ayrılmalımıyım ??

Ne yazık ki benimki de cin Bu şekilde davrandığımda kendisi daha beter soğuk davranıyor ben en son patlayınca da sen başlattın diye üste çıkıyor.

İnşallah düzeliriz gerçekten siz de biz de mutlu oluruz umarım

biz kadınlar sevgimizi ilgi göstererek ifade ederiz erkekleri de öyle sanıyoruz ama değiller. bize göre sohbeti yarıda kesmek sevginin azlığıyla yada sıkıcılıkla ilgili ama erkekler sadece uykum geldi uyudum diye bakıyorlar olaylara. biz herşeyi çok didikliyoruz. benim eşim de uykuya meyillidr. ilk evlendiğimizde benden önce uyumasını hiç hazmedemiyordum. beni önemsemiyor falan sanıyordum. ama zaman geçtikçe yaşanmışlık çoğalınca, hayatın diğer alanlarında bana verdiği kıymeti hissedince bu durumun benimle ilgisi olmadığını anladım. adamın yapısı bu şekilde.
biz çok ayrıntı şeylere takılıyoruz. bize değer verdiklerini görmek için işaret aramaya dalıyoruz ama asıl olayı kaçırıyoruz.

konu sahibi arkadaş, ayrılsan bile bir sonraki ilişkin de benzer şekilde olacak.erkeklerin bizim aynımız olmadığını kabullenmek zorundayız.onların sevgiyi ifade etme biçimi başkadır. ben eşim hep gözümün içine baksın, hep ilgilensin hep el üstünde tutsun diye beklerken o bensiz karar almayarak, sevdiğim meyveleri tatlıları içecekleri eve gelirken alarak, film seçerken benim beğenebileceğim şeyleri seçmeye çalışarak sevdiğini belli ettiğini göremedim ilk zamanlar. onun kendi karakterine göre bir sevme biçimi var aslolan onu görebilmek.

aynen üste çıkması var bide.. yaptıklarından şikayet ettiğim zaman bile bazen üste çıkıyo..

erkeklerın genelı boyle ılk zamanlarda ustunuze duser sonra nasıl olsa benı sevıyo der ve kafasına gre takılır.bu hep byledır.ama sızı sevıyodur.sevmese hıc arayıp sormaz yada bahaneler uretır.

kızlar coooooook tatlısınız yirim ben sızıaslında hayatının merkezınden onları cıkarasanız,onlar sızın pesınızden kosar
erkegın kocalaması sızın kalbınızı kazanana kadardır neyazıkkı,cok fazla ustune dusmeyın,kendılerını cok degerlı hıssettıklerınde
bunlara bır haller oluyor,ıyılık yaramıyor erkek mılletıneo aramadan aramıcan,msj cektımı hemen cvp yazmıcan,onunla gorusmek ıcın can attıgını bılmıcek
bak ozaman senden degerlısı varmı.erkekler kovalamaktan hoslanır,kocalamaca sona erdıgınde, neyazıkkı baska av bulmaya calısırlarmıs kendılerıne

evet size katılıyorum. siz evlisiniz tabi. olgun kararlar verebiliyosunz.. ama biz sadece telefonda mesajlarda tam olarak bile tepkisini alamıyorum. ne demek istediğini belkide bu yüzden tartışıyoruz. ben uyumasına zaten alıştım :) onuda çok seviyorum. oda beni ama daha ağır bi yapısı var.. bundan önceki olan daha kötüydü tabi. şimdiki erkek arkadaşımın yerini kimse tutamaz.. ama diyorum ya çok seviyorum.hemen kırılıp üzülüyorum.

aynen sıze katılıyorum benım esımde uyumayı cok sever,tv ızlemeyı,ve pc.oyun ılk zamanlar bnde delın olyodum bnle ılgılenmıyon hayatında uc sey var ozaman neden evlendık falan dıye hep kavga ederdık ama zamanla alıştım.ama benı sevdınıgını bılıyoum

başka av bulamazzz yasak ama bu dediğiniz kalbinizi kazanana kadardır o doğru galiba. nasılsa elde ettim artık diye bazı şeyleri boşveriyor..

