- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.081
- 1.123
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Zorla olacak şey değil bu, adam hazır değilse değildir. Ayrıca uzak mesafe ilişkileri her zaman güvenilir de olmayabilir. Zaman kaybedemem yaşım geçiyor gibi dertleriniz varsa başka denizlere yelken açmaya bakınHerkese merhaba. Bu konuda birilerine danışıp devam edilecek bir konu değil biliyorum ama o kadar kafam karışık ki. Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz 1,5 senedir beraberiz evlilik düşünüyoruz ama ona göre buunun için 1-2 senemiz var bana göre de ben beklemek istemiyorum. Bana kalsa hemen nikah kıyalım bitsin gitsin. Her konuştuğumda acele etme diye beni bir şekilde savuşturuyor. Onu çok ama çok seviyorum. Fakat bu ara bu şekilde devam ederken mutsuz olduğumu hissetmeye başladım. İşin içinden çıkamıyorum. Ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde devam etmek de istemiyorum. Beraber vakit geçiremiyoruz yanımda olmasını istediğimde olamıyor. Baskı yapmak zaten istemiyorum evlilik baskıyla olmaz. Kendimi bir karar vermek zorundaymışım gibi hissetmeye başladım. evlilik de değil olayım aynı şehirde olalım vakit geçirelim bir arada olalım istiyorum. Ona söylediğimde ben istemiyor muyum ama şartlar böyle sabret diyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Benim de aklıma agresifkız geldi. Eski konusundan vurup kızıyoruz diye yeni üyelik almış olabilir mi acabaevet yeni uyelik acip ayni seyi farkli sekilde soruyorsunuz belli ki yeni uyelik ben bilmiyorum ama biri moderatorleri etiketleyebilir mi?
Ona olabildiğince açmıyorum konuyu darlamamak için sevgimden sabrediyorum ama çok zorlanmaya başladımBende acale etmeyin Derim bu kadar istekli gibi görünmekte ters tepki yapabilir imkanlar el verilmiyor ve sevgi varsa sabredilebilir
İkimizde memuruz 40-50 bine yakın gelirimiz olacak kendi evimizde oturacağızMaddi durumlarınız nasıl? Çalışıyor musunuz? Ne iş yapıyorsunuz?
İkimizde işi var ve garanti işlerimiz. Eşyaya para harcayacağız sadece düğün dernek istemiyorum benimde birikimim var onunda gelirimiz 50 bine yakınSadece bunlarla bitmiyor ki ama yinede iş lazım,çalışması lazım. İşi var mı? Ya da senin işin var mı? Eve eşya alırkende bir ton para gidiyor.
İşim var çalışıyorum memurumÖnce iş sonra eş, önce iş bul sen eşine güvenme 1-2 sene varmış sağlam bir iş için çalış
Çalışıyorum memurum zaten her boşlukta görüşmeye çalışıyoruz ama aynı şehirde olmakla bir olmuyor işte. Ayda bir görüşüyoruz resmen. Zorlamıyorum ama mutlu değilim. Ona pek açmıyorum konuyu. Karar vermeye çalışıyorum şu an.Karşınızdaki hazır değilse sakın zorlamayın. Fırsatlar yaratın görüşebilmek için. Resmî tatilleri kullanın, hafta sonunu kullanın…sizin mesleğiniz var mı? Oraya gidince çalışabilecek misiniz?
Maddi konuda daha güçlü olmak istiyor ama zaten güçlü evleri arabası birikimi var. Ben emin olduğum için evlenmek istiyorum kocam ve çocuğuma baba olmasını istediğim insan çünkü.ben ayrı evlerde ilişki yürütmeye fitim.
böyle daha güzel
bir araya gelince rakı balık yapalım, film gecesi yapalım, otele vs gidelim gezelim edelim böyle hoş benim için. hayatımı bitçemi geleceğimi birleştirmek istemiyorum ben mesela.
neden çünkü kendi hayatımı seviyorum
hep dip dibe olmak istemiyorum
o kadar aşık değilim
çocuk yapacağım ve aşkından öldüğüm bir adam olsa birlikte yaşamayı isteyebilirdim öyle bir istek yok mesela
sizinki neden istemiyor?
biraz daha kendi hayatı olsun sonra evlilik olsun diye mi?
maddi olarak eli daha kuvvetli olsun diye mi?
sizinle iligli başka konulardan emin mi olmak istiyor?
bilmiyoruz ki.
Ağırım zaten. Ona konuyu bir kez açtım düşüncelerini söyledi kapattık. Ben sürekli bunu düşünüyorum sadece. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum.Biraz ağır olun bence.
Daha önce böyle bir konu açmadım yeni üye oldum sadece okuyucu olduğum için. Sanırım cevabınızda samimi değil dalga geçmek amaçlı yazmışsınız. Komik değilsiniz.bu konuyu daha onceden acilmisti zaten ayni kisi misiniz bilmiyorum herkes bekleyin vs demisti. duymak istediginiz cevabi vereyim bari yok beklemeyin gidin oldugu sehre hemen evlenin bu zamanda koca bulmak zor kiiiz.
Olabilir tabi, biz de taktığımıza takıyoruz şimdi, onlar da bize rağmen hiç vazgeçmiyor ama, hesabın biri kapanıyor diğeri açılıyor.Benim de aklıma agresifkız geldi. Eski konusundan vurup kızıyoruz diye yeni üyelik almış olabilir mi acaba
İşim var çalışıyorum memurum
Nasıl ya hangi memurun aylık o kadar geliri varmış allasen? 20 bin lira mı alıyosunuz ikinizde?İkimizde memuruz 40-50 bine yakın gelirimiz olacak kendi evimizde oturacağız
Galiba açmışsınız ki, adam 1-2 sene demek zorunda kalmış. İnsan çok sevdiği zaman şartlar da uygunsa hemen beraber yaşamak istiyor. Bu kadar istekli olduğunu görürse sizden kaçar dikkat edin, daha fazla itici görünmeyin.Ona olabildiğince açmıyorum konuyu darlamamak için
Maddi konuda daha güçlü olmak istiyor ama zaten güçlü evleri arabası birikimi var. Ben emin olduğum için evlenmek istiyorum kocam ve çocuğuma baba olmasını istediğim insan çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?