- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
Ben evden ayriliyorum onlar karara varana kadar, anneme de zamani gelince elbet söyleyecegim. Sizlerden bol bol dua istiyorum. Çnkü gercekten iyi geldigine sahit oldum özellikle bugün. Kendi acimdan bazi seyler yoluna giriyor. Sonrasina bakacagiz elbet Mevlam görüyor olan biteni ..O şerefsiz tarafından tacize uğramışsın bunun ötesi mi var? Baba demen hata. Mahkemede en büyük delil bu bile yeter. Adi mahluk. Neyinden çekiniyorsunuz. Koparın ipleri. Cehennemin dibine gitsin.
Bir yoluna bakacağız, dua istiyorum en çok bu süreç için... iyi haberlerle dönmeyi istiyorum. Kendi yasimdan genclere örnek olabilecegim, onlarin yolunu aydinlatabilecegim birine dönüşmek istiyorum. Üniversite hayatimi cok verimli gecirmek hem insanlik hem kendi ozgurlugum icin calismak istiyorum. Benim bu hayallerime de sizin dualariniz ortak olsun ,..Boşansınlar. Baban boşanmak zorunda belli bir süre ayrı yaşarlarsa diye biliyorum.
Aminnn, Allah razi olsunAyy bu yazdiklariniz bana da cok tanidik geldi benimde cok yakın bi akrabamın eşi sürekli fiziksel ve ruhsal şiddet eğilimindeydi eşine ve çocuklarına karşı hatta çocuklarını eve almıyordu kadını da gece gündüz demeden sokaklara atıyordu boşanmaktan korkuyodu cunku ya çocuklarıma zarar verirse diyodu tabi cevredikilerde kadını öldürür diye korkuyordu neyse bi kaç kez dava acma cesaretinde bulundu lakin tehditler özellikle de çocuklar üzerindeki tehditlerden dolayı davayi cekip geri döndü bu uzun yillar boyle surdu kadına yapilanlari yazmaya baslasam emin olun beni fake zannedersiniz yani insanin aklına gelmeyecek hayal dünyasına sığamayacak şeyler yapıyordu en basitinden kendi çocuğuna kurşun sıktı ve halâ çocuğun elinde o kurşun cikarilamadi bildiğim kadarıyla sonuç mu en sonunda ne olucaksa olsun dedi ve tekrar daha kararlı bi şekilde dava açtı yıne klasik tehditler ve uzaklaştırılması vardi adamin doğal olarak ama sürekli tehditler takipler falan bu defa kadın boşandı herkes aynı şeyi düşündü adam öldürür kesin diye kadin bile sürekli abdestli gezerdi olurda öldürürse diye ama hiç bisey yapamadı adamin maddi durumu cok cok iyiydi tum mal varlığını başkalarının adına verdi davada kadına hic bisey verilmesin diye tabi kadının bide yeni okula baslayan cocugu da vardi simdi kadin bosandi adamdan hiçbişey almadı ve hayatına çocuklarıyla devam ediyo öldürmeyi denemedi bile adam yani demem o ki akrabam hayatı üzerine cok büyük bi risk aldi ve hayatını kurtardı size bi yararı olur mu bu dediklerimin bilemem ama yine de anlatmak istedim ve insallah o adamdan en yakin zamanda hayirlisiyla kurtulur cook güzel bi hayata sahip olursun hayallerinden fazlasını yaşaman dileğiyle
Bir yoluna bakacağız, dua istiyorum en çok bu süreç için... iyi haberlerle dönmeyi istiyorum. Kendi yasimdan genclere örnek olabilecegim, onlarin yolunu aydinlatabilecegim birine dönüşmek istiyorum. Üniversite hayatimi cok verimli gecirmek hem insanlik hem kendi ozgurlugum icin calismak istiyorum. Benim bu hayallerime de sizin dualariniz ortak olsun ,..
