ayrılmalımıyım ??

kac yasındasınız sız merak ettım? cok mantikli ve hayran olunasi bi bakis aciniz var imreniyorum acikcasi size. :)
nasil boyle dusunmeyi basardiniz? iradeli olup bu sekilde dusunmeyi saglayabilmek cok zor.

Kafanızın neden karışık olduğunu bilmediğinizi söylemişsiniz benim bir tahminim var...

Kadınlar başka bahsedecek hiçbir konuları yokmuş gibi sürekli ilişkilerinden, ne kadar sevildiklerinden, günde kaç kez arandıklarından, kaç yüz kez mesajlaştıklarından, erkeklerin burnunu sürttüklerinden bahsedip duruyorlar her yerde...

Hatta bir dizi var, Adını Feriha Koydum... Hiç izlemezdim, Yalan Dünyayı takip ediyordum o saatte, şimdi yaz dönemi, Ramazan, gidecek yer, yapacak bir şey yok, gündüz kuşağına koymuşlar, birkaç gündür bakıyorum... Bu Feriha kızımızın yavuklusu oğlana mankenlik teklif ediliyor telefonda... Sevgilisi de kızı kıskandırmak için "Ben bunu düşüneyim" diyor bıyık altından gülerek... Ferihacık da "Sana iyi düşünmeler" diyip dönüp gidiyor... Sonra bakıyor ki sevgilisi aksi istikamete yürüyor dönüyor çocuğa bağırıyor "Hah bi de gelmiyosun yanii!"

İnanın o anda hani böyle elimizin bileğe yakın iç kısmında bir kemik var ya, onunla ağzına çarpasım geldi Feriha kızımızın... Yahu sen tavır yapacaksın oğlan da fino gibi koşacak peşinden, bari böyle düşündüğü belli etme, sal tasmasını oğlanın... İzlemeye devam ettim... Allahım çocuğa bağırıp çağırıyor bu da "Sen ne yaparsan yap ben sensiz olamam" vs... Ne "sahici" değil mi?

Lafı uzatmayalım... Televizyonda, hayatın her alanında ilişkilerde erkek ne olursa olsun kızın peşinden gider, kız kaçar erkek kovalar mesajı o kadar sık vurgulanıyor ki ilişkimizde ilgi beklentimiz -biz farkında olmasak da- yükseliyor... Bilinçsizce bu abartılı ilgi ve sevgi gösterilerini talep ediyoruz... Oysa ilişkisini ballandıra ballandıra anlatan kadınların da az da olsa dertleri var, o dizi oyuncuları gerçek hayatta sevgililerinin nazını o denli çekmiyorlar...

Televizyonlarda ve hayatın belli kesimlerinde sunulan "mutlu ilişki tablosu" sahici değil, kendi ilişkimize, oradaki güzelliğe bakalım biz...

Bir de demişsiniz ya "Verdiğim değerin karşılığını alabiliyor muyum" diye size en az sizin kadar değer veriyor olmasa size yer vermez hayatında hele ailesiyle hiç muhatap etmez, içiniz rahat olsun...

Yanlış yapıyorsun. Ayrılık lafı öyle devamlı söylenmez. Ayrılmak istemediğin sürece bu kelimeyi kullanmamanı öneririm. Bu sadece sizi yıpratır.

git gide monotonlaşıyoruz bende bazen sizin gibi düşünüyorum.. ona verdiğim değeri o bana vermiyor sanki.. belkide ağırlığından gösteremiyor.. çözemedim açıkçası..

kac yasındasınız sız merak ettım? cok mantikli ve hayran olunasi bi bakis aciniz var imreniyorum acikcasi size. :)
nasil boyle dusunmeyi basardiniz? iradeli olup bu sekilde dusunmeyi saglayabilmek cok zor.

İmrenilecek bir durum yok aslında, burada konu açanlar da hayatın başka alanlarında gayet makul davranabiliyorlardır ama duygulara gereğinden fazla kulak verince kontrol kaybedilebiliyor bazen...

Ben sadece ilişkilerde değil, hayatın her alanında sakin olunması, hayata bir daha gelmeyeceğimizin unutulmaması, huzur olan ilişki ve koşulların fazla "eşelenmemesi" taraftarıyım...

Ayrıca ilişkide beklentiyi ne kadar düşük tutar ve karşı tarafı sıkmazsanız sevgiliniz o denli sizi mutlu etmek zorunda hissediyor kendini... Siz istediğiniz için değil, kendi içinden gelerek yapıyor bunu ki bu da tadından yenmiyor...

dimiii ben abartıyorumdur belki... ama her anda da ben ona msj atacak değilim. yeri gelmeli o atmalı neyse yaşadıklarımızı biz biliriz

Ah biz kızlar, sürekli aranalım, mesaj alalım, özlenelim istiyoruz.
Aslında erkeklerin üstüne çok gidilmemesi gerekir.
Ben bir erkeğin sürekli mesajlaşmaktan nefret ettiğini biliyorum.
"Aşkım artık bana mesaj atmıyorsun, aşkım beni niye aramadın, aşkım neden soğuksun, niye eskisi gibi değilsin beni sevmiyorsun cart curt derken o erkeğin gözünde o an ne kadar sıkıcı olduğunumuzu bi daha düşünelim

dimiii ben abartıyorumdur belki... ama her anda da ben ona msj atacak değilim. yeri gelmeli o atmalı neyse yaşadıklarımızı biz biliriz

Doğru, biz sadece yazdığınız kadarına yorum yapabiliriz...

Her an ona mesaj atacak değilsiniz evet...Yanlış anlatmış olmak istemem, elbette kadın da kendini "yeri geldiğinde" naza çekecek, ilgiden şımaracak ama dozunda... Erkek de ne çok ilgisiz olacak ne de her an ensesinde boza pişirilecek... "Onlar erkek, onlar sahiplenmeli, mesaj atmalı, biz değil" yorumunuza istinaden ilişkideki paylaşımı, huzur varsa ötesinin aranmaması gereğini vurguladım uzun uzun, ilişkiyi sahiplenmek tek başına erkeğin görevi olmadığı gibi kadının da değil, tabi ki sadece siz arayıp sormayacaksınız...

Kısacası genelleştirdim biraz, her ilişki yolunda gitsin, herkes huzurlu, mutlu olsun istiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…