- 7 Aralık 2018
- 7.164
- 18.416
- 248
- 28
Bu yasina kadar bence calismayip ailesi sayesinde geciniyorsa sorumluluk duygusu sifirdir statulu isi olsun istiyoduysa ona gore lisans bolumu okuyup isini bulsaydi kesinlikle ayrilin arkaniza donup bakmayin kendi duzeyinizde birini bulursunuzİlişkimizin başlarında herhangi bir iş değil de statülü bir iişi olsun istedi benim mesleğimden ötürü ancak sonrasında da bir işe girmedi sorduğumda da yaşından dolayı asgari ücretli
İşlerde tecrübe arandığını söyledi 28 yaşında
İlişkimizin başlarında herhangi bir iş değil de statülü bir iişi olsun istedi benim mesleğimden ötürü ancak sonrasında da bir işe girmedi sorduğumda da yaşından dolayı asgari ücretli
İşlerde tecrübe arandığını söyledi 28 yaşında
Yazı dilinden sanırım öyle anlaşıldı. Ben geldiği gün hastanede rahat edemeyeceğini o yüzden eğer isterse ben karşılayacağımı rahat etmesini istediğimi söyledim o pek umursamadı isteğimi ve ben hastanede rahat ederim boşver beni diyerek umursamadı pek sabah geldiğimde bu yüzden dedimki kendi rahatını niye düşünmüyorsun üstelik burada biri kaçak göçek kaldığını görse hoş mu olur şeklinde konuştumDünya üzerinde çalışan tek insan siz misiniz? Ne iş stresiymiş bu böyle. Bana buldumcuk olmuşsunuz gibi geldi. Sevgiliniz bir gün iş bulur kimse sonsuza dek işsiz kalmıyor ama sizin bu tavırlarınız unutulmaz. O söylediğiniz laflar ve tahminimce söylerken ki tutumunuz çok itici. Para vereyim git otelde kal falan. Ayrılacaksanız ayrılın belli ki benim işim var süperim kafalarındasınız.
Yazı dilinden sanırım öyle anlaşıldı. Ben geldiği gün hastanede rahat edemeyeceğini o yüzden eğer isterse ben karşılayacağımı rahat etmesini istediğimi söyledim o pek umursamadı isteğimi ve ben hastanede rahat ederim boşver beni diyerek umursamadı pek sabah geldiğimde bu yüzden dedimki kendi rahatını niye düşünmüyorsun üstelik burada biri kaçak göçek kaldığını görse hoş mu olur şeklinde konuştum
Bu yasina kadar bence calismayip ailesi sayesinde geciniyorsa sorumluluk duygusu sifirdir statulu isi olsun istiyoduysa ona gore lisans bolumu okuyup isini bulsaydi kesinlikle ayrilin arkaniza donup bakmayin kendi duzeyinizde birini bulursunuz
Kafamdaki soru işaretleri bunlar. Ben de bu yaşa kadar geleceği düşünmediği konusunda hep çok kızdım ona ben de düşünüp hep çalıştım çünkü ama o karşısına benim çıkacağını hiç düşünmediğini polislik dışında mesleği şimdiye kadar o yüzden düşünmediğini söylediAcik söyliyim: Sahsen devam etmezdim. Mesele yüksek meslek yapamamasi degil. Ama yasi gelmis 28 e calismiyor ve calismaya da alismamis. Ben 16 yasimda calismaya basladim..kasada, fabrikada, cafede felan sirf kendi gecimimi saglamak adina ve tecrübe de edinmek icin. Adamda issizlik sorundan cok calisma sorunu var. Önceligi her zaman kendini gelistirip gecimini saglamasi olmaki bir bireyin. Karar sizin tabi, ama hersey sevmekle bitmiyor. Heleki söz konusu evlilikse.
