ya bnde dıyorum ztn ılerde gecınemeyız bole yaparsa evlılık zor olur.ama o cıddı dusundugunu soluyo bnle bence yalan soyluyo ınsan cıddı dusundugu bırıne bole yaparmı hadı cok sınırlendı baska selerde ustune geldı yaptı dıyelım ınsan aramazmı
Farkında olucaktır ama ne zaman bakalım hiç arama sorma ondan bekle bişeyler hatasını anlayıp telafi eder umarım...
barıstıgınız ıcın sevındım ve ınanamıyorum 1 ay..1ay aramadan durabılmeyı nasıl basardın ben suan bıle zor dayanıyorum en cok ta sabah kalkınca oluyo bu his bugun msj atıcam ve sorun nekı sen bnı aramıyosun dıyıcem ama sonra kendımı tutuyorum.ve suan surda kalkıp bırı evet at msj dese atabılırdım yanı o derece solemek ıstedıklerım var ıcımde kalıyo bu sekılde ve bellıkı o da kendını haklı goruyo bnm ne dusundugumu bılse haksız oldugunu anlar ama hep bn arıyorum bu sefer aramıyacam mantıgında o bılıorum
isteyince duruluyo cnm çok zor oldu benim için onu çok özledim her gün allah a dua ettm ilk zamanlar ağladım ama sonra ağlamadım çok yıpranmıştım cnm çok yanmıştı ama çok şükür geçti benden vazgeçmedi bana geri döndü aşkım cnm herşeyim
yaşın kaç ne kadrdır birliktesin okuyor musun
o sınırlenınce ne dedını bıle hatırlamayan bırısı.suan desem ona ben ole bişe demedim der bunu ınkar etmek için degıl gercekten sınırlenınce dedıklerını sonradan hatrlamıyo.ve sunu merak edıyorum onun aramama sebebı nekı kendınce haklı buluyo demekkı kendını ama ne dusunup haklı cıkarıyokı kendısını?
hay senın ananı dedı ve yuzume kapattı.:
o sınırlenınce ne dedını bıle hatırlamayan bırısı.
o cıddı dusundugunu soluyo bnle bence yalan soyluyo
ben desem bıdaha aramazdı benı takmazdı asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?