Ayrılmalı mıyız?

Dünya üzerinde çalışan tek insan siz misiniz? Ne iş stresiymiş bu böyle. Bana buldumcuk olmuşsunuz gibi geldi. Sevgiliniz bir gün iş bulur kimse sonsuza dek işsiz kalmıyor ama sizin bu tavırlarınız unutulmaz. O söylediğiniz laflar ve tahminimce söylerken ki tutumunuz çok itici. Para vereyim git otelde kal falan. Ayrılacaksanız ayrılın belli ki benim işim var süperim kafalarındasınız.

Bu yasina kadar bence calismayip ailesi sayesinde geciniyorsa sorumluluk duygusu sifirdir statulu isi olsun istiyoduysa ona gore lisans bolumu okuyup isini bulsaydi kesinlikle ayrilin arkaniza donup bakmayin kendi duzeyinizde birini bulursunuz

Acik söyliyim: Sahsen devam etmezdim. Mesele yüksek meslek yapamamasi degil. Ama yasi gelmis 28 e calismiyor ve calismaya da alismamis. Ben 16 yasimda calismaya basladim..kasada, fabrikada, cafede felan sirf kendi gecimimi saglamak adina ve tecrübe de edinmek icin. Adamda issizlik sorundan cok calisma sorunu var. Önceligi her zaman kendini gelistirip gecimini saglamasi olmaki bir bireyin. Karar sizin tabi, ama hersey sevmekle bitmiyor. Heleki söz konusu evlilikse.

Yazı dilinden sanırım öyle anlaşıldı. Ben geldiği gün hastanede rahat edemeyeceğini o yüzden eğer isterse ben karşılayacağımı rahat etmesini istediğimi söyledim o pek umursamadı isteğimi ve ben hastanede rahat ederim boşver beni diyerek umursamadı pek sabah geldiğimde bu yüzden dedimki kendi rahatını niye düşünmüyorsun üstelik burada biri kaçak göçek kaldığını görse hoş mu olur şeklinde konuştum

Hastanenin neresinde kaldi ki?

Bu yasina kadar bence calismayip ailesi sayesinde geciniyorsa sorumluluk duygusu sifirdir statulu isi olsun istiyoduysa ona gore lisans bolumu okuyup isini bulsaydi kesinlikle ayrilin arkaniza donup bakmayin kendi duzeyinizde birini bulursunuz

Kafamdaki soru işaretleri bunlar. Ben de bu yaşa kadar geleceği düşünmediği konusunda hep çok kızdım ona ben de düşünüp hep çalıştım çünkü ama o karşısına benim çıkacağını hiç düşünmediğini polislik dışında mesleği şimdiye kadar o yüzden düşünmediğini söyledi

Tembellilten mi iş nulamıyor yoksa kısöet mi?
Polislik ve banka olmamış. Yani adam aslında uğraşmış. Siz ne istiyorsunuz mesela? Kasiyerlik de olsa bir işe girmesini mi?

Bir insan evlenir evlenmez fark etmiyor. Ilk önce kendi durusu olmali. Adam daha kendi hayatinin sorumlulugunu alamiyor, ailesi hala bakiyor. Bu nasil evlenip aile kuracak?

Tembellilten mi iş nulamıyor yoksa kısöet mi?
Polislik ve banka olmamış. Yani adam aslında uğraşmış. Siz ne istiyorsunuz mesela? Kasiyerlik de olsa bir işe girmesini mi?
İlk sorduğunuz soru hep kafamda olan bir soru. Ben evlenmek için tabiiki de polislik ya da banka olsun isterim ama şu an hiç çalışmamak yerine en azından bu işleri bulana kadar kasiyerlik de olsa yapsın istedim en azından çabaladığını görmek istedim

Bir insan evlenir evlenmez fark etmiyor. Ilk önce kendi durusu olmali. Adam daha kendi hayatinin sorumlulugunu alamiyor, ailesi hala bakiyor. Bu nasil evlenip aile kuracak?
Annem de aynı soruları bana soruyor :) İlla bir gün bir iş bulur kalbi güzel olsun diye devam ettim ve etmek istiyorum ama sonu nasıl olacak bilmiyorum

Sizin de işiniz olmasaydı ayrılsam mı diye düşüneceğinizi sanmıyorum. Bunları sevgilinizin haklı olup olmamasından bağımsız söylüyorum bu arada. Maaşı iyi iş bulunca hayata bakış açınız değişmiş sevgiliniz size yük gibi geliyor. Şu an itiraf edemesenizde bence böyle. Yazdıklarınızda hiçbir duygusal emare göremedim.

Yine de bunlar olmazsa diye arti bir plan bile yapmamis siz olmasaydiniz ne olacakti o zaman asgari ucretle calisacak miydi siz onun icin cok iyi biri olabilirsiniz ama o sizin icin iyi biri degil emin olabilirsiniz

Benim okurken mesleğim ve alacağım maaş belliydi. 2 yıl önce ilişkimize başlarken de bunları bilerek başladık. Yorumunuz için teşekkür ederim

Kesin ayril.

Asgari ücretli günde 10 saat haftada 6 gün çalışılan mesleği ile çok alakasız bir işe girdiğinde asıl yapmak istediği işlere nasıl başvuru yapmak için zaman ve imkan bulacak.
Bu konuda haklı olabilirsiniz. Ben hiç iş aramadım sektör nasıl şartlar nasıl ben onun anlattığı kadarını biliyorum bu yüzden buraya gelen fikirler de benim için çok önemli

Asgari ücretli günde 10 saat haftada 6 gün çalışılan mesleği ile çok alakasız bir işe girdiğinde asıl yapmak istediği işlere nasıl başvuru yapmak için zaman ve imkan bulacak.
Kasiyerlik yapacakmış mesela çalışmayan,atanamayan kişi kadın olsa hiç böyle yorumlar gelmiyor. Erkek bu sebeple ayrılsa menfaatçi ilan ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…