Tembellilten mi iş nulamıyor yoksa kısöet mi?Haklı olduğum kısım şuydu aslında 2 yıl boyunca işsizlik konusunda ne zaman ayrılsam hep çözeceğim yapacağım diye bana umut verdi ve biz öyle devam ettik. 2 yıl boyunca bana istediği gibi bir ilişki veremediği konusunda haklısın dedi
Ona mecbur olduğum bir konu yok aslında. Kendi işim var ve ailem her konuda bana destek.Aklım ayrılmam gerektiğini söylüyor ama kalbim dayanmıyor gerçekten çok seviyorum ve onu üzdüğüm için böyle davrandığım için de kendime çok mızıyorum çok pişmanım
Koridorda hasta yakını gibi kaldı. Ben de işe yeni başladığım için bir oda ayarlayamadım.Hastanenin neresinde kaldi ki?
Kafamdaki soru işaretleri bunlar. Ben de bu yaşa kadar geleceği düşünmediği konusunda hep çok kızdım ona ben de düşünüp hep çalıştım çünkü ama o karşısına benim çıkacağını hiç düşünmediğini polislik dışında mesleği şimdiye kadar o yüzden düşünmediğini söyledi
İlk sorduğunuz soru hep kafamda olan bir soru. Ben evlenmek için tabiiki de polislik ya da banka olsun isterim ama şu an hiç çalışmamak yerine en azından bu işleri bulana kadar kasiyerlik de olsa yapsın istedim en azından çabaladığını görmek istedimTembellilten mi iş nulamıyor yoksa kısöet mi?
Polislik ve banka olmamış. Yani adam aslında uğraşmış. Siz ne istiyorsunuz mesela? Kasiyerlik de olsa bir işe girmesini mi?
Annem de aynı soruları bana soruyor :) İlla bir gün bir iş bulur kalbi güzel olsun diye devam ettim ve etmek istiyorum ama sonu nasıl olacak bilmiyorumBir insan evlenir evlenmez fark etmiyor. Ilk önce kendi durusu olmali. Adam daha kendi hayatinin sorumlulugunu alamiyor, ailesi hala bakiyor. Bu nasil evlenip aile kuracak?
Sizin de işiniz olmasaydı ayrılsam mı diye düşüneceğinizi sanmıyorum. Bunları sevgilinizin haklı olup olmamasından bağımsız söylüyorum bu arada. Maaşı iyi iş bulunca hayata bakış açınız değişmiş sevgiliniz size yük gibi geliyor. Şu an itiraf edemesenizde bence böyle. Yazdıklarınızda hiçbir duygusal emare göremedim.Yazı dilinden sanırım öyle anlaşıldı. Ben geldiği gün hastanede rahat edemeyeceğini o yüzden eğer isterse ben karşılayacağımı rahat etmesini istediğimi söyledim o pek umursamadı isteğimi ve ben hastanede rahat ederim boşver beni diyerek umursamadı pek sabah geldiğimde bu yüzden dedimki kendi rahatını niye düşünmüyorsun üstelik burada biri kaçak göçek kaldığını görse hoş mu olur şeklinde konuştum
Yine de bunlar olmazsa diye arti bir plan bile yapmamis siz olmasaydiniz ne olacakti o zaman asgari ucretle calisacak miydi siz onun icin cok iyi biri olabilirsiniz ama o sizin icin iyi biri degil emin olabilirsinizKafamdaki soru işaretleri bunlar. Ben de bu yaşa kadar geleceği düşünmediği konusunda hep çok kızdım ona ben de düşünüp hep çalıştım çünkü ama o karşısına benim çıkacağını hiç düşünmediğini polislik dışında mesleği şimdiye kadar o yüzden düşünmediğini söyledi
Benim okurken mesleğim ve alacağım maaş belliydi. 2 yıl önce ilişkimize başlarken de bunları bilerek başladık. Yorumunuz için teşekkür ederimSizin de işiniz olmasaydı ayrılsam mı diye düşüneceğinizi sanmıyorum. Bunları sevgilinizin haklı olup olmamasından bağımsız söylüyorum bu arada. Maaşı iyi iş bulunca hayata bakış açınız değişmiş sevgiliniz size yük gibi geliyor. Şu an itiraf edemesenizde bence böyle. Yazdıklarınızda hiçbir duygusal emare göremedim.
