Ayrılmalı mıyım inanmalı mıyım?

aynen öyle..sadece ben özel bi ilişkimiz var sanıomusum.terkettim.

Kesinlikle aşk boş benim çok böyle hikaye var çevremde degil 5 sene 1 sene de giderler. Dikkatli ol bekle bakalım ne yapıcak ama yüz verme senin bi eksigin filan yok. Eger o sana farklı yaklaşırsa gözünün yaşına bakma ayrıl. Kesinlikle devam etme. Daha üniversitenin basındasin emin ol daha çok yaşayacaksın bu durumu sen sevgi isteyip itiraf edeceksin. O lardw hem aşk hem iş dicek dikkatli ol onun adımlarina ve adamligina gore devam et. Saygılar.

Vallaha müthiş bir tespit. Biz iyi niyetli kadınlarda hemen bu numarayı yeriz.

Bak tatlım ben bu duruma çok yakın şahit oldum üniversitede yakın arkadaşımın başına aynısı geldi çocuk geçmişte kimle ne kadar ileriye gittin bilmek istiyorum diye kızı sıkıştirdi. Kızda bir kere böyle bişey yaşadım cahildim ve pişmanım dedi. Ama çocuk yine de dürüst çıktı bizim arkadasa dediki erkekler bunu sorar ve her cevabi kabul etmez dedi sen sen ol bunu soran erkeğe bu cevabı verme seni net kullanır dedi çünkü bunu önemsemeyen erkek zaten böyle sormaz demişti. ha bide biliyorum pişmansin bu yüzden bukadar açıklama yaptım sana demişti ve kızdan yine de ayrılmıştı
Bence seviyorsun anliyabiliyorum bazen bitmesi en doğrusu.

Bence dikkat et nasil olsa daha once biriyle olmus benimlede olur diye seni kandirip evlenecem diye yillarca oyalayabilir valla erkek milletinden herseyi beklerim

Aklı başında biri olsa dürüstlüğünüzü takdir ederdi, malum diktirenler bir hayli fazla. Ama verdiği tepki çok yanlış, devam etse bile başınıza çok kalkar, asla eskisi gibi olamazsınız. O yüzden yol verin gitsin derim. O etmese de ben sizi çok takdir ettim, herkes sizin gibi cesur ve açıksözlü olsa keşke.

Erkekler 'bakir değilİm' diyerek kabul eder misin diyor mu? Hayır.
Kadınlar neden kabul edilmeyi bekliyorlar sürekli?
Bakire değilseniz bile adam bunu sorarsa bakireyim deyin. Hiçbirşeye kaybetmezsiniz. Bu tarz adamlar bunu hak ediyor çünkü. Daima kaldırılmayı...

Hayati bu kadar dramatize etmeye gerek var mi ya pöf ne abartılmış her şey kullanmaksa bunun adi sen de onu kullan keyfine bak otelde. 5 yil varsa onunuzde zaten olmazdi ki o iş. Neye tövbe ettin adam mi öldürdün sanki. İlla birinin seni alması mi lazım amiyane tabirle.

Hepinize çok teşekkür ederim cok haklısınız evet bi hata yapmış olabilirim ama bu da bana ders oldu kolay kolay anlatmam hayatıma giren kişiye güvenmeden bidaha bunu..hakkımızda hayırlısı bitirdim dün gece.geceyi beraber geciririz olayını söylediğinde noktayı koymam gerekiyomus zaten her ne kadar o kötü bi niyeti oldugunu inkar etse de. iyiki varsınız sayenizde cesaret ettim ayrılmaya.dönmücem onun gibi sinsi birinden kurtuldugum için şükretmem gerek..

Vay be, bak sen bey efendi icin aldatmamak ne kadat zormus. O kiz'a "benim sevgilim var demis" Vah ki vah adama.