"Al işte ayrılıyorum senden benle konuşma mı?" Ne o öyle "Küstüm, boz" der gibi...

Allah aşkına ilgi görme kriterini günde birden fazla kez görüşmek, mesajlaşmak olarak değerlendirmekten vazgeçin... Adamın sevesi geliyor sizi, ciğerine sokası geliyor belki, siz başlıyorsunuz "Ama şöyle demedin böyle yapmadın" Bir durumdan sık sık şikayet etmek şikayet edeni de dinleyeni de bezdirir üstelik ortada sorun da yok...

İlişkinizin daima "İlk günkü gibi" olmasını istiyorsanız sürekli sevgili değiştirmeli ya da evlenme fikrini aklınızdan çıkarmalısınız... Öyle ya 5 yıllık bir ilişkide adam neden 10 kez arasın ya da evlendiğinizde eşiniz neden ilk zamanlar peşinizde koşarken yaptığı atraksiyonları yapsın? Bu "Artık tavladı, gerek kalmadı" demek değil... Artık küçük aşk oyunlarının yerini sevgi, saygı, sadakat aldı demek, hayatta "çiçeğim böceğim" demekten daha ciddi durumlar var demek, artık yeterince olgunlaştığınız için sevgiyi sözde değil özde görmek yeter demek...

Telefon, internet olmadan günde 40 kere görüşmeden ne aşklar yaşandı, yarım asırdan uzun süre birbirini sevdi, evli kaldı insanlar, sürekli aranıp sorulmak ölçüt olsa bundan yüzlerce yıl önce, insanlar teknolojiden bihaberken o harika aşklar yaşanır mıydı? Leylayla Mecnun evlenseydi ve Leyla zamane kızlarından olsaydı Mecnun bile karşılayamazdı kızın beklentisini... Biz de hayran olacak aşk bulamazdık...

Yine boşuna yazdığımı hissediyorum, sizin ölçütünüz sürekli arasın, mesaj atsın, seviyorum desin, bugün bize hak verseniz yarın yine aklınıza takılacak az sayıda aranmak... Detaylara takılmaktan genel resmi kaçıracaksınız...

haklısınız tabi.. ama çok sevdiğimden midir nedir bilmem.. kırılıyorum seviyorum belli ediyorum çok ilgileniyorum ama bazı şeylerede tepkisiz kalması beni sinir ediyor üzüyor

Sanki ben konuşuyorum gibi geldi bana.
Ben de aynı hisler içindeyim.

Arıyor gün içinde buna lafım yok.
Arada diyorum romantik msjlar atsan.
kaç kere söyledim. bana diyor daha önemli şeylre düşünüyorum. iş bulamadım daha evlenicez para lazım büyü artık diyor.
ben kavga edincede huzur ver bana artık diyor.
nişanlıyız biz. üzüldüm ben de bu gece. iki gün beraberdik romantizm vardı yetsin sana diyor.
çok ilgi bekliyorsun diyor.

sizin gibi düşünen ve yazan bi bayanı ilk kez görüyorum. bu kadar düşünceli biriyseniz hiç sorunlu bi ilişkinizin olmaması gerek, gereğinden fazla mükemmelsiniz, en azından biz bayanlardan çokça farklısınız, bu kadar mantık beni aşar :)

yok işte bi süre sonra böyle değişiyorlar. inş evlendiğinizde düzelir. başbaşa aynı evi paylaşmak daha farklı olur çünkü.

Allaha şükür ilişkimde sorun yaşamadım ama ben bunu kendimden ziyade hayatımdaki çok değerli insana ve kadere bağlıyorum, hayatı kolaylaştırmak lazım zorlaştırmak değil...

