- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.554
- 43
- Konu Sahibi cunkuneden
-
Buraya dikkat çekmek istiyorum. Konu sahibi bence bu yorumda yazanlar önemli.Önyargılı olmak istemem ama iki çocuklu adamı karısı niye bırakmış nesi var bu adamın maddiyat mi ailesi mi cinsel hayatı mi şiddet mi alkol mü nedir yani ?
İki çocuklu kadın yuvasını ne diye dağıtsin.
Niye boşandın diye sorunca da farklı cevaplar veriyor bu tipler dikkatli olmak lazım
2 çocuklu adam normal bekar kadın için bile yeterince stres unsuru. Ablanızdan çok şey beklenecek o evlilik içinde. Adam bence farkında bile değil durumun. Ablamızın hassas durumlarını aklı bastığı an topuk yapacaktır.Selamlar arkadaşlar, bu kez ablam için bir konu açıyorum. Kendisi 38 yaşında, epilepsi hastası, çok şükür nöbet geçirmıyor ama düzenli ilaç kullanıyor çocukluğundan beri.
Biri ile tanıştırmışlar ancak adam ayrılmış ve 2 çocuğu var (annede çocuklar). Elbette nasip denmiş ancak evlenmemiş ve özel durumu olan genç kadına bu baştan stresli olarak öngördüğümüz evliliğin önerilmesi normal mi? Ablam için endişeleniyorum elimde değil.. evlilik psikolojik açıdan da zorken ablamın fizyolojik raahatsızlıkları da var.. adam bunu incitir, üzer diye çok korkuyorum, zaten bazı sosyal becerileri kısıtlı (korkup endişelenince mesela elleri titrer, yönetemez o süreci). Hemen yarın evlenecek değiller ama sizlerin konu hakkındaki fikirlerini de okusun istiyorum (bazen endişelerimizi fazla buluyor). Hiç evlenmeseydim keşke diyen kadın dolu burası, kaldı ki ablamın özel durumu işte..
ne dersiniz sizler?
Dediğim gibi sosyal duygusal açıdan biraz farklı ablam. Sosyal arkadşa çevresi olan biri, ancak işte iyi kötü ayrımı yapamıyor bazen, çok iyi niyetli çocuk gibi masumdur (bazen de değildr gerçi deEpilepsi rahatsızlığı engelli gibi bir durum mu ki? Çoğu kişi de var aslında anlamadım tam engelli gibi bahsedilmiş
38 yaşında kocaman kadın kendi kararını verebilir herkesin hayatı, düşüncesi, bakış açısı çok farklı. Kendisi ne düşünüyor o önemli
Bu adamla sevgililer mi? Yoksa öyle görücü usulü tarzı bisey miDediğim gibi sosyal duygusal açıdan biraz farklı ablam. Sosyal arkadşa çevresi olan biri, ancak işte iyi kötü ayrımı yapamıyor bazen, çok iyi niyetli çocuk gibi masumdur (bazen de değildr gerçi de). Böyle biri olarak kriterleri daha katı olmalı diyorum ancak ilerde olası yalnızlığından da sorumlu olmak istemem tabi. Kararı kendisine bırakıcaz tabi
O tarzda tanıştırmışlar. Sevgili değiller, öyle tanımaya çalışıyorlar henüzBu adamla sevgililer mi? Yoksa öyle görücü usulü tarzı bisey mi
Dediğim gibi sosyal duygusal açıdan biraz farklı ablam. Sosyal arkadşa çevresi olan biri, ancak işte iyi kötü ayrımı yapamıyor bazen, çok iyi niyetli çocuk gibi masumdur (bazen de değildr gerçi de). Böyle biri olarak kriterleri daha katı olmalı diyorum ancak ilerde olası yalnızlığından da sorumlu olmak istemem tabi. Kararı kendisine bırakıcaz tabi
Maceraya lüzum yok bence.Selamlar arkadaşlar, bu kez ablam için bir konu açıyorum. Kendisi 38 yaşında, epilepsi hastası, çok şükür nöbet geçirmıyor ama düzenli ilaç kullanıyor çocukluğundan beri.
Biri ile tanıştırmışlar ancak adam ayrılmış ve 2 çocuğu var (annede çocuklar). Elbette nasip denmiş ancak evlenmemiş ve özel durumu olan genç kadına bu baştan stresli olarak öngördüğümüz evliliğin önerilmesi normal mi? Ablam için endişeleniyorum elimde değil.. evlilik psikolojik açıdan da zorken ablamın fizyolojik raahatsızlıkları da var.. adam bunu incitir, üzer diye çok korkuyorum, zaten bazı sosyal becerileri kısıtlı (korkup endişelenince mesela elleri titrer, yönetemez o süreci). Hemen yarın evlenecek değiller ama sizlerin konu hakkındaki fikirlerini de okusun istiyorum (bazen endişelerimizi fazla buluyor). Hiç evlenmeseydim keşke diyen kadın dolu burası, kaldı ki ablamın özel durumu işte..
ne dersiniz sizler?
Selamlar arkadaşlar, bu kez ablam için bir konu açıyorum. Kendisi 38 yaşında, epilepsi hastası, çok şükür nöbet geçirmıyor ama düzenli ilaç kullanıyor çocukluğundan beri.
ne dersiniz sizler?
Ben ozellikle hasta oldugu icin bu adamla evlenmemesi gerektigini düşünüyorum. Nobet geçirmiyor demissiniz, stresli durumlar nobet gecirmesine sebep olabilir
Şöyle düşünün: Bir kadın 2 çocuğa rağmen canına tak edip boşanmışsa, adam nasıl bir adamdır?Selamlar arkadaşlar, bu kez ablam için bir konu açıyorum. Kendisi 38 yaşında, epilepsi hastası, çok şükür nöbet geçirmıyor ama düzenli ilaç kullanıyor çocukluğundan beri.
ne dersiniz sizler?
O tarzda tanıştırmışlar. Sevgili değiller, öyle tanımaya çalışıyorlar henüz
Sanırım evlenemezsem diye endişeleniyor artık. Evi var, bizimkilerden kalacak ilerde maasşı falan. Şükür maddi açıdan zor durumda kalmaz zaten geçinir gider ama yalnızlık korkusu sanırım.. oysa bazı evlilikler yalnızlığı mumla aratır işte, onu düşünecek olgunlukta da değil sanırım. Bana da dertsiz başa dert sarmak gibi geliyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?