Ayrılmalı mıyım inanmalı mıyım?

bide sitem edio ben sana karsı dürüstüm demekki böyle erkekler yaranmıo illa iki üç kızı birden idare ediceksin öyle yaranıosun bugün de bi kız tansmk istedi sevgilim var dedim falan diyo..dürüstlüğü artı olarak görmene gerek yok bi zahmet ol dedim..sen neler kurmussun kafanda dio otele gtsek ben o karakterde birimiyim bisey yapcagmı mı düşünüosun beni hcöi tanımıosun dio söylüo da söylüo iste..cok haklısınız sanırım sevdiğim için sizin kadar net göremiyorum..

Otele mi gitmeyi teklif etti. Orayı kaçırmışım ben takip etmemiştim?
Haklıyızdır

Otele mi gitmeyi teklif etti. Orayı kaçırmışım ben takip etmemiştim?
Haklıyızdır
yani laf arasında haftasonu yanıma gelcekya bende gelmemesi icin smdi olmz burda birileri görür zor durumda kalırım dedim..yakın bi sehre gidelim gece de kalırız ertesi gün de beraber gecrms oluruz zaten kırk yılda bi görüşüyoruz bari bigün daha fazla olsun dedi.

Aaa bak sen şu işe
Nasıl olsa bakire değilsin bir günde benimle otelde geçir ne olmuş yani diyor
Gidersen eğer kesinlikle seninle birlikte olmak isteyecektir haberin ola.

gecmisi temiz bi es istiyosa sen baya kirlenmis oluyosun. bi daha gorusme bununla. gitsin temiz bi esle evlensin madem. bakire olmayana pislik muamelesi yapandan iyi bir sey bekleme.

Bu adam seni aldatırda hatta savunur bile bunu. O zaman daha çok acı çekersin ihaneti yaşayan bilir. Haklı görür seni aldatırda kendini, senin geçmişini düşünerek. Ayrıl diyemem ama anlattığına ve kurduğun cümlelerden bunları düşündüm. Karar senin, tanıdığım birisi var evlenmeden birşeyler yaşamış şimdi başkasıyla nişanlı ve çocuk her türlü kabul etmiş ve evlenecekler. Kendini üzme başkaları da gelir geçer, zaman her şey

hazır iş bu raddeye gelmişken kaçtın kaçtın. bu kafada bi adamla ciddi düşünsen ne olur? geçmişi temiz bi eş istiyormuş lafa bak. kendisinin ilişkileri olmuş mu yoksa bakir mi? soran olmustur belki. hani bakirse kendini eşine saklamışsa bakire bir kadın isteyebilir ama bakire olmayana pislik kötülük yakıştırmak çok çok yanlış ve acınası...

hatta cok cok kotu seyler bekle. o ne zaman pisman olur , aklisira temiz ama cirkef biriyle evlenip hayati zindan olunca pisman olur.

Aaa bak sen şu işe
Nasıl olsa bakire değilsin bir günde benimle otelde geçir ne olmuş yani diyor
Gidersen eğer kesinlikle seninle birlikte olmak isteyecektir haberin ola.
offff evet zaten dün tartışırken agzından bisiler cıktıki sok oldum.ben artk o tür bi yakınlasma istemiyrm kesinlikle dedim bana cevabı suydu onunla herseyi yasamıssın ben onda birini bile yapmam o kadar ileri gitmem benimle nie yasayamıosun dedi..evet dogru tespit.bitirdim zaten dönmemem lazım inşaallah bi hata yapmam yaa

bilmiyorumki benmde sevgililerim oldu eve cok kız arkadasım geldi isteyen olsa bile ben durcagım yeri bildim kendmi korudum dedi..artık buna da inanasım gelmio.

Gec o hazmetmeymis ,karisiklikmis basbaya kendide kullanmak istiyor .. esim olmassan arkadasim olursun nedir ayrica 5 yila kim ole kim kala bu olay olmasa onun hesabimi yapilir ayril bence uzatma

Duygularını değil mantığını kullan.
Sen bir ilişki yaşamamış olsaydın neden benimle bir şeyler yaşamıyorsun der miydi? Derdi belki ama şimdi değil.
Şimdi resmen seni kullanmak istiyor. Nasıl olsa bozulmuş e benden bundan yararlanayım kafasındaaa!!
Hata yapma aklını kullan.

son yazdıklarınızı okudumda, ilk yorumumda "adam" diye bir kelime geçmişti onu geri alıyorum. bildiğin zavallı oğlan çocuğu bu midem bulandı hastalıklı kafa yapısına.. inşallah karşınıza gerçek bir erkek çıkarda aradaki o dağlar kadar farkı görür ohh dersiniz iyiki kurtulmuşum. yanar döner bir şey bu bir dediği bir dedğini tutmuyorki neye güvenip hareket edeceksiniz. bu erkeklerin hepsi sütten çıkma ak kaşık ha.. bilimsel veya fizyolojik olarak hiçbir anlamı ve önemi olmayan bir doku yığını için neler yaşamış iç dümyasında ve size neler yaşatma peşinde.. numaranızı falan değiştirin bence her türlü irtibatı kesin..

hatta cok cok kotu seyler bekle. o ne zaman pisman olur , aklisira temiz ama cirkef biriyle evlenip hayati zindan olunca pisman olur.
zaten o da aynı kanıda..nie degisti düşüncelerin deyince sen benim için cok masumsun senin basına geldiyse zaten böyle birini bulamam seviyorum da zaten.ama sen üstüme geliosun ben unutmya calısıym sen konuyu acıosun dio

bak canim iliskinin gelecegi nokta belli. ilerde sen uzulecegine simdi o uzulsun. iyi gecelrr , mutlu gunler

cok tesekkür ederim ya rahatladı içim..cok cok haklısın artık eminim de insanın içinde umut oluo bırakmıoya acaba sevio diemi bi ay sonra hala pesimde olursa vazgecemezse die ama kendmi kandırıyorum kabul..bende demet akalın takılmaya baslıcam simdi ayrılıgı atlatmak için

Geçmişi temiz bir eş istediğini söyleyerek sana ahlaksız muamelesi yapmış, yetmez gibi beraber otelde kalmayı teklif etmiş.

Sözün özü, madem onunla birlikte oldun bir gece de benimle takıl diyor arkadaş. Gördüğün gibi ciddi bir ilişkiniz yokmuş. Terk et ve arkana bakmadan uzaklaş.

aradan bir kaç gün geçince senin tadına bakmak isticek. evlenmem ama günümü dün edim diyecek sana dokunmak isticek. erkek değil mi bakta gör

Unutmaya çalışmak, hazmetmeye çalışmak vs.. bu konuda sana anlayış gösterebilecek bir adamın asla söylemeyeceğî kelimeler bunlar. Bu düşünceye sahip olduktan sonra sen leyla o mecnun olsa bile farketmez, hazmedemezde unutamazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…