Sen daha önce baska biri ile beraber oldun diye pis oluyorsun, ama onun aldatmasi asil normal de, adam dürüstmüs, yapmiyormus

Otelde bu arada baska ne yapmak istiyormus? Kardes, kardes gibi uyumak mi? Tipki o evine gelen kizlar gibi?

Adam seni besbelli kullanmak istiyor. Aklinca gururunu kurtarmak istiyor. O senin ile beraber olup, ertesi gün tekmeye atmak istiyor.

Sakin bu sahis ile bir daha konusma, her yerden engelle. Sen cinsellik yasadin diye pis degilsin. Hormon ve ihtiyaclari olan bir kadinsin. Bu zihniyetteki adamlarda senin gibi kadinlari hazmediyorlar iste. Gercekten uzak dur ondan. Sana deger veren, seni gercekten seven, ve böyle cahil mentalitede olmayan biri ile beraber ol canim :)

aynen öyle kardeş kardeş uyucakmış sen böyle düşünmeyebilirsin ama ben kendme güveniyorum karaktersz birimiyim dedihala diretiyo yani masumum diye o zaman sen birsürü kızı almıssın evine ben senden de masumum dedim yanlış anlıyomuşum her cümlesini..tabi öyle deme canım bu devirde tek kızla idare eden erkek kalmamış o çok zor bulunan bi cins babası bile teşvik etmiş yine kendini korumuşkatılıyorum bu benimle ilgili istemiosan söyle dedim ben uzatıcak bisey yoktu.

Canım 5 sene sürmez zaten seni bırakması. Ilişkiniz devam etse de çok daha önce tere eder seni gibime veliyor.tanidıgım bir çiftin başına gelmişti benzer bir olay bir de erkrk çok muthasıp ona rağmen hiç itirazsız kabullendi olan olmuş dedi ve 10 yıllık evliler. Yani sevgisi bekatetten daha üstündü.

gecmisi temiz biri istiyorum mantigi zaten belli kafa yapisi
kosarak uzaklasin
ve sonra birlikte olacaginiz kisiye evlenin ve evlenmeyin farketmez
gecmisimde ben biriyle birlikte oldum falan demeyin
bu sizin özeliniz
kimseyi ilgilendirmez
kendinizi bu duruma bir daha dusurmeyin derim

Evet ben de bu tövbe etmek lafına çok takılmıştım. Demek ki sadece takılan ben değilmişim.

Bunu soylemek icin 5 yil neden beklediniz ki...birde onun acisindan dusunmek lazim.bunca zaman sevdigi kizin aslinda daha evvel bi birliktelik yasadigini ogreniyor.herkesin tabulari vardir.
Kimi normal gorur kimi kaldiramaz...zamana birakin..hazmetsin biraz

Anlatdığın gibiyse bana güven vermedi kesin bu sağda solda el değmemik kızla evlenirim dedi
şimdi bu gurur yapıyor hazmetmek kelimesi burada çok ağır yani bu kelime şuna işaret ediyor zamanı gelince seni bundan dolayı aşağlıyacak ve ezecek, bence bitirmelisin 5 yılını heba etme ilk tepkideki cümleler çok önemli sanırım bu has ve has anadolu çocuğu anasına kanlı çarşafı görmek isteyecektir

Anlatdığın gibiyse bana güven vermedi kesin bu sağda solda el değmemiş kızla evlenirim dedi
şimdi bu gurur yapıyor hazmetmek kelimesi burada çok ağır yani bu kelime şuna işaret ediyor zamanı gelince seni bundan dolayı aşağlıyacak ve ezecek, bence bitirmelisin 5 yılını heba etme ilk tepkideki cümleler çok önemli sanırım bu has ve has anadolu çocuğu anasına kanlı çarşafı görmek isteyecektir

5 yıla kim öleee kim kala?!bence hayatına farklı bi yön çizmelisin.boşver geçmişi temiz birini istiyormuş baksana dangalağa.sen tövbeni etmişsin gönlünü temizlemişsin dürüst davranmışsın onu kandırsaydın daha mı iyiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…