ayrılmış mı oluyoruz :S

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
ya sevgılımle ıkı gunde bır gorusuyoruz.ben spora dıye cıkıyorum evden ve onun yanına gıdıyorum ama gecen gun annem bnde senınle cıkayım işlerım var dedı bende gıtmekten vazgectım sonucta annem yanımda olucaktı yanına gıdemezdım.ve msj attım annemde gelcekmıs bugun gorusemıcez dıye aradı hep annen muabbetı yapıosun bana.herseye çıkıyo bole onume ii otur ananla evde hay senın ananı dedı ve yuzume kapattı.ıkı gundur konusmadık hıc.ortada bişede yok onun aramamasını gerektıren..nolmuş yanı bıkere gıdemedıysem annem meselesıne gelınce ben sadece annemın canı sıkılmıs gezdırcem annem netı kapat dıyo gıbı seyler dıyorum arada ona.ona gore hep anne muabbetıymıs bu. cok kırgınım kızlar hay senın ananı dedı bana ve haklı oldgum halde aramıo.bız ayrılmısmı oluyorz feyste ılıskı durumu duruo hala ama ona bakmamak gerekır.bıtmışmı bu iş? sızce ben napmalıyım??:44:

Canım öncelikle üzülme lütfen. ''hay senin ananı'' ne demekmiş? Üzgünüm ama çok itici konusmus. Yani hürmet bilen birisi asla öyle söylemez, sinirlense bile ama... Bence hiç mi hiç sucun yok. Eğer normal bir insan ya da iyiye yakın bir karakteri olsaydı asla böyle söylemezdi. Sakın sen arama bence. Ararsa da çok kırıldığını, normal bir insanın sinirlense bile böyle söylemeyeceğini, ayıp ettiğini ona uygun bir dille anlatabilirsin. Aksi halinde sakın sen arama. Hatta bence ayrılman daha iyi olur gibi yorumlar gelecektir. Saygısızlık etmiş. Öyle birisinden eş, damat olur mu bilmiyorum. Bekle bakalım bi. Üzülme ama canım.

Hay senin ananı diyen birisi için hiç üzülme ayrılırsa ayrılsın
bence sana saygısı olsa annen için bu şekilde bir laf etmez

o sınırlenınce ne dedını bıle hatırlamayan bırısı.suan desem ona ben ole bişe demedim der bunu ınkar etmek için degıl gercekten sınırlenınce dedıklerını sonradan hatrlamıyo.ve sunu merak edıyorum onun aramama sebebı nekı kendınce haklı buluyo demekkı kendını ama ne dusunup haklı cıkarıyokı kendısını?

dengesizmiş üzülmene değmez sıkma canını gençlik iyice sapıtmaya başlamış bi günü de annenle geçirsen ne varmışş aman şimdiden böyleyse sonunu düşünemiyorum arama sakın o arayana kadar seviyesizmiş kızdım valla kusura bakma

tecrübesizmiş gibi geldin bana cnm bak burda her gün en sorunlar paylaşılıyo aşktan kendimden örnek vereyim ben sevgilimle neler yaşadım neler en ağırları bile oldu ama bitmedi çok şükür böyle ufak şeyle bitti mi acaba diyip moralini bozma bence bitmez korkma barışırsınız özür diler senden hem kaavga lar bazen iyidir ilişkiyi sağlamlaştırır

Canım sinirlenince söylediklerini hatırlamıyor ne demek.Bal gibi de hatırlıyordur sadece bu bahanenin arkasına sığınıyordur
ayyy çokk sinirlendim hem bu kadar sinirli ve ne dediğini bilmediğini söylediğin bir adamdan koca olmaz ciddi düşünüyorsan
şimdiden bunu yapanın ilerde ypabileceklerini tahmin edemiyorum

ne güzel demişsin öyle cnm ya

evet ılk defa bı sevgılım oldugu ıcın tecrubesızım:S ya ben aramıoyrum sonucta ve o da aramıo bole bı kopma olmuyomu sence evet bazen ılıskıyı saglamlastırır bole seyler hele o kavgadan sonrakı barısma anı cok guzeldır.ama ne bılım 2 gun oldu ve bundan sonra ne yazıcak kı artık ne bılım koptuk dıyorum ıste bole olunca :s

ya bnde dıyorum ztn ılerde gecınemeyız bole yaparsa evlılık zor olur.ama o cıddı dusundugunu soluyo bnle bence yalan soyluyo ınsan cıddı dusundugu bırıne bole yaparmı hadı cok sınırlendı baska selerde ustune geldı yaptı dıyelım ınsan aramazmı

pardon ama yuhhhh. anneme böyle diyecek,daha gözükmesin gözüme. sevdasından ölsem de lanet olsun derim.. saygısız terbiyeiz..

Her şeyi geçtim bence annenize böyle demesi çok yanlış sizde onun annesine deseniz ne düşünür bakalım...

mesaj atma kesinlikle kendinden ödün verme asla mutlaka sana dönecektir merak etme ya tabi mutlaka kopma oluyo ama sevgilin seni gerçekten seviyorsa uzatmaz merak etme düzelir atlatırsınız hiç hatırlamassınız bile bak cnm ben sevgilimle çok önceden bi sorun hemde çok büyük ve citti bi sorun yaşamışsın nedeni özel bende kalsın anlatsam dersin ki ya benim kide sorun mu be sorunla tam 1 ay ayrı kaldık ne çektim ama sabretmesinide bildim çok dua ettim sonunda tabi döndü bana aradı tekrar barıştık çok şükür üzerinden aylarr geçti ama bazen hatırladıkça bi tuaf oluyorum neyse demek istediğim büyütme son olarak annen hakkıda terbiyesizçe davranmış umarım özür diler

Son düzenleme:
Her şeyi geçtim bence annenize böyle demesi çok yanlış sizde onun annesine deseniz ne düşünür bakalım...

ben desem bıdaha aramazdı benı takmazdı asla.bnde defalarca ozur dılerdım ama o bunu düşünemıyomu ya yada dedıgım gıbı bole bıse dedıgnı ve bnm buna kırıldıgımın farkında bıle dııl

Farkında olucaktır ama ne zaman bakalım hiç arama sorma ondan bekle bişeyler hatasını anlayıp telafi eder umarım...

barıstıgınız ıcın sevındım ve ınanamıyorum 1 ay..1ay aramadan durabılmeyı nasıl basardın ben suan bıle zor dayanıyorum en cok ta sabah kalkınca oluyo bu his bugun msj atıcam ve sorun nekı sen bnı aramıyosun dıyıcem ama sonra kendımı tutuyorum.ve suan surda kalkıp bırı evet at msj dese atabılırdım yanı o derece solemek ıstedıklerım var ıcımde kalıyo bu sekılde ve bellıkı o da kendını haklı goruyo bnm ne dusundugumu bılse haksız oldugunu anlar ama hep bn arıyorum bu sefer aramıyacam mantıgında o bılıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…