ayrılmak mı ayrılmamak mı, lütfen yardım edin.

Haklısınız bir arkadasım bu durumda olsa bende aynısını rahatlıkla söylerdim ama biz küçük yaşımızdan beri beraberiz ve benim başka bir sevgilim olmadı, tabiri caizse birlikte büyüdük. Ölürüm biterim durumundan ziyade bir alışkanlık meselesi malesef

Sosyaldim, yani arkadaş çevresi geniş olan arkadaşları tarafından sevilen neşeli bir genç kızdım. Evet üstelik çok güzel bir bölümde okuyorum, kendimi nasıl bu hale getirdim bilemiyorum kendimi tanıyamıyorum.

Şu sevgili bulunca kendini hayattan soyutlama olayını anlayamadım gitti.

İlk iki paragrafı okudum ve şiştim, kaç anam kaç kendini ateşlere atma. Bende de vardı bu tipten ne salak mışım diyorum

ayrılmayı kendi kendinize halledemiyorsanız profesyonel yardım alın. beni onun kadar seven ve benzeri ifadeler kullanmışsınız ama yaşınızda genç sanırım, sevmek bu değil güzel kardeşim. sevmek baskılamak değildir, çok yanlış bir ilişki içindesiniz bence.

maalesef şu an küçük bir yerde yaşıyorum ve profesyonel manada yardım alabileceğim birileri yok. Ancak okula gittiğimde bçyle bir imkanım olabilir onun içinde en az bir ay var. Kendimden bu güçsüz halimden çok sıkıldım

aynaya baktığında kendinde gördüğün mutsuzluk ancak ne olursa yok olur onu düşün. ha birde değiştim derler değişmezler daha kötüye giderler bunu da hatırlamakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…