- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
bencede anlayacagi yokAllah gecinden versin siz niye ölüyorsunuz o baba musveddesi ölsün tovbe yarabbi gece gece gunaha giriyorum ya. Lutfen az direyetli olun. Anliyorum cok zor bir durumdasinz ama annenizi ikna etmeye bakin. Baska careniz yok gibi. Taciz olayini da anlatin gerekirse. Yoksa annenizin anlayacagi yok.
Beni aldatti. Bosandik. Aldattigi kadinla evlendi. 2 de cocuk yapti. Mahkeme nafaka bagladi. Avukatim bile adresini bulamadi. 18 yil oldu. Oglum 5 yasindaydi o zaman. 5 kurusunu gormedik. Ne aradi ne sordu. Oglum meslek sahibi oluncada oglu oldugunu hatirladi gorusmek istedi araya araci koydu. Oglum gorusmek istemedi. Baba nasil bir sey bilmiyorum zaten bu yastan sonra bana baba lazim degil dedi.siz neden nafaka alamadiniz? adres saklayarak nasil para kaciriyorlar anlayamiyorum. evladinin gecimini de mi karsilamaz. pislik insan
Bizde de benzer bir durum olursa diye korkuyoruz. demek ki nafaka kacirilabiliyor veya istemese her seyi sakliyor. devlet verse ne yazar neler yapiyorlar. şerli ve pislik haysiyetsiz onursuz insanlar. Allah sizi de bundan sonra hep aydinliga cikarsin bana da dua edin olur muBeni aldatti. Bosandik. Aldattigi kadinla evlendi. 2 de cocuk yapti. Mahkeme nafaka bagladi. Avukatim bile adresini bulamadi. 18 yil oldu. Oglum 5 yasindaydi o zaman. 5 kurusunu gormedik. Ne aradi ne sordu. Oglum meslek sahibi oluncada oglu oldugunu hatirladi gorusmek istedi araya araci koydu. Oglum gorusmek istemedi. Baba nasil bir sey bilmiyorum zaten bu yastan sonra bana baba lazim degil dedi.
Amin canim. Dua ederim tabi Allah butun evlatlari korusun. Biz simdi cok mutluyuz oglumla. Uvey anne vefat etti. Babamida aldik yanimiza mutlu mesut gecinip gidiyoruz. Hakkinizda neyse hayirlisi o olsun. Babanizin sgk di varsa nafaka kaciramaz direk maastan kesilir bankaya yatar. Dikkat edinde mallari baskasinin ustune gecirmesin.Bizde de benzer bir durum olursa diye korkuyoruz. demek ki nafaka kacirilabiliyor veya istemese her seyi sakliyor. devlet verse ne yazar neler yapiyorlar. şerli ve pislik haysiyetsiz onursuz insanlar. Allah sizi de bundan sonra hep aydinliga cikarsin bana da dua edin olur mu
Allah razı olsun. O kimseye vermez malını öyle mal düşkünü ki. Şimdiki aklım olsa o zaman hiç susmaz direkt mahkemeye başvururdum ama eminim o zaman bile beni sustururlardi anneme bir şey yapar diye... Ölsün diye dua etmeye de cekiniyorum günaha girerim diye öyle bir sey olsun ki bu pislik hem bizden hem bütün yeryüzünden silinsin uzaklassin kaybolsun istiyorum.... Bana yaptiklarini da gectim ama artik kaybolsun .......Amin canim. Dua ederim tabi Allah butun evlatlari korusun. Biz simdi cok mutluyuz oglumla. Uvey anne vefat etti. Babamida aldik yanimiza mutlu mesut gecinip gidiyoruz. Hakkinizda neyse hayirlisi o olsun. Babanizin sgk di varsa nafaka kaciramaz direk maastan kesilir bankaya yatar. Dikkat edinde mallari baskasinin ustune gecirmesin.
Herkese selamlar sevgili KK uyeleri,
Çoğu zaman mantikli öneriler verip dertlere ortak olduğunuz için sizlere tesekkur ederek baslamak istiyorum sizden cok sey ogrendim. Yasadigim kotu bi surec icinde buraya gunluk gibi yaziyorum sürekli..
