- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Bu adamla devam edersen -ki adam değil bence- ömür boyu pişman olursun.
Seninde geçmişin çok temiz değildi be diye sürekli gündeme bu konuyu getirecek.
Kendisi ilerde seni aldattığında bunu söyleyip kendini savunma hakkı elde edebilir mesela.
Sen bilirsin.
Şimdi ayrılsan 1 ay üzülürsün zaten daha ortada söz yok nişan yok bir şey yok 5 yıl kadar sevgili kalacaksınız. Sen o 5 senede 5 tane daha bulursun rahat ol.
bide sitem edio ben sana karsı dürüstüm demekki böyle erkekler yaranmıo illa iki üç kızı birden idare ediceksin öyle yaranıosun bugün de bi kız tansmk istedi sevgilim var dedim falan diyo..dürüstlüğü artı olarak görmene gerek yok bi zahmet ol dedim..sen neler kurmussun kafanda dio otele gtsek ben o karakterde birimiyim bisey yapcagmı mı düşünüosun beni hcöi tanımıosun dio söylüo da söylüo iste..cok haklısınız sanırım sevdiğim için sizin kadar net göremiyorum..Aklında hep şu sorular olur. Acaba nasıl biriyle beraber oldu? Benden daha mı yakışıklıydı, daha mı iyiydi? Daha mı mutluydu? Daha da çirkinleşen düşünceler. Kursalar da kurcalar kafasını. Cesaret edip kopamiyor şu an ama zaman geçtikçe olay soğuduktan sonra kabul ettim dediği şeyleri aslında sadece bastırdığıni farkedecek.. Ve çirkin düşünceleriyle sizi gerek sözlü gerek bakışlarıyla gerekse tavırlarıyla üzecek
bide sitem edio ben sana karsı dürüstüm demekki böyle erkekler yaranmıo illa iki üç kızı birden idare ediceksin öyle yaranıosun bugün de bi kız tansmk istedi sevgilim var dedim falan diyo..dürüstlüğü artı olarak görmene gerek yok bi zahmet ol dedim..sen neler kurmussun kafanda dio otele gtsek ben o karakterde birimiyim bisey yapcagmı mı düşünüosun beni hcöi tanımıosun dio söylüo da söylüo iste..cok haklısınız sanırım sevdiğim için sizin kadar net göremiyorum..
yani laf arasında haftasonu yanıma gelcekya bende gelmemesi icin smdi olmz burda birileri görür zor durumda kalırım dedim..yakın bi sehre gidelim gece de kalırız ertesi gün de beraber gecrms oluruz zaten kırk yılda bi görüşüyoruz bari bigün daha fazla olsun dedi.Otele mi gitmeyi teklif etti.Orayı kaçırmışım ben takip etmemiştim?
Haklıyızdır
yani laf arasında haftasonu yanıma gelcekya bende gelmemesi icin smdi olmz burda birileri görür zor durumda kalırım dedim..yakın bi sehre gidelim gece de kalırız ertesi gün de beraber gecrms oluruz zaten kırk yılda bi görüşüyoruz bari bigün daha fazla olsun dedi.
Bu adam seni aldatırda hatta savunur bile bunu. O zaman daha çok acı çekersin ihaneti yaşayan bilir. Haklı görür seni aldatırda kendini, senin geçmişini düşünerek. Ayrıl diyemem ama anlattığına ve kurduğun cümlelerden bunları düşündüm. Karar senin, tanıdığım birisi var evlenmeden birşeyler yaşamış şimdi başkasıyla nişanlı ve çocuk her türlü kabul etmiş ve evlenecekler. Kendini üzme başkaları da gelir geçer, zaman her şeybide sitem edio ben sana karsı dürüstüm demekki böyle erkekler yaranmıo illa iki üç kızı birden idare ediceksin öyle yaranıosun bugün de bi kız tansmk istedi sevgilim var dedim falan diyo..dürüstlüğü artı olarak görmene gerek yok bi zahmet ol dedim..sen neler kurmussun kafanda dio otele gtsek ben o karakterde birimiyim bisey yapcagmı mı düşünüosun beni hcöi tanımıosun dio söylüo da söylüo iste..cok haklısınız sanırım sevdiğim için sizin kadar net göremiyorum..
offff evet zaten dün tartışırken agzından bisiler cıktıki sok oldum.ben artk o tür bi yakınlasma istemiyrm kesinlikle dedim bana cevabı suydu onunla herseyi yasamıssın ben onda birini bile yapmam o kadar ileri gitmem benimle nie yasayamıosun dedi..evet dogru tespit.bitirdim zaten dönmemem lazım inşaallah bi hata yapmam yaaAaa bak sen şu işe
Nasıl olsa bakire değilsin bir günde benimle otelde geçir ne olmuş yani diyor
Gidersen eğer kesinlikle seninle birlikte olmak isteyecektir haberin ola.
bilmiyorumki benmde sevgililerim oldu eve cok kız arkadasım geldi isteyen olsa bile ben durcagım yeri bildim kendmi korudum dedi..artık buna da inanasım gelmio.hazır iş bu raddeye gelmişken kaçtın kaçtın. bu kafada bi adamla ciddi düşünsen ne olur? geçmişi temiz bi eş istiyormuş lafa bak. kendisinin ilişkileri olmuş mu yoksa bakir mi? soran olmustur belki. hani bakirse kendini eşine saklamışsa bakire bir kadın isteyebilir ama bakire olmayana pislik kötülük yakıştırmak çok çok yanlış ve acınası...
offff evet zaten dün tartışırken agzından bisiler cıktıki sok oldum.ben artk o tür bi yakınlasma istemiyrm kesinlikle dedim bana cevabı suydu onunla herseyi yasamıssın ben onda birini bile yapmam o kadar ileri gitmem benimle nie yasayamıosun dedi..evet dogru tespit.bitirdim zaten dönmemem lazım inşaallah bi hata yapmam yaa
zaten o da aynı kanıda..nie degisti düşüncelerin deyince sen benim için cok masumsun senin basına geldiyse zaten böyle birini bulamam seviyorum da zaten.ama sen üstüme geliosun ben unutmya calısıym sen konuyu acıosun diohatta cok cok kotu seyler bekle. o ne zaman pisman olur , aklisira temiz ama cirkef biriyle evlenip hayati zindan olunca pisman olur.
bak canim iliskinin gelecegi nokta belli. ilerde sen uzulecegine simdi o uzulsun. iyi gecelrr , mutlu gunlerzaten o da aynı kanıda..nie degisti düşüncelerin deyince sen benim için cok masumsun senin basına geldiyse zaten böyle birini bulamam seviyorum da zaten.ama sen üstüme geliosun ben unutmya calısıym sen konuyu acıosun dio
cok tesekkür ederim ya rahatladı içim..cok cok haklısın artık eminim de insanın içinde umut oluo bırakmıoya acaba sevio diemi bi ay sonra hala pesimde olursa vazgecemezse die ama kendmi kandırıyorum kabul..Duygularını değil mantığını kullan.
Sen bir ilişki yaşamamış olsaydın neden benimle bir şeyler yaşamıyorsun der miydi? Derdi belki ama şimdi değil.
Şimdi resmen seni kullanmak istiyor. Nasıl olsa bozulmuş e benden bundan yararlanayım kafasındaaa!!
Hata yapma aklını kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?