Ayrılmayı başarabildim...Beni güçlendirecek sözler duymaya çok ihtiyacım var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
39
Kızlar ben ayrıldım. Rahatlmak için sebeplerini yazmak istedim... Ben biriyle ciddi niyetle konuşuyordum fakat şöyle bir şey oldu ve ciddi değil galiba diye şüphelerim arttı. Kolay okunsun diye vukuatları madde madde yazacağım. Madde madde yazdım istediğinizi atlarsınız:KK43:



1. Ailen ile tanışmak istiyorum dedi. Tamam dedim. Annen ile telefonda konuşmak istiyorum dedi. Anneme söyledim kabul etmedi. Gelse ailesi ile gelirdi dedi. Burada ablaları var ve o zaman babası da yaşıyordu. Bu işler aileyle görüşülerek başlanır. Tek başıma konuşup ne yapacağım hem de telefonda tuhaf değil mi dedi. Bari kafede görüşün diye ikna etmeye çalıştım ama ne annem ne konuştuğum kişi ikna olmadı. Sonra da bizim hiç uygun zamanımızda olmadığımızı bile bile artık ailenle tanışma vakti geldi dedi. Ben de tamam aileler görüşsün artık dedim. Meğer ablasını getirecekmiş sadece ablası ben ve o. Ona sitem ettiğimde ise yalan söyledi yok bana babana söyle demişmiş de küllüyen yalan. Ze zaman öyle bir şey oldu ben hatırlamıykrum hep aileler devre dışı kalıyor nedense dedim. Resmen oyalıyor. Anlamıyorum ailesi ile gelmesi bu kadar zor mu?



2. Bu görüşme olayı bir türlü ayarlanamadı beyefendi hemen ara vermek istedi. 3 ay boyunca ne ses ne seda. Ben ama çok bağlanmıştım düşünün her gün saatlerce her şeyi konuşup birlikte vakit geçiriyoruz insan alılır bağlanır tabii ki



3. Bu kişi meğerse o 3 ay içinde (sadece ara vermek istedi, bitmemişti!) başka kadınlarla kızlarla görüşmüş hatta aynen bende yaptığı gibi whatsappden ablası ile tanıştırmış. Sonra da o varken aynı anda başka bir sürü bayanlarla görüşmüş. Zaten benimle konuşurken de başka bayanlarla netten buluştuğunu öğrendim saçma sapan bahaneler uydurdu yok kadına acımışnış yalnızmışmış. Sonra o konuştuğu kız nışanlanmış ve bu o ara bana dönüyor. Maalesef ben çok sonradan öğrendim bu olayı yoksa bir araya gelmezdim resmen ihanet.



4. Buz gibi soğuk. İlgi alaka sıfır. Benim gösterdiğim ilgiler havada kaldı. Benden alınan alındı ama geri dönen hiçbir şey yok. İlk başta o kadar ilgili oluyor ki sanırsınız duygusal biri ama asla bu sadece kadınlara pençesini takmak için kurtun taktığı bir koyun postu. Konuştuktan 2 ay sonra önce ilgiyi kesti (tam o ara bağımlı hale gelmiştim) ve benden 10.000 TL istedi. Salak gibi verdim sonra geri almak için uğraş dur. Sadece benimle eskisi kadar ilgilensin sevsin diye yaptım. Sürekli borcum var borcum var diye söylendi ama dairesi var ve ben ona doğum günü hediyeleri alırken benim için hiçbir şey yapmadı. Ama kendine yan daireyi almayı düşünüyor madem borçlu ne alaka. Bana para harcamaktan korktu adam en ufak bir şey bile yapmadı. Restorana gidiyoruz hemen hesabı üzerime yıkıyor. Alışveriş yapıyoruz ayrı ödeniyor. Hatta benim buralara bile sırf benim için hiç gelmedi hep ablasına doğru gidince yolu düştü diye görüştük ama diğer zamanlarda hep benim gidip gelmemi bekledi. Yaptım aptalım ya. İlişki için savaşılmalıdır diye düşündüm. Peki bu onun için de geçerli değil mi...



