi oyaladığınız sürece aklınıza bile gelmez.
Hayırlısı olsun canım bunu yaşayan tek insan sen değilsin öyle düşün ben de 20 gün sonra sözlümü askere uğurlayacağım belki de o yüzden biraz daha duygusal yaklaştım. Olmuyorsa tabiki zorlamamak lazım inşaallah bundan sonra herşey gönlünce oluracemilige gelicek canim bitti bizim iliskimiz
daha beklemem....
Adam amacina ulasmis zor oldu ikna olman ama sukur actin gozlerini senin icin cok sevindim o parayi al ve hayrina sadaka ver kurus yedirme ona
Hayırlısı olsun canım bunu yaşayan tek insan sen değilsin öyle düşün ben de 20 gün sonra sözlümü askere uğurlayacağım belki de o yüzden biraz daha duygusal yaklaştım. Olmuyorsa tabiki zorlamamak lazım inşaallah bundan sonra herşey gönlünce olur
ohhhh sonunda kurtuldun ...
alışkanlık bunlar hep..
geçecek ama, 2 gün ağlarsın 3. gün susarsın kuzum bu hep böyle..
hiç de suçlu hissetme kendini.. bak buraya , kaç tane kadın senin haklılığını savunuyor.. demek ki doğru olan sensin, yanlış olan o.. düşünmemeye çalış.. kendini sanata ver mesela, bir meşgale bul.. geçecek ...evet biliyorum.. ama zor ilk defa boyle bi iliski yasadim ben.
ohh kurtuldum diyemiyorum. belki adamin uyguladigi psikolojik baski yuzunden suclu hissediyorum...
Seni kullanmak istiyordu hemde kafasina gore seni hirpaliyordu burda sana yapilan yorumlara gore sen adami sorgulamaya baslayinca isin rengi degisti verilmis sadakan varmisamacina ulasmis derken zaten ayrilmak istiyodu diyosun diymi. amaann napiyim ya Allah im hayirlisi neyse o olsun tek diycegim bu artik. ben cok hirpaladim kendimi cok.
parada onun olsun umrumda degil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?