Dikkatli okursanız belki yazıyor çünkü sebebini bilmediğim için hayatımdaki eksikliklerden dolayımı evlendim. Bunun icinmiydi bilmediğim yada dusunemedigim için bunlarıda kendi sebeplerime dahil ettim. Eşime aşık değilim sadece seviyorum.Bebek icin ya da yalnız kalmamak için evlilik yapmak ne kadar doğru? Gerçekten eşinizi sevdiginize emin misiniz? Bu arada yasinız?
Hayatımıza başka bir erkek almadan kocayı bosayamazmiyiz bu düşünce çok saçma geldi ama saygı duyarım tabi. Anti depresan kullanıyorum bu arada.Hmm hayattan sikiliyosan depresyondur o koca bosamakla cozulmez. Kocandan durduk yere adamin kabahati yokken sikildiysan bosayacaksan baska biri vardir
Daha sebebini bilmediğiniz bir evlilik yapmışsınız. Evlilik oyle adı "Evlilik " olsun diye yapıldığı icin belki de bu durumdasınız? Âşık değil seviyorum diyorsunuz sevmek gecerli bir sebep degil mi mutlu olmak için? Psikolojik olarak yorgunluk olamaz mı bu? Boşanmak istiyorsunuz sanki...Dikkatli okursanız belki yazıyor çünkü sebebini bilmediğim için hayatımdaki eksikliklerden dolayımı evlendim. Bunun icinmiydi bilmediğim yada dusunemedigim için bunlarıda kendi sebeplerime dahil ettim. Eşime aşık değilim sadece seviyorum.
Evet boşanmak istiyorum zaten bunu yazdım ve bunu sordum sevmek geçerli bir sebep ama ben mutlu değilim. O ise çok mutlu hayatından gayet memnun. Ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum fakat o mutlu olsun diye böyle de devam edilmez. Çözüm arıyorum düşüncem cokmu saçma diye soruyorum. Yaşım 29 bu arada.Daha sebebini bilmediğiniz bir evlilik yapmışsınız. Evlilik oyle adı "Evlilik " olsun diye yapıldığı icin belki de bu durumdasınız? Âşık değil seviyorum diyorsunuz sevmek gecerli bir sebep degil mi mutlu olmak için? Psikolojik olarak yorgunluk olamaz mı bu? Boşanmak istiyorsunuz sanki...
Kadinlar sevmeyi ve baglanmayi sever, yalnizliga katlanamaz. Adamda sifir sorun ama bosamak istemek kadinin yaratilisina uygun degil. Antidepresan aliyosan demek ki depresyondasin ve bilgili bi insan olarak yardim da almaya baslamissin. Psikiyatrina bu fikirden bahsettin mi? Bana sorunlardan yanlis bi kacis yolu secmissin sonrasinda daha buyuk sorunlar yasarsin gibi geliyoHayatımıza başka bir erkek almadan kocayı bosayamazmiyiz bu düşünce çok saçma geldi ama saygı duyarım tabi. Anti depresan kullanıyorum bu arada.
yaptım işler ciddileşti herşey çok heyecanlıydı. Bana eğlenceli gelmişti ama ailesi çok üzüldü babası kanser ve babasına kıyamayıp kaldım.Bence ayrılmak istediğinizi söyleyin. İşler ciddilestiginde anlarsınız değerini...
Sebepsiz evlenmissin sebepsiz de bosaniyosun. Hayatini niye manasizca yasiyosun anlamadim kiDikkatli okursanız belki yazıyor çünkü sebebini bilmediğim için hayatımdaki eksikliklerden dolayımı evlendim. Bunun icinmiydi bilmediğim yada dusunemedigim için bunlarıda kendi sebeplerime dahil ettim. Eşime aşık değilim sadece seviyorum.
Hayatımıza başka bir erkek almadan kocayı bosayamazmiyiz bu düşünce çok saçma geldi ama saygı duyarım tabi. Anti depresan kullanıyorum bu arada.
Gerçekten bunun cevabını bilmiyorum mana katmaya çalışıyorum işte.Sebepsiz evlenmissin sebepsiz de bosaniyosun. Hayatini niye manasizca yasiyosun anlamadim ki
okb var ilaç kullanıyorum.rahatsızlığınız nedir bu konu hakkında doktorunuzla görüştünüz mü ihmal etmeyn bence.
okb var ilaç kullanıyorum.
Teşekkür ederim.geçmiş olsun. bence bu konuyu doktorunuzla görüşün en kısa sürede.
Kendinizi geliştirmek için uğraşırsanız , hayatınıza hedefler koyarsanız bu düşünceniz uçup gider....İyi geceler kızlar. Yaklaşık 4 yıla yakındır evliyim çocuk sahibi olamadik henüz ama ben evlilikten soğudum eşimle aramda hiç problem yok fakat bu hayatı yaşamak sıkıcı gelmeye başladı. Seviyorum da ama hep aynı şeyler monotonluk yaklaşık 1 aydır ayrılmayı düşünüyorum hangisi daha doğru bilmiyorum. Kalsam mutlu değilim gitsem mutlu olup olmayacagimi bilmiyorum. Sizce çok mu saçma bu yüzden boşanmak.
İki üniversite bitirdim Osmanlıca kursu ingilizce kursu Arapça kursu kuran kursu sertifikalarim var elbet daha ogrenebilecegim bi çok kurs vardır ama bunlar da artık zevk vermiyor.Kendinizi geliştirmek için uğraşırsanız , hayatınıza hedefler koyarsanız bu düşünceniz uçup gider...
Süpermiş , İngilizce hariç diğerlerini bende bitirdim İslami eğitim alan bir birey olarak size yakıştıramadım , sanata yönelmenizi tavsiye ediyorum, tezhip , hat , ebru gibi....ben üniversite bitirmedim afedersiniz yanlış olduİki üniversite bitirdim Osmanlıca kursu ingilizce kursu Arapça kursu kuran kursu sertifikalarim var elbet daha ogrenebilecegim bi çok kurs vardır ama bunlar da artık zevk vermiyor.
Ise yarayacaksa onlara da yonelirim tabi...Süpermiş , İngilizce hariç diğerlerini bende bitirdim İslami eğitim alan bir birey olarak size yakıştıramadım , sanata yönelmenizi tavsiye ediyorum, tezhip , hat , ebru gibi....
Rahat ta batmış olabilir Ders veriyormusunuzIse yarayacaksa onlara da yonelirim tabi...
Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsada;
Eşseklik, baki kalır..
Bu da iyiymiş Hayır vermiyorum ama mesleğimi yapıyorum. O kurslar sadece öğrenmek için gittiğim kurslardi.Rahat ta batmış olabilir Ders veriyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?