cok sevindim gercekten. Aslinda ben de en basta anneannen yok mu yaninda kalsan diyecektim ama demedim belki sıkıntılı durmlar vardir diye. Ama inan cok sevindim. İnsallah en kisa sürede her sey yoluna girer. Okulunu bitir isini bul kardeslerini de kurtar. Onlara da sen ışık ol. Allah yolunuzu bahtınızı acik etsin insallah.Aminnn. Dualariniz ferahlatti beni ışık oldu yoluma. Annem ve babam bir karara varana kadar anneannem beni yanina alicak öyle anlastik , psikologta tedaviye baslayacagim ayni zamanda. Yurtta kaliyorum diyerek anneannemlerde kalicam biraz para biriktirme firsatim olucak böylelikle.. babam diyemedigim müsveddenin haberi olmayacak bundan. Daha sonrasi icin de sadece Allah kerim diyebiliyorum. Çok dua edin
Umarım kurtulursunuz bu şerden.Ben evden ayriliyorum onlar karara varana kadar, anneme de zamani gelince elbet söyleyecegim. Sizlerden bol bol dua istiyorum. Çnkü gercekten iyi geldigine sahit oldum özellikle bugün. Kendi acimdan bazi seyler yoluna giriyor. Sonrasina bakacagiz elbet Mevlam görüyor olan biteni ..
20 yaşındayım ilerleyen zamanlarda onuda yapmayi dusunuyorum simdilik bekleyisteyim ayri ev olursa ona gerek kalmayacak ama olmazsa her türlü yola basvuracagim artik .. ben anneannemlerde kalicam bu süreçteSiz kaç yaşındasınız?reşitseniz eğer alkollüyken sizi taciz eden o pislik babanıza dava açıp şahit olarak annenizi gösterebilirsiniz.anneniz de bu dava olumlu sonuçlanırsa çok rahat boşanır diye düşünüyorum.can gğvenliğiniz yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunup koruma talep edebilirsiniz.o pisliğin parasından hayır gelir mi bilmiyorum ama d....na kadar alıp sokak hayvanlarına mama alabilirsiniz.
Aminn,Allah razi olsun..aynen öyle şimdilik baskı yapıyoruz, o evi illaki açacak. ben elimdeki kozu sonuna kadar kullanicam yoksa. ama önce kendimi toparlamak icin anneannemde kalip psikolojik destek alicam. dava süreci her şeyi ortaya dökme aşaması da ayri bir zorluk benim için cnku..Diğer konunu da hatırlıyorum sana gerçekten çok üzülmüştüm.Baban insan artığı kusura bakma ama.Babası kötü olan çocuk şanssız doğmuş demektir ve özellikle kız çocuğunun babası kötüyse kendini toparlayıp hayata karışması çok zor oluyor.Allah yardımcın olsun.Evli misin bilmiyorum ama inşallah seni çok seven , iyi kalpli , anlayışlı , her zaman sana destek olan bir eşin olur.
Babanıza ayrı ev açması için baskı yapın , gerekirse annen boşanma davası açmakla tehdit etsin ama o evi açtırsın , anneciğinin ve sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etsin.
Son paragrafta yazdıklarına da aynen katılıyorum.Kötü erkeklerin güçsüz kadınlarla evlenmesi sonucu oluşan sözüm ona ailelerde ne dramlar yaşanıyor.Olan yine çocuklara oluyor.Sen lütfen psikolojik destek al.
bütün bunlara gerek kalmadan Allah halletse işini keşke ah... annemin korkakligi benide etkiliyor cesaret edemiyorum.ayri eve cikarmazsa başına çörekleneceğim zaten yetti artık. önce tedaviden gecip kendimi toparlamam gerekiyorAnnenize boşanma davasını ne yapın ne edin açtırın, siz de babanızın sizi nasıl taciz ettiğini o davada anlatın, donuna kadar alın o adam da sokakta kalsın! Annenize her şeyi anlatmanın tam vakti hem kendinizi hem annenizi kurtarın o adamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?