5. Psikolojim gitgide bozuldu zaten çok zor günler yaşamıştım 4 yıl önceki boşanma olayından sonra bu şahış tam kendimi toparlarken karşıma çıktı peşimden koştu. Sadece eğitim çalışması için konuşuyorduk sonra o ilgili olmaya başladı. Artık yalnızlıktan sıcak bir kucak mı aradım bilmiyorum ama ilgisine alakasına dayanamadım. Zaten sonra onlar da kesildi ve ben iyice yoruldum ilgi arayışından kendimden çok ödün verdim fedakarlık yaptım. Eğitim çalışmasındaki işlerimi bitirmeyi bırakın, kendi çalışmalarını sürekli bana yaptırdı. Ben cidden çok bunaldım daraldım bitirmeliydim bitiremiyordum.



6. Çok utanıyorum. Ama söylemeliyim. Aramızda yaş farkı var. Bana kendisinde HPV virüsü bulunduğunu gizledi tesadüfen buzdolabında ilacı gördüm öyle anladım. Doktorum maalesef bana da bulaştığını onayladı. En son sefer de çocuk istedi korunmayı bırakmam istedi. Madem evlenmiceksin niyetin yok neden böyle bir şey istiyorsun



7.Yine ailemle tanışmak istediğini söylemişti ama şu an inşaat işleri var evleri derli toplu değil o da bunu biliyor bence de bilerek böyle bir zamanda bunu dile getiriyor. Şu an adamların evleri inşaat içinde ben de taşınma telaşındayım daha her şey orralıkta yıkık dökük yerleşmedim, bari benim ev bir yerleşsin de öyle benim evde aileler görüşsün dedim. Hala yerleşmedim...ben bilerek söylediğini düşünüyorum.



Ve nihayet o gün geldi. Cuma günü artık ben bunun böyle olmayacağını açık açık dile getirdim. Ona sitem ettim hakkımı helal etmiyorum sana duydun mu pisliğin önce gidenisin dedim. Saydım yaptığı iğrençlikleri bir bir. Canım çok yandı ama nihayet konuşabilmiştim. Seninle olan iki yılımız çok iğrençti. Hastalandım birlikte olduğumuz sürece belki bu kız rahatsız diye uzaklaştın dedim(bipolarım ve borderline). Ve bu adam hiç açık ve net değil. İlla konuları ben dile getireceğim sorun varsa ben tesbit edeceğim. Yok benim ilgisizliğine üzüldüğümü görünce o da üzülüyormuş sanki inandım. Nihayet kurtuldum. Ama arkadaş kalalım vs senin eğitim çalışman vardı ya hani dedi (2 yılda hiçbir katkıda bulunmadı, şimdi mi aklına düştü). Gece aramış. Çıkmadım uyuyordum. Yazmış. Hala benden ne istiyor bilmiyorum. Senin rahatsızlığın var ablam aklıma geliyor (ablası psikolojik rahatsız). Beni kullanan bu pislikten artık kurtuldum. Kendimi de kimseye kullandırmayacağım. Bu bana ders olsun, kimseye güvenip inanmayacağım. Özellikle erkeklere çok dikkat edilmesi gerekşyormuş hele güzel alımlı genç bir bayansanız. Ve kesinlikle beni uyaran yakınlarımş dinlemeliymişim.
 
Son düzenleme:
Evet size ders olsun ama kendinize çıkarttığınız ders ‘kimseye güvenmeyeceğim, inanmayacağım’ olmamalı. Elbette ki temkinli olmalısınız ama siz hiç akıllıca davranıp mantığınızı kullanmamışsınız yazdıklarınıza göre. Nikah saçmalığına değinmek bile istemiyorum. Her olayda bir şekilde ciddiyet, evlilik kelimeleri var. Biraz temkinli olun
 
