- 21 Haziran 2016
- 18
- 14
- 3
Kendinizi boşanmış olarak hissedin bir anlık , ne yapacaksınız hiç bir şey , yuva kolay kurulmuyor size mutluluklar dilerim Suriye den gelip başını koymak için ufacık çadır arayan o kadar kimse var ki , Allah hesap sorar benden söylemesi , tabiki ciddi sıkıntılarınız yok sa ....Bu da iyiymiş Hayır vermiyorum ama mesleğimi yapıyorum. O kurslar sadece öğrenmek için gittiğim kurslardi.
Teşekkür ederim. Düşüneceğim.Kendinizi boşanmış olarak hissedin bir anlık , ne yapacaksınız hiç bir şey , yuva kolay kurulmuyor size mutluluklar dilerim Suriye den gelip başını koymak için ufacık çadır arayan o kadar kimse var ki , Allah hesap sorar benden söylemesi , tabiki ciddi sıkıntılarınız yok sa ....
Kısır döngüden çıkıp hayatınızı renklendirmek varken neden kolayına kaçıyorsunuz?
Boşanmak tabi ki kolay değil kastım şu o ev yuvada hak verirseniz kolay kurulmuyor o sevgi halen varken benim gözümde ayrılık kolay kalıyor.Ben olsam halbuki bosanmayi zor is sayardim ve daha oluruna bakardim. Bosanma davalari,Evleri ayirmak, esyalari toplamak,baska bi sehre tasinmak, kiralik ev aramak,is aramak. Bunlar tum duzenin bozmak isleri zora surmek, mecbursan yapicak bisey yok. Ama su anki sebep cok sacma.
En mantikli ve yapilabilir kolay sey halbuki elindenin kiymetini bilip monotonluga cozum bulmak kucuk rukuslerle. Ornegin bi gece disarda yemek, sinemaya gitmek.
Bir süre uzaklasıp kendinizi dinleyin bence.İyi geceler kızlar. Yaklaşık 4 yıla yakındır evliyim çocuk sahibi olamadik henüz ama ben evlilikten soğudum eşimle aramda hiç problem yok fakat bu hayatı yaşamak sıkıcı gelmeye başladı. Seviyorum da ama hep aynı şeyler monotonluk yaklaşık 1 aydır ayrılmayı düşünüyorum hangisi daha doğru bilmiyorum. Kalsam mutlu değilim gitsem mutlu olup olmayacagimi bilmiyorum. Sizce çok mu saçma bu yüzden boşanmak.
Monotonluğu neden başka yollarla aşmayı denemeden boşanarak çözmeye çalışıyorsunuz durumu bilmiyorum bana çok abartı geldi hiç yerinde ve mantıklı bir çözüm değil oturup biraz da çevrenizdeki evliliklere bakıp tekrar düşünür müsünüz...İyi geceler kızlar. Yaklaşık 4 yıla yakındır evliyim çocuk sahibi olamadik henüz ama ben evlilikten soğudum eşimle aramda hiç problem yok fakat bu hayatı yaşamak sıkıcı gelmeye başladı. Seviyorum da ama hep aynı şeyler monotonluk yaklaşık 1 aydır ayrılmayı düşünüyorum hangisi daha doğru bilmiyorum. Kalsam mutlu değilim gitsem mutlu olup olmayacagimi bilmiyorum. Sizce çok mu saçma bu yüzden boşanmak.
Boşan o zaman... yazık adama sevildiğini değer verildiğini zannediyor daha fazla kaldırılmasın!Evet boşanmak istiyorum zaten bunu yazdım ve bunu sordum sevmek geçerli bir sebep ama ben mutlu değilim. O ise çok mutlu hayatından gayet memnun. Ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum fakat o mutlu olsun diye böyle de devam edilmez. Çözüm arıyorum düşüncem cokmu saçma diye soruyorum. Yaşım 29 bu arada.
Hiç kimsenin bosan yada kal demesiyle bosanacak yada kalacak değilim genel anlamda bu fikir sacmami değilmi diye sordum.sonuçta insanlar neden bosandiniz diye sorduklarında monotonluk yada sıkılmak dediğim zaman ne gibi tepkiler alinacaginin bir fragmanı gibi birşey sizlere sormamdaki sebep sacmaymis bunu öğrenmiş oldum tabi.Boşan o zaman... yazık adama sevildiğini değer verildiğini zannediyor daha fazla kaldırılmasın!
Bunu dememizi bekliyorsunuz resmen. Kac kişi ne kadar güzel çareler söylemiş ki çoğu geçerli şeyler ama siz kafaya koymussunuz sadece boşanmak için destek istiyorsunuz umarım pişman olmazsınız !
İyi geceler kızlar. Yaklaşık 4 yıla yakındır evliyim çocuk sahibi olamadik henüz ama ben evlilikten soğudum eşimle aramda hiç problem yok fakat bu hayatı yaşamak sıkıcı gelmeye başladı. Seviyorum da ama hep aynı şeyler monotonluk yaklaşık 1 aydır ayrılmayı düşünüyorum hangisi daha doğru bilmiyorum. Kalsam mutlu değilim gitsem mutlu olup olmayacagimi bilmiyorum. Sizce çok mu saçma bu yüzden boşanmak.
Bize sorman değil monotonluk yüzünden seni seven bir adamı boşamak istenen o fikre kapılman asıl çok saçma.... kimse sana burda seni seven bir adamdan bosan demez biraz dusunulurse zaten saçma olduğunu da anlarsın âlim olmaya gerek yok bunu ölçmek için. Burda sana insanlar dil dokuyor evliliğini monotonluktan çıkarmak için ve sana cokkkkkk güzel önerilerde bulunuyorlar ama sen hiçbirini "hmmm bunu değerlendirmeliyim" demiyorsun. Bence sen eşini de sevmiyorsun sadece alışkanlık sendeki....Hiç kimsenin bosan yada kal demesiyle bosanacak yada kalacak değilim genel anlamda bu fikir sacmami değilmi diye sordum.sonuçta insanlar neden bosandiniz diye sorduklarında monotonluk yada sıkılmak dediğim zaman ne gibi tepkiler alinacaginin bir fragmanı gibi birşey sizlere sormamdaki sebep sacmaymis bunu öğrenmiş oldum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?