- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
bunları yaparsa şerrinden korkuyor adam tutar annemi öldürtür diye. gerçekten çok şerli bir insan. ve malına asla kıymayan iğrenç bir varlık. boşanma olursa malı giderse diye ödü kopuyor. ayrıca bosanma davasi acilirsa tek tarafli bosanma olmuyor diye biliyorum (yani babam reddederse)ama tam vakif degilim. nasil oluyor bu işler?Annen bosansin hakkina duseni alsin sizede nafaka baglatsin ustunede tazminat alsin
Ev acma filan hikaye bunlar gelip gene coreklenecek basiniza
Allah yardim etsin destek olun annenize
evet ve anneme açamıyorum konuyubabaniz sizi taciz mi etti
bizim şahitliğimiz yeterli olur mu?Annen dava açar, şahitleri de var.
Yaptıklarını kanıtlar.
Tazminatı da alır, boşar da.
Adam da öfkesinden delirir ancak.
İyi bir avukat tertemiz halleder bu işi.
Allah yardımcınız olsun.
lutfen susmayinevet ve anneme açamıyorum konuyu
Hic fikrim yokbizim şahitliğimiz yeterli olur mu?
Yaptıklarını nasıl kanıtlayabilir somut delil çok önemliymis mahkemede
şu an devam etmiyor ve çok pisman olmustu 4 yıl önceki bir olaylutfen susmayin
bu susulacak bisey degil
anlatin annenize ve babanizdsn sikayetci olun
ayni evde yasamayin nolur
kac yasindasiniz?
babaniz su an devam ediyormu
baba ya(
anneniz de babaniz da bosansa da devam da etse bu sizin yasadiginiz cok agirşu an devam etmiyor ve çok pisman olmustu 4 yıl önceki bir olaytabiki aklimdan silemedim ama o donem kardesim de vefat ettigi icin elim kolum bagli sustum affettim pismanligini görerek. ama bu sondu taştı artık anneme yaptiklari.
Tacizi siz yaşadınız ve babaanne biliyor. Bunun somut delili olamaz ki.bizim şahitliğimiz yeterli olur mu?
Yaptıklarını nasıl kanıtlayabilir somut delil çok önemliymis mahkemede
zaten eğer bosanmaz ya da dik durmazsa şayet annem, ben çikacagim evden. sonra bi yol dusunurum,artik sabrim kalmadianneniz de babaniz da bosansa da devam da etse bu sizin yasadiginiz cok agir
kendi hayatinizi kurun uzaklasin
babaniz yuzunuze nasil bakiyo acaba!!annem için susmuştum söyleseydim o dönem şu an hayatta olmayabilirdi kaldiramayabilirdi. cok ciddi hastaliklari vardi ve kardesimin vefatindan az bir sure sonra olmustu bu olay depresyondaydi
şu mesaj o kadar rahatlatti ki. aslinda bosanma davasi acsa hemen olacak iş yani bosanir, ama annem sonrasindan korkuyor. hani malının yarısını veriyor ya devlet. bir yerde vurur öldürür korkusu, ya da ne bileyim baska seyler. bosananlari goruyoruz haberlerde bosandigi eşleri neler yapiyor diyorTacizi siz yaşadınız ve babaanne biliyor. Bunun somut delili olamaz ki.
Bu yaşınıza kadar yaşadıklarınızı anlattığınız akraba eş dost mutlaka vardır.
Babaanne korkuyordur ama hakimler çok zeki, bakışlardan bile anlıyorlar.
Annemin çok oldu böyle davaları.
Aleyhte tanıklık bile edenleri buldu adam ama kazanamadı
Annem her şeyle tek başına mücadele etti.
Siz yeter ki dürüstçe tüm çıplaklığıyla olanları avukata, hakime anlatın.
Ve dik durun.
ogrenciyim ve madden maalesef ki ondan yardim aliyorum. bu yaz işe girecegim ama. hatta belki bu donem part time bir is bulur evden cikarim. her sey bu bosanma işine bagli annemin dik durusuna baglibabaniz yuzunuze nasil bakiyo acaba!!
yani kabullenmeyin annenize anlatmadiysaniz bile o evde onunla neden yasiyosunuz;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?