Ayrılsalar keşke kurtulsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O şerefsiz tarafından tacize uğramışsın bunun ötesi mi var? Baba demen hata. Mahkemede en büyük delil bu bile yeter. Adi mahluk. Neyinden çekiniyorsunuz. Koparın ipleri. Cehennemin dibine gitsin.
Ben evden ayriliyorum onlar karara varana kadar, anneme de zamani gelince elbet söyleyecegim. Sizlerden bol bol dua istiyorum. Çnkü gercekten iyi geldigine sahit oldum özellikle bugün. Kendi acimdan bazi seyler yoluna giriyor. Sonrasina bakacagiz elbet Mevlam görüyor olan biteni ..
 
Boşansınlar. Baban boşanmak zorunda belli bir süre ayrı yaşarlarsa diye biliyorum.
Bir yoluna bakacağız, dua istiyorum en çok bu süreç için... iyi haberlerle dönmeyi istiyorum. Kendi yasimdan genclere örnek olabilecegim, onlarin yolunu aydinlatabilecegim birine dönüşmek istiyorum. Üniversite hayatimi cok verimli gecirmek hem insanlik hem kendi ozgurlugum icin calismak istiyorum. Benim bu hayallerime de sizin dualariniz ortak olsun ,..
 
Aminnn, Allah razi olsun
 

Allah yolunu açık etsin. Herşey gönlünce olsun.
 
Siz kaç yaşındasınız?reşitseniz eğer alkollüyken sizi taciz eden o pislik babanıza dava açıp şahit olarak annenizi gösterebilirsiniz.anneniz de bu dava olumlu sonuçlanırsa çok rahat boşanır diye düşünüyorum.can gğvenliğiniz yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunup koruma talep edebilirsiniz.o pisliğin parasından hayır gelir mi bilmiyorum ama d....na kadar alıp sokak hayvanlarına mama alabilirsiniz.
 
cok sevindim gercekten. Aslinda ben de en basta anneannen yok mu yaninda kalsan diyecektim ama demedim belki sıkıntılı durmlar vardir diye. Ama inan cok sevindim. İnsallah en kisa sürede her sey yoluna girer. Okulunu bitir isini bul kardeslerini de kurtar. Onlara da sen ışık ol. Allah yolunuzu bahtınızı acik etsin insallah.
 
Umarım kurtulursunuz bu şerden.
 
Babaniz istesin ya da istemesin sizin sahitliginizle anneniz bosanir eger istiyorsa. Bir avukat bulun ama. Avukatsiz siz tek basiniza yapamazsiniz. Gecmis olsun.
Anneniz tum haklarini alsin. Bu arada mallari baskasinin uzerine yapmadan avukat tedbir koydursun.takilari varsa takilarini da alir anneniz. Tazminat nafaka tum haklarini talep etsin. Uzaklastirma da cikarsin babaniza anneniz, eger zarar verebilme olasiligi varsa.
 
Diğer konunu da hatırlıyorum sana gerçekten çok üzülmüştüm.Baban insan artığı kusura bakma ama.Babası kötü olan çocuk şanssız doğmuş demektir ve özellikle kız çocuğunun babası kötüyse kendini toparlayıp hayata karışması çok zor oluyor.Allah yardımcın olsun.Evli misin bilmiyorum ama inşallah seni çok seven , iyi kalpli , anlayışlı , her zaman sana destek olan bir eşin olur.


Babanıza ayrı ev açması için baskı yapın , gerekirse annen boşanma davası açmakla tehdit etsin ama o evi açtırsın , anneciğinin ve sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etsin.

Son paragrafta yazdıklarına da aynen katılıyorum.Kötü erkeklerin güçsüz kadınlarla evlenmesi sonucu oluşan sözüm ona ailelerde ne dramlar yaşanıyor.Olan yine çocuklara oluyor.Sen lütfen psikolojik destek al.
 
Bu arada elbette annenizin önceliği boşanmak olsun ama babanız olacak insan buna izin vermez de kötülük yaparsa annenize ayrı ev açmak en son çözüm demek istedim.
 
Annenize boşanma davasını ne yapın ne edin açtırın, siz de babanızın sizi nasıl taciz ettiğini o davada anlatın, donuna kadar alın o adam da sokakta kalsın! Annenize her şeyi anlatmanın tam vakti hem kendinizi hem annenizi kurtarın o adamdan
 
20 yaşındayım ilerleyen zamanlarda onuda yapmayi dusunuyorum simdilik bekleyisteyim ayri ev olursa ona gerek kalmayacak ama olmazsa her türlü yola basvuracagim artik .. ben anneannemlerde kalicam bu süreçte
 
Aminn,Allah razi olsun..aynen öyle şimdilik baskı yapıyoruz, o evi illaki açacak. ben elimdeki kozu sonuna kadar kullanicam yoksa. ama önce kendimi toparlamak icin anneannemde kalip psikolojik destek alicam. dava süreci her şeyi ortaya dökme aşaması da ayri bir zorluk benim için cnku..
 
bütün bunlara gerek kalmadan Allah halletse işini keşke ah... annemin korkakligi benide etkiliyor cesaret edemiyorum.ayri eve cikarmazsa başına çörekleneceğim zaten yetti artık. önce tedaviden gecip kendimi toparlamam gerekiyor
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…