Evet size ders olsun ama kendinize çıkarttığınız ders ‘kimseye güvenmeyeceğim, inanmayacağım’ olmamalı. Elbette ki temkinli olmalısınız ama siz hiç akıllıca davranıp mantığınızı kullanmamışsınız yazdıklarınıza göre. Nikah saçmalığına değinmek bile istemiyorum. Her olayda bir şekilde ciddiyet, evlilik kelimeleri var. Biraz temkinli olun
Teşekkür ederim, evet. Mantık maalesef komple devre dışı kaldı, bu da sanırım rahatsızlığımla alakalı bir durum. Bazen mantığımla karar veremiyorum.böyle biriyle aynı çatı altında olmayı düşünmek bile saçmalık. Kimbilir neler yapardı. Boyuna kullanıp istediğini yapardı.
 
valla iyiki ayrilmissiniz, paranizi alabildinizmi bari?
Zorla evet...binbir söz işittim. Böyle şeyler yapan kadınları çok duyardım fakat aaa insan erkeğe nasıl böyle para verir vs diye düşünürdüm ama işte akıl baştan gidince böyle oluyırmuş
 
“Ara verelim”in ilişkideki meali genelde; ben biraz gezip tozup flörtleşeyim sen de bir yere kaybolma cepte hazır bulun anlamına geliyor öğrenin artık şunu.

Ayrılmakla çok iyi etmişsiniz, üstünüze düşmesine kanıp tekrar başlamayın lütfen bu heriften bi halt olmaz. Tam bir yiyici akbaba.
 
“Ara verelim”in ilişkideki meali genelde; ben biraz gezip tozup flörtleşeyim sen de bir yere kaybolma cepte hazır bulun anlamına geliyor öğrenin artık şunu.

Ayrılmakla çok iyi etmişsiniz, üstünüze düşmesine kanıp tekrar başlamayın lütfen bu heriften bi halt olmaz. Tam bir yiyici akbaba.
Aynen de dediğiniz gibi yaptı. Ara vermek isteyen pisliğin önde gidenidir. Gezip tozup bana dönüyor ahlaksız. Bana ders oldu. Ara vermek isteyene tekme atılmalı. Bir de utanmadan çocuk istedi ben nikahsız ortalıkta kalacaktım.
 
Adam bir de hpv virüsü olduğunu gizlemiş ya, bence bu en büyük ahlaksızlığı! Birlikte olacağın kişiye bunu önceden söylemen gerekir.

Diğer konularda da sizi haksız buldum; evlenip ayrılmışsınız, az çok biliyorsunuz erkekleri ve ne kadar aşağılık olabileceklerini. Ne demeye hemen bağlanıp güveniyorsunuz, hep kendinizden veriyorsunuz? Kendinizin kıymetini bilin biraz.
 
Bu kadar zaman tahammül edip idare etmişsiniz beyzadeyi ama kendinize yazık etmişsiniz ilk iş hattınızı değiştirin bu tipler kendilerinden birinin ayrılmasını kolay kolay kabullenmezler rahatsız edecektir sizi gerek telefondan gerek sosyal medyadan gerek karşınıza çıkarak ama kendiniz için sakın geri adım atmayın ilişkiniz boyunca yaptığınız en doğru şey ayrılmak olmuş
 
Baştan sona haklısınız. Böyle bir ilişkiyi ne kadar uzatırsanız karşı taraf o denli tepe tepe kullanıyor. Son cümlelerinizde zaten aldığınız kararlara katılmamak mümkün değil. Kolay kolay güvenmeyin, güvendiğinizde tüm hayatınızı ellerine teslim etmeyin insanların. Kurtulduğunuz bu kişiye de asla pirim vermeyin. Geçmiş olsun. Geçmişi geçmişte bırakın ve hemen şimdi yepyeni ve güzel bir hayata başlamanın kararını alın Hoppa
 
Adam bir de hpv virüsü olduğunu gizlemiş ya, bence bu en büyük ahlaksızlığı! Birlikte olacağın kişiye bunu önceden söylemen gerekir.

