bitmez bitmezz korkmaa
Canım sinirlenince söylediklerini hatırlamıyor ne demek.Bal gibi de hatırlıyordur sadece bu bahanenin arkasına sığınıyorduro sınırlenınce ne dedını bıle hatırlamayan bırısı.suan desem ona ben ole bişe demedim der bunu ınkar etmek için degıl gercekten sınırlenınce dedıklerını sonradan hatrlamıyo.ve sunu merak edıyorum onun aramama sebebı nekı kendınce haklı buluyo demekkı kendını ama ne dusunup haklı cıkarıyokı kendısını?
ne güzel demişsin öyle cnm ya
pekı nerden anladın
Canım sinirlenince söylediklerini hatırlamıyor ne demek.Bal gibi de hatırlıyordur sadece bu bahanenin arkasına sığınıyordur
ayyy çokk sinirlendim hem bu kadar sinirli ve ne dediğini bilmediğini söylediğin bir adamdan koca olmaz ciddi düşünüyorsan
şimdiden bunu yapanın ilerde ypabileceklerini tahmin edemiyorum
evet ılk defa bı sevgılım oldugu ıcın tecrubesızım:S ya ben aramıoyrum sonucta ve o da aramıo bole bı kopma olmuyomu sence evet bazen ılıskıyı saglamlastırır bole seyler hele o kavgadan sonrakı barısma anı cok guzeldır.ama ne bılım 2 gun oldu ve bundan sonra ne yazıcak kı artık ne bılım koptuk dıyorum ıste bole olunca :s
Her şeyi geçtim bence annenize böyle demesi çok yanlış sizde onun annesine deseniz ne düşünür bakalım...
ben desem bıdaha aramazdı benı takmazdı asla.bnde defalarca ozur dılerdım ama o bunu düşünemıyomu ya yada dedıgım gıbı bole bıse dedıgnı ve bnm buna kırıldıgımın farkında bıle dııl
mesaj atma kesinlikle kendinden ödün verme asla mutlaka sana dönecektir merak etme ya tabi mutlaka kopma oluyo ama sevgilin seni gerçekten seviyorsa uzatmaz merak etme düzelir atlatırsınız hiç hatırlamassınız bile bak cnm ben sevgilimle çok önceden bi sorun hemde çok büyük ve citti bi sorun yaşamışsın nedeni özel bende kalsın anlatsam dersin ki ya benim kide sorun mu be sorunla tam 1 ay ayrı kaldık ne çektim ama sabretmesinide bildim çok dua ettim sonunda tabi döndü bana aradı tekrar barıştık çok şükür üzerinden aylarr geçti ama bazen hatırladıkça bi tuaf oluyorum neyse demek istediğim büyütme son olarak annen hakkıda terbiyesizçe davranmış umarım özür diler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?