- 25 Ocak 2018
- 43
- 46
- 3
- Konu Sahibi Strawberrykiss1
-
evet erkek arkadasimda her engeli asariz biz birlikte diyordu ama sevmek yetmiyor.. gercekten nasip.Bu durumu yaşamadım ama sevgi her engeli aşar klişesine inananlardan değilim. İstersen gerçek aşkın dibine vur olmayınca olmuyor bazen. Nasip.....
Niye ayrildiniz? Sebep?evet erkek arkadasimda her engeli asariz biz birlikte diyordu ama sevmek yetmiyor.. gercekten nasip.
iyi geceler kizlar. hic hayatinizda cesitli sebeblerden dolayi sevgilinizden ayrilmak zorunda kaldinizmi yani severek ayrilmak. seviyorsunuz ama önünüzde gercekten ciddi engeller var siz bir gelecek göremiyorsunuz mesela karsi tarafin ailesi karsi veya farkli ülkelerdesiniz oluru yok. sevgiliniz birakmak istemiyor ama size mantikli gelmedigi icin ayrilik karari aliyorsunuz. cok üzüldünüzmü veya aceba Dogru karar verdimmi veya aceba pisman olurmuyum diye düsündünüzmü hic.
ilk olarak onun ailesi istemedi. farkli ülkelerde yasiyoruz ve ailesi yanima gelmemi istemedi bende gidemem. aileme ragmen evlenirim gelirim dedi ama benim icin ailesini karsisina almasini istemedim ilerde daha cok Problem olur diyeNiye ayrildiniz? Sebep?
Ay ne guzel yaa masallahevet
çok sevmemize rağmen, mantıken ayrılmak zorunda olduğumuzu düşünerek ayrıldık
çünkü benim hayata dair planlarım ona, onun istekleri bana uymuyordu
çoooook acı çektim, o da çekmiş
1 sene dayanabildik
tekrar barıştık
3 sene daha sevgili olduk
evlendik
15 senedir de evliyiz
Allah nazarlardan saklasın, amin
Ailesi niye karsi cikioki :) zorlugu yasayacak sizlersiniz. Karsidaki gercek sevse ailesini ikna ederilk olarak onun ailesi istemedi. farkli ülkelerde yasiyoruz ve ailesi yanima gelmemi istemedi bende gidemem. aileme ragmen evlenirim gelirim dedi ama benim icin ailesini karsisina almasini istemedim ilerde daha cok Problem olur diye
Ay ne guzel yaa masallah
+1000000Evet ben ayrildim ayrilmak zorunda kaldim...Elimden gelen herseyi yaptim Ama Karsi taraf Onu sevdim gibi sevmedi icin birakmak zorunda kaldim. Gittim sandim kisi Bana Hic gelmedi Cunku...
Senin durumun farkli eger Sen istiyorsan Ve sevgilin istiyorsa Inan asiksan Keskelerin olmasin Ve savas...
Biri vardı. Aşıktım. Ben tavlamıştım zaten.
Karşılıklıydı. Sevgisinden hiç şüphe etmedim. Başkasına yan gözle bile bakmazdı. Emindim.
Ama sinirsel sıkıntıları vardı. Sinirle bir gün ağzından küfür çıktı ayrıldım.
Çok geldi peşimden. Çok dönmek istedim.
Hatta bir gün kıstırdı beni resmen kaçamadım.
Konuştu konuştu. Ama içimden olmayacağına inanıyordum.
Bize inancım kırılmıştı. Eğer inancın kırıldığında aşık bile olsan olmuyor. Aşıktım, seviyordum ama onunla olmak istemiyordum. Çünkü korkuyordum bir gün yine küfür etmesinden, belki vurmasından.
O her fırsatta “ben sana kıyabilir miyim?” Dedi ama içimde bir şeyler yıkılmıştı bir kere.
Ayağa kalktım, önden yürüyerek giderken, birden arkamı döndüm, ona doğru adım atıp sarıldım. Ağlıyorum tabi deli gibi.O da sarıldı, sımsıkı. Yanağımdan, yüzümün her yerinden öptü.
O barıştım sandı ama ben son kez veda etmiştim aslında. Sonra da sırf o peşimden gelmesin de barışmayayım, kanmayayım diye sırf görüntü için , aşka olan inancımı kaybetmiş olduğum için, hayatıma sevmediğim birini alıp, “sevmediğimle evlencem” diye resmen kendimi cezalandırdım. Hem de onu galiba.
O belki sandı, ben onu unuttum. Ben onu hiç sevmedim. 1 yıl 4 ay oldu ayrılalı. Düşünmeden bir günüm geçmedi... Ondan kaçmak için üstüne ayrılıktan 3 ay sonra kurduğum ilişkiyi de geçen noktaladım. Yani demem o ki, birbirinize inancınız bitmediyse, sizi yenmelerine izin vermeyin. Severek ayrılmayın. Bir taraf sever diğeri sevmez, sen seviyorsundur ayrılırsın, ama bir süre sonra “o beni sevmedi” dersin , unutursun.
Ama karşılıklı aşıkken, severken ayrılmanın unutulması mümkün değil.
Hep kalbimde kalacak bu yara. Ne geriye dönebiliyorum ne de kendimi avutabiliyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?