Merhaba kk.Buraya en son 3 sene önce yazmıştım hayatımdan bir psikopat çıkardım ve burası o zaman bana çok yardımcı oldu. Şimdi yine yardımınız için yazıyorum.
Buraya 2019da yazmıştım.Hayatımda bir psikopat vardı çok şükür bitti. Çok zor dönemler geçirdim ama iyileştim.Aradan 1 sene geçti ve hayatıma yeni biri girdi. Gerçekten onla sevilmek neymiş sevmek neymiş öğrendim.ilişkimizde kendi aramızda hiç sorun olmadı karakter olarak o hep sakin bense hep fevri taraftım yine de bana karşı hep olgun davrandı stresimi çekti. Ancak biz tanıştığımızda polisliğe hazırlanıyordu ve emindik olacağından ancak bu 2 yılda polislik olmadı, banka sınavlarına girdi olmadı. Aramızda işsizlik büyük sorun hale gelmeye başladı. Aileleri tanıştırmak istiyorduk iş bulamayınca erteledik. Aramızda işsizlik dışında hiçbir sorun olmadı ama işsizlik de o kadar büyüdü ki çok yorgun düştük. Bu süreçte ben okulumu bitirip işe başladım ve gerçekten iyi bir işim var iyi para kazanıyorum ancakok stresli. İşe başladığımdan beri stresimle birlikte kavgalarımız da arttı bunlar çok basit meselelerdi ancak zaten yorgunduk ve kopma noktasına geldik. Kopmayı istemediğinden sanırım benim çalıştığım şehre 5 saatlik yolculuk yaparak geldi.Hastanede çalışıyorum ve kalacak yer bulamadığı için ilk gün hastanede yattı (ben ailemle kalıyorum) 2.gün yanına geldiğimde hastanede yatmasının düşüncesizlik olduğunu otelde kalması için para verebileceğimi söyledim. Söylerken de sanırım patlama yaşadım o susarken iş konusunu ilişkimizin bir noktaya gidemediğini ağlayarak anlattım o hep sustu ve sonrasında haklısın ayrılalım dedi. Sonra o gitmeden kahvaltı yapalım öyle otobüse binip dönsün dedik ve ben o sıra sakinledim. Ama o beni affetmedi ve affetmiyor. Söylediklerimde haklı olduğumu ama bunun kahvaltı sırasında ya da sakince sonrasında konuşmanın doğru olduğunu benim yaptığımın beni görmeye gelen birine ayıp olduğunu onu sürekli aşağılayıp kötü hissettirdiğimi söylüyor.
Bir yandan ilişkimiz bir yere gitmiyor gibi. Hem uzak mesafe olması hem de önümüzde evliliğe taşıma gibi bir seçenek olmadığı için kafam çok karışık. Sürekli özür dileyip değişeceğimi söylüyorum ve değişmek de istiyorum çünkü iş stresim beni de çok yoruyor ve ona fevri davrandığım kadar aileme de davranıyorum. Sizce ne yapmalı ?
Bu konuda haklı olabilirsiniz. Ben hiç iş aramadım sektör nasıl şartlar nasıl ben onun anlattığı kadarını biliyorum bu yüzden buraya gelen fikirler de benim için çok önemliAsgari ücretli günde 10 saat haftada 6 gün çalışılan mesleği ile çok alakasız bir işe girdiğinde asıl yapmak istediği işlere nasıl başvuru yapmak için zaman ve imkan bulacak.
Kasiyerlik yapacakmış meselaAsgari ücretli günde 10 saat haftada 6 gün çalışılan mesleği ile çok alakasız bir işe girdiğinde asıl yapmak istediği işlere nasıl başvuru yapmak için zaman ve imkan bulacak.
Ayrılmak benim için çok zor. Ama sanırım o beni affetmeyecekKesin ayril.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?