Parça parça anlattığım için tam ne hissettiğimi anlatamıyorum sanırım. Ben ilişkimiz bitse bile yaptığımın yanlış olduğunu ona haksızlık ettiğimi farkındayım. Bunun için çok pişmanım ve çok üzülüyorum. Ona bunları dedikten sonra dediğim gibi ayrılık kararı alıp kahvaltı etmeye gittik ama orda da hem ben hem o ağladı ayrılmayı istemiyorduk çünkü ve sonrasında 2 saat ikna etmeye çalıştım onu hemen gitme gel bir yerde kahve içip sakin konuşalım bir anda patladım niyetim bu değildi diye özürler diledim. Gitmedi de konuşmaya yanaşmadı da. Ama amacım ona böyle çıkışmak değildi. Bu yüzden ilişkimiz devam etmese de kendimi affettirmek gönlünü almak istiyorum. İşsizlik onun suçu değil bunu ben de farkındayım ama işsizken de ne evlenebiliyoruz ne aynı şehre gelebiliyoruz bu yüzden ilişkimiz yıpranıyor ve bunun kısa vadede değişmeyeceğini ben de farkındayım ben fikir almak dışarıdan halimiz nasıl görünüyor biraz da bunla ilgili konuşmak için konuyu açtım
Burda bunun kavgasını çok vermiş biri olarak senin kendini kötü hissetmene neden olacak hicbirsey yapmadığını ve bu adamdan kesinlikle ayrılman gerektiğini düşünüyorum
Burada "vay efendim karakteri iyiymiş,yazık değil mi işsizlik suç mu yazık " diyen arkadaşların romantizmine hayran kaldım. 30 yaşına kadar hiç çalışmamış , harçligi, geçimi kısacası onuru için asla çabalamamış , ailesinden veya eşinden geçinmis bir insanın (
kadin-erkek farketmez) karakteri iyi filan değildir , tek gösterge değildir ama en önemlisidir, bu yaştan sonra da asla degişmez, kimse kusura bakmasın , bu bir...
Siz şimdiye kadar hep uzak mesafe ilişkisi yasamişsiniz , o yüzden ben senin " şoyle iyi çocuk, bana böyle iyi davrandı, vay efendim ben onu çok kirdim" demelerine de güvenemiyorum açıkçasi. Şu anda vicdan yapmanın sebebi saf temiz bir kız olman ve manipüle edilmen büyük ihtimalle. Henüz gerçek yüzünü gormemişsin bile,üç beş romantik an + işsizlik ve parasızlık ajitasyonundan başka ne var elinde senin vicdan yapmani gerektirecek? Kötü bir kız olsan, şimdiye elli kere aldatmiş veya postalamiştın bu sapsızi, ama yapmamişsin. Bu iki....
Kısacasi ben senin bu adamla kesinlikle ayrılman gerektiğini düşünüyorum çünkü burnuma çok fena ortadoğu tipi memur kız avcısı manipülatif asalak kokusu geliyor. Demedi deme