Ayrilmak

Sen herhalde çocukluğuna doyamadın git oyununu parkta kur derim.

Valla çok yerinde olmuş. Ben şuan çok sinirliyim daha fazlasını bile söyleyebilirdim.

O oyunlarda ben seni oyuncak yapmayayim dikkat et derdim. Deli mi ne ?? Ne derdi var küçücuk akillariyla oyun acicaklarmis bak sen

Ben de erkeksen ac da goreyim dedim ama simdi her kes beni sucluyor,sen neden oyle laf demissin diye
Valla Can'ım sen az bile söylemişsin kimse kimseyi suçlamaya da hak sahibi değil onları da kürekle döv bence toptan temizle herkesin ağzını aaaa bu millet ne istiyor bu kadınlardan yahu :KK34:

Aldatma gibi mesela. Benim de aldatılarak boşandığım koca müsveddesi bana bir kavga sırasında seni aldatıcam göreceksin demişti. Ben de bebeğimin altını alıyordum bir gaflet çökmüş üstüme demekki hiçbir şey demedim, diyemedim. Normalde öyle birşey yap da dünyanın kaç bucak olduğunu göstereyim derdim. Neyse birkaç ay sonra aldatıldığımı öğrendim ve gerçekten dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdim ona. Belki de o an Rabbim susturdu beni ki içindeki niyeti neyse yaşasın görsün diye.....

Şimdi eşinizin ki densizlik, e eşiniz sinirli bir yapıya sahipse bunu bilerek evlendiyseniz sizin ki de "kaşımak" oluyor. Kanunda bile tahrik indirimi yer alırken yürek yemiş gibi konuşmanın manası yok bence

Aldatma gibi mesela. Benim de aldatılarak boşandığım koca müsveddesi bana bir kavga sırasında seni aldatıcam göreceksin demişti. Ben de bebeğimin altını alıyordum bir gaflet çökmüş üstüme demekki hiçbir şey demedim, diyemedim. Normalde öyle birşey yap da dünyanın kaç bucak olduğunu göstereyim derdim. Neyse birkaç ay sonra aldatıldığımı öğrendim ve gerçekten dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdim ona. Belki de o an Rabbim susturdu beni ki içindeki niyeti neyse yaşasın görsün diye.....
Yok oncesinde bir kere daha soylemisti biliyorum ne demek istediyini

Arkanızdan iş çevirmek anladım ben direk ilk okuduğumda ama ne anlama geldiğini kendisine sormak en mantıklısı tabi. Bir de bi insan ne tür bi kavganın üzerine böyle bir laf edebilir ki.
Yok gelip senin basina oyun acicam dedi ben de erkeksen ac da goreyim dedim.oncesinde beni rencide ediyordu ben de karsilik verdim hepsine

o çok tehlikeli bir cümle. resmen sana iftira atacağım yada bir zarara uğratacağım gibi tehdit. sen korkmuyor musun böyle bir eşten. yada aynı yatakta yatarken.

Back
X