Diğer konularda da sizi haksız buldum; evlenip ayrılmışsınız, az çok biliyorsunuz erkekleri ve ne kadar aşağılık olabileceklerini. Ne demeye hemen bağlanıp güveniyorsunuz, hep kendinizden veriyorsunuz? Kendinizin kıymetini bilin biraz.
Evet bu da bir ihanet. Madem virüslüydün neden söylemedin. Hakkımı hella etmiyorum ona. Maalesef asıl sorun da ayrıldıktan sonra başladı. Öyle kolay değil, koskoca duygusal bir boşluğa düştüm ve denize düşüp yılana sarıldım. Sanki kafamda bütün bildiklerim resetlenmiş gibi. Elimde değildi. Ayrılmak en doğrusuydu
 
Baştan sona haklısınız. Böyle bir ilişkiyi ne kadar uzatırsanız karşı taraf o denli tepe tepe kullanıyor. Son cümlelerinizde zaten aldığınız kararlara katılmamak mümkün değil. Kolay kolay güvenmeyin, güvendiğinizde tüm hayatınızı ellerine teslim etmeyin insanların. Kurtulduğunuz bu kişiye de asla pirim vermeyin. Geçmiş olsun. Geçmişi geçmişte bırakın ve hemen şimdi yepyeni ve güzel bir hayata başlamanın kararını alın Hoppa
Çok sağolun, ben bir yanlışı sürdürdüm hem de bile bile ve asıl hayatımın dersini burada aldım. Hayatımda onun kadar kötü biriyle karşılaşmadım. Tam bir yiyici ve bana ders olsun dediğiniz gibi, tüm hayatımı kimsenin eline teslim etmemeliyim. Utanmadan da yazmış demin. Dün gece de aramış çıkmadım. Beni kullanmasına artık izin veremem. Artık eskisi değilim bitti. Ve ona da son sözüm “sana hakkımı helal etmiyorum” oldu. İçine otursun kul hakkı.
 
Paranı geri alabildin mi ?
Ben paradan ziyade HİP virüsüne çok üzüldüm.
Para geri gelse de gelmese de önemli değil ama sağlık gitti mi olmuyor işte :KK43:
 
Paranı geri alabildin mi ?
Ben paradan ziyade HİP virüsüne çok üzüldüm.
Para geri gelse de gelmese de önemli değil ama sağlık gitti mi olmuyor işte :KK43:
Paramı geri alabildim ama çok zor oldu.
HPV için gelecek ay yine bir kontrolüm var. Hem de kansere çeviren iki tane türü birden varmış. Allah onu bildiği gibi yapsın ve sürüm sürüm sürünsün. İnşallah onun azap çektiği günleri de görürüm
 
Paramı geri alabildim ama çok zor oldu.
HPV için gelecek ay yine bir kontrolüm var. Hem de kansere çeviren iki tane türü birden varmış. Allah onu bildiği gibi yapsın ve sürüm sürüm sürünsün. İnşallah onun azap çektiği günleri de görürüm

Ömür boyu ilaç kullanman lazım.
Her şey de dikkatli olman lazım.
Keşke korunsaymış yada sen söyleseymişsin :KK14:
 
O zaman hiç birlikte olmayacaktınız
Hayır yanlış anladınız.
Birlikte olmaz diye gizlemiş. Hem de taaa en baştan beri. Biz zaten korunuyorduk. Yine de bulaşma ihtimali varmış. Fakat ben bilseydim korunmaya rağmen hiç birlikte olmazdım ki zaten. Dolabtaki ilacı görünce anladım çok geçti.
 
Hayır yanlış anladınız.
Birlikte olmaz diye gizlemiş. Hem de taaa en baştan beri. Biz zaten korunuyorduk. Yine de bulaşma ihtimali varmış. Fakat ben bilseydim korunmaya rağmen hiç birlikte olmazdım ki zaten. Dolabtaki ilacı görünce anladım çok geçti.

Sen beni anlamadın.
Hastalığı biliyor olsaydın hiç birlikte olmamalıydın.

%100 koruma sağlanmıyorsa madem birliktelikten uzak duracaktınız ama adam zaten söylememiş bile.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X