Ayrılsalar keşke kurtulsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
Herkese selamlar sevgili KK uyeleri,
Çoğu zaman mantikli öneriler verip dertlere ortak olduğunuz için sizlere tesekkur ederek baslamak istiyorum sizden cok sey ogrendim. Yasadigim kotu bi surec icinde buraya gunluk gibi yaziyorum sürekli..
O sürecin konusuna giriyorum direkt, ilk konumda çok büyük bir derdimi yazmıştım ve bu dert hâla yakamda. Kısaca özetleyeyim; babamın anneme yıllardır şiddet özellikle psikolojik eziyeti, kardesimin vefatı, babamın alkollü iken beni taciz etmesi ve annem hasta ve ruhen de çökük olduğu için bunu ona söyleyemeyişim. Sadece büyükanennemin bunu bildiği hâlde hâla harekete geçemeyişi çünkü elinden bir şey gelmiyor. Olaya geçeyim;
Babam ve annem arasında babam tarafından anneme bu sefer bir iftira atma çirkinliği oldu. Annemi para çalmakla suçladı ki yıllardır suçluyor inanılmaz derecede kıstığı hâlde.suçsuz olduğu hâlde.
bu da annemde ipleri koparttı. anneannemler bize çok yakın onlarda kalıp ben eve dönmüyorum diyerek rest çekicek. babam asla boşanma yanlısı değil çünkü çok varlıklı malı bölünür diye korkuyor. iğreniyorum.
evleri ayırsın bize ayrı ev kursun diye baskı yapıcaz. ama annem hâlâ kararsız. inada bindirir hiç çıkarmaz diye endişeleniyor. bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz? bıktım artık yıllardır mutsuz huzursuz iletişimsiz bir evde yaşamaktan. burdan mutsuz çiftlere de sesleniyorum vallahi de billahi de bu denli mutsuz ve çocuklu evliliklerde boşanma imkani varken boşanmayinca olan çocuklara ve onlarin ruhlarina oluyor yıllar boyu atamıyorlar içlerindeki incinmişliği. en büyük örnek ben. yaşiyor muyum tam hissetmiyorum. güzel hayallerim var ama bu huzursuzluk hepsine set çekiyor. en küçük kardeşim sessiz pasif biri olarak büyüyor. cnku evde iletisim yok muhabbet yok. nolur reva görmeyin çocuklara bunu.

Annen bosansin hakkina duseni alsin sizede nafaka baglatsin ustunede tazminat alsin
Ev acma filan hikaye bunlar gelip gene coreklenecek basiniza
Allah yardim etsin destek olun annenize
bunları yaparsa şerrinden korkuyor adam tutar annemi öldürtür diye. gerçekten çok şerli bir insan. ve malına asla kıymayan iğrenç bir varlık. boşanma olursa malı giderse diye ödü kopuyor. ayrıca bosanma davasi acilirsa tek tarafli bosanma olmuyor diye biliyorum (yani babam reddederse)ama tam vakif degilim. nasil oluyor bu işler?

Annen dava açar, şahitleri de var.
Yaptıklarını kanıtlar.
Tazminatı da alır, boşar da.
Adam da öfkesinden delirir ancak.
İyi bir avukat tertemiz halleder bu işi.
Allah yardımcınız olsun.

Annen dava açar, şahitleri de var.
Yaptıklarını kanıtlar.
Tazminatı da alır, boşar da.
Adam da öfkesinden delirir ancak.
İyi bir avukat tertemiz halleder bu işi.
Allah yardımcınız olsun.
bizim şahitliğimiz yeterli olur mu?
Yaptıklarını nasıl kanıtlayabilir somut delil çok önemliymis mahkemede

lutfen susmayin
bu susulacak bisey degil
anlatin annenize ve babanizdsn sikayetci olun
ayni evde yasamayin nolur
kac yasindasiniz?
babaniz su an devam ediyormu

baba ya(
şu an devam etmiyor ve çok pisman olmustu 4 yıl önceki bir olay tabiki aklimdan silemedim ama o donem kardesim de vefat ettigi icin elim kolum bagli sustum affettim pismanligini görerek. ama bu sondu taştı artık anneme yaptiklari.

anneniz de babaniz da bosansa da devam da etse bu sizin yasadiginiz cok agir
kendi hayatinizi kurun uzaklasin

bizim şahitliğimiz yeterli olur mu?
Yaptıklarını nasıl kanıtlayabilir somut delil çok önemliymis mahkemede
Tacizi siz yaşadınız ve babaanne biliyor. Bunun somut delili olamaz ki.
Bu yaşınıza kadar yaşadıklarınızı anlattığınız akraba eş dost mutlaka vardır.
Babaanne korkuyordur ama hakimler çok zeki, bakışlardan bile anlıyorlar.
Annemin çok oldu böyle davaları.
Aleyhte tanıklık bile edenleri buldu adam ama kazanamadı
Annem her şeyle tek başına mücadele etti.
Siz yeter ki dürüstçe tüm çıplaklığıyla olanları avukata, hakime anlatın.
Ve dik durun.

annem için susmuştum söyleseydim o dönem şu an hayatta olmayabilirdi kaldiramayabilirdi. cok ciddi hastaliklari vardi ve kardesimin vefatindan az bir sure sonra olmustu bu olay depresyondaydi

annem için susmuştum söyleseydim o dönem şu an hayatta olmayabilirdi kaldiramayabilirdi. cok ciddi hastaliklari vardi ve kardesimin vefatindan az bir sure sonra olmustu bu olay depresyondaydi
babaniz yuzunuze nasil bakiyo acaba!!
yani kabullenmeyin annenize anlatmadiysaniz bile o evde onunla neden yasiyosunuz;(

şu mesaj o kadar rahatlatti ki. aslinda bosanma davasi acsa hemen olacak iş yani bosanir, ama annem sonrasindan korkuyor. hani malının yarısını veriyor ya devlet. bir yerde vurur öldürür korkusu, ya da ne bileyim baska seyler. bosananlari goruyoruz haberlerde bosandigi eşleri neler yapiyor diyor

babaniz yuzunuze nasil bakiyo acaba!!
yani kabullenmeyin annenize anlatmadiysaniz bile o evde onunla neden yasiyosunuz;(
ogrenciyim ve madden maalesef ki ondan yardim aliyorum. bu yaz işe girecegim ama. hatta belki bu donem part time bir is bulur evden cikarim. her sey bu bosanma işine bagli annemin dik durusuna bagli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…