Ayrıca sizin yorumunuzu özel mesajlarla "Sen erkek misin?" diye belirtenler de oldu, onlara da her kadının sevilme ölçütünün aşırı dozda ilgi olmadığını, ilişkide mutluluğun huzurdan geçtiğini hatırlatmış olayım sizin vesilenizle...

kızllaaarr ben 2 gün önce bir karar aldım. ben bu adamı merak ediyorum arıyorum soruyorum mesaj atıyorum her gittiğim yeri ayrıntısına kadar haber veriyorumda ne oluyo o yontulmamakta kararlı 1 gün boyunca hiç aramadım dışarı cıkıyorum dedim şurdayım burdayım dedim ama cevaplarıda hep geç verdim bi baktım sahurda uyandırdı beni yook efendim bana bişiler olmus onunla konusmak istemiyomusum falan filan bitanemler askımlar havada ucustu ama ona karsı hiç soğuk konusmadım kızlar hep normaldim ama mesafeliydim bugunde içine oturmuş demekki ne kadar cok geziyosun ben hiç mi aklına gelmiyorum senin vb

Son düzenleme:
okudum yorumlarınızı kızlar fark ettimde hep 1 seneyi aşmış ilişkilerde aynı dert var. yalnız değilsiniz bende sizdenimm :) 2 senelik bi ilişkim var inanır mısınz eskiden okdr çok mesjlasırdık ki günde 150 smsi falan aşardık. simdılerı ise hele bugn toplasak 10 sms. düşünüyorm acaba sevmıyor mu ama ailesiyle tnıstm anne baba diyrm sevmese bu kdr ilerlemezdik. yaa yanyanayken çok iyiyiz aynı sekilde arabaya bndırıyr eve gıttın mı dıye hep msj atar sizinki gibi işte. ama eve gelince Allah'ım ikimizde değişiyorz aslında değişmk deil ne bilm ben msj atmazsm atmaz bu sefr gecede beni uyandırır sahura kdr nöbet tutarz. bugun hiç aşkım demedm neden bilmiyorm. ondan msj beklıyrm bn atınca bende sendn msj beklıyrm dıyr geç atıyor snra mesjları öyle saçma sapan şeyler oluyor.içimide kemiren bişeyler oluyr acaba başkasımı var dıyrm ? başkası olsa facede ilişki olmazdı. telefnunda kızlr olurdu,fotolarımız olmazdı ne bılm en önemlısı ailesiyle tanıstrmazdı ? kızlar acaba biz çok mesajlastıgımızdan mı böyle düşünüyorz :/ acaba biz mi abartıyoruz ? ama onlar erkek onların bizi sahiplenmesi lazım mesaj atmaları lzım bızım deillll.. :/

kızlar acaba biz çok mesajlastıgımızdan mı böyle düşünüyorz :/ acaba biz mi abartıyoruz ? ama onlar erkek onların bizi sahiplenmesi lazım mesaj atmaları lzım bızım deillll.. :/

Abarttığınızı düşünmeye başlamak bile doğru bir adım, tebrik ederim...

Mesaj atmak sizi sahiplenmek anlamına mı geliyor? İhanet yok, küfür yok, hakaret yok, saygısızlık yok, ailesiyle tanışmışsınız sırf mesaj atmadı diye sizi sahiplenmemiş mi oluyor?

Mesele ilişkiyi sahiplenmekse aşk iki kişilik, neden "onların sahiplenmesi lazım, bizim değil" diyorsunuz, bu ilişkide sizin de varlığınız, emeğiniz yok mu?

Kabul ederler, siz isterseniz günde 100 tane mesaj da çekerler ama sizin söylemenizle yapınca içinize siniyor mu sahi? İçinden o anda söylemek gelmediği halde aşkını ilan edip dursa ne kıymeti var?

Olaya nicelik olarak değil, nitelik olarak baksanız, sayılara takılmayıp size verilen değeri baz alsanız "Ben ne kadar şanslıyım, seviyorum ve seviliyorum" diyeceksiniz ama yok mu "Erkek değil mi yapacak tabi" mantığı, kendinize eziyet ediyorsunuz...

inan kafam okdr çok karışık ki neden karışık onu bile bilmiyorum. en zor anında yanında oldum oda bunun farkında olması gerekende bu zaten. tamam seviyorum seviliyorum. şunu düşünüyorum acaba benim verdiğim değerin karşılığını alabiliyor muyum ? ya da yapısı öyledir bunuda öyle kabullenmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…