yok sogumami gerektiren birşey olmadı ama mutlu da değilimcanım oyle olaylar yasayıpda ayrılmayanlar var kı burada.. Ayrılma tabıı kı bak seviyormuşsun. Ayrılırsan Belkı daha kotu olacak. Elınden soguman gerekecek bır harekatın mı gordun . Belkı de gecıcı bır haldır sı duyguların. Bır anda karar verınce hayatını karartma.
Mesela ne yapılabilir.Kısır döngüden çıkıp hayatınızı renklendirmek varken neden kolayına kaçıyorsunuz?
Tatil demek istemiyorum geçici bir şey birlikte yapabileceğiniz aktiviteler ne bileyim yemek kursları başka kurslarMesela ne yapılabilir.
Tabiki Saçma . Boşanan kadınlar neden boşanmış diye hiçmi okumuyorsunuz en basitinden burada . Sanki boşansanız hergün bir aktiviteden aktiviteye mi koşacaksınız . Ne bekliyorsunuzki . Hayatın kendisi monoton bir noktadan sonra . Sorunsuz evliliğiniz olduğu için şükretmelisiniz .İyi geceler kızlar. Yaklaşık 4 yıla yakındır evliyim çocuk sahibi olamadik henüz ama ben evlilikten soğudum eşimle aramda hiç problem yok fakat bu hayatı yaşamak sıkıcı gelmeye başladı. Seviyorum da ama hep aynı şeyler monotonluk yaklaşık 1 aydır ayrılmayı düşünüyorum hangisi daha doğru bilmiyorum. Kalsam mutlu değilim gitsem mutlu olup olmayacagimi bilmiyorum. Sizce çok mu saçma bu yüzden boşanmak.
Bunlar yapılabilir ama benim eşim yapmıyor en basiti bu akşam iftar sonrası biraz çıkalım dedim sıkıldım dedim nereye cikicaz oturalım dedi ve 1 haftadır yıllık izinde ama evden çıkmıyoruz tek taraflı olacak şeyler değil evlilik terapistini de söyledim onu da kabul etmiyor iyiyiz ne gerek var diyor odunluk var benimkinde.Tatil demek istemiyorum geçici bir şey birlikte yapabileceğiniz aktiviteler ne bileyim yemek kursları başka kurslar
sabah yürüyüşleri haftanın bir günü film gecesi ,mutfakta enterasan tarifler yapılabilir odalarınızı yenileyebilirsiniz daha nice şey bunlar olmaz diyorsanız bir evlilik terapisini öneririm.
Onun için üzülüyorum değer kavramı çok değişik ama bosanirsam benim yüzümden uzulurmu Acaba diye kendimi frenliyorum deli gibi aşık değilim. Evlilik ise saçma geliyor.Acaba gerçekten değer veriyor musunuz eşinize, evliliğiniz
Vallahi pek önermem ama nişlanlımda kullanırım arada sirkelemek gerekiyor bir cırlarım içimi dökerim hatalarını söylerim sonra süt dökmüş kuzu misali 1 saat düşünür haklısın cidden der ve eski güzel haline dönerBunlar yapılabilir ama benim eşim yapmıyor en basiti bu akşam iftar sonrası biraz çıkalım dedim sıkıldım dedim nereye cikicaz oturalım dedi ve 1 haftadır yıllık izinde ama evden çıkmıyoruz tek taraflı olacak şeyler değil evlilik terapistini de söyledim onu da kabul etmiyor iyiyiz ne gerek var diyor odunluk var benimkinde.
Onun için üzülüyorum değer kavramı çok değişik ama bosanirsam benim yüzümden uzulurmu Acaba diye kendimi frenliyorum deli gibi aşık değilim. Evlilik ise saçma geliyor.
alışkanlık fazlasıyla var biz 9 sene sevgili kaldık 4 yıldır da evliyiz. Evliliğin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim. Belki yalnız kalmamak için evlendim yada bebek olsun diye bebek olmayınca evliliğin bütün büyüsü bozuldu edi ile budu olmaktan sıkıldım.bence sizinkisi alışkanlığa dönüşmüş merhametten ayrılamıyorsunuz hadi onu geçtim de evlilik saçma geliyorsa neden evlendiniz o halde bu düşünceniz varsa demekten alamadım kendimi
acaba evlililkten beklentileriniz çoktu da umduğunuzu mu bulamadı
Bebek icin ya da yalnız kalmamak için evlilik yapmak ne kadar doğru? Gerçekten eşinizi sevdiginize emin misiniz? Bu arada yasinız?alışkanlık fazlasıyla var biz 9 sene sevgili kaldık 4 yıldır da evliyiz. Evliliğin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim. Belki yalnız kalmamak için evlendim yada bebek olsun diye bebek olmayınca evliliğin bütün büyüsü bozuldu edi ile budu olmaktan sıkıldım.
alışkanlık fazlasıyla var biz 9 sene sevgili kaldık 4 yıldır da evliyiz. Evliliğin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim. Belki yalnız kalmamak için evlendim yada bebek olsun diye bebek olmayınca evliliğin bütün büyüsü bozuldu edi ile budu olmaktan sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?