O sürecin konusuna giriyorum direkt, ilk konumda çok büyük bir derdimi yazmıştım ve bu dert hâla yakamda. Kısaca özetleyeyim; babamın anneme yıllardır şiddet özellikle psikolojik eziyeti, kardesimin vefatı, babamın alkollü iken beni taciz etmesi ve annem hasta ve ruhen de çökük olduğu için bunu ona söyleyemeyişim. Sadece büyükanennemin bunu bildiği hâlde hâla harekete geçemeyişi çünkü elinden bir şey gelmiyor. Olaya geçeyim;
Babam ve annem arasında babam tarafından anneme bu sefer bir iftira atma çirkinliği oldu. Annemi para çalmakla suçladı ki yıllardır suçluyor inanılmaz derecede kıstığı hâlde.suçsuz olduğu hâlde.
bu da annemde ipleri koparttı. anneannemler bize çok yakın onlarda kalıp ben eve dönmüyorum diyerek rest çekicek. babam asla boşanma yanlısı değil çünkü çok varlıklı malı bölünür diye korkuyor. iğreniyorum.
evleri ayırsın bize ayrı ev kursun diye baskı yapıcaz. ama annem hâlâ kararsız. inada bindirir hiç çıkarmaz diye endişeleniyor. bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz? bıktım artık yıllardır mutsuz huzursuz iletişimsiz bir evde yaşamaktan. burdan mutsuz çiftlere de sesleniyorum vallahi de billahi de bu denli mutsuz ve çocuklu evliliklerde boşanma imkani varken boşanmayinca olan çocuklara ve onlarin ruhlarina oluyoryıllar boyu atamıyorlar içlerindeki incinmişliği. en büyük örnek ben. yaşiyor muyum tam hissetmiyorum. güzel hayallerim var ama bu huzursuzluk hepsine set çekiyor. en küçük kardeşim sessiz pasif biri olarak büyüyor. cnku evde iletisim yok muhabbet yok. nolur reva görmeyin çocuklara bunu.
Neden anlatmıyorsun bunu annene ne kadar daha kötüye gitmesini bekliyorsun bir mana veremedim.. Ya da bırak topla tasını tarağını devlete sığın git bir kadın sığınma evine ,Kadınlar platformuna başvur... Senin bedenin canın tehlikede ruhunu sömürmüşler zaten ne bekliyorsun acaba?evet ve anneme açamıyorum konuyu
kadınlar platformu? devletin neyine siginacagim. daha dogru duzgun yetistirme yurtlarindaki kucuk cocuklari koruyamiyorlarNeden anlatmıyorsun bunu annene ne kadar daha kötüye gitmesini bekliyorsun bir mana veremedim.. Ya da bırak topla tasını tarağını devlete sığın git bir kadın sığınma evine ,Kadınlar platformuna başvur... Senin bedenin canın tehlikede ruhunu sömürmüşler zaten ne bekliyorsun acaba?
Sakin beddua etme. Doner dolasir seni bulur derler. Allaha havale et. Allah napacagini iyi bilir. Allahim nasil biliyorsan oyle yap de.Allah razı olsun. O kimseye vermez malını öyle mal düşkünü ki. Şimdiki aklım olsa o zaman hiç susmaz direkt mahkemeye başvururdum ama eminim o zaman bile beni sustururlardi anneme bir şey yapar diye... Ölsün diye dua etmeye de cekiniyorum günaha girerim diye öyle bir sey olsun ki bu pislik hem bizden hem bütün yeryüzünden silinsin uzaklassin kaybolsun istiyorum.... Bana yaptiklarini da gectim ama artik kaybolsun .......
Kardeşlerini de taciz ediyor mu acaba bu adam?kadınlar platformu? devletin neyine siginacagim. daha dogru duzgun yetistirme yurtlarindaki kucuk cocuklari koruyamiyorlardevlet bana ne yapsin. kendi ayaklarim uzerinde durup cikmam lazim evden. kardeslerimide surekli kollayip onlarida teker teker yurtlara cikaracagim.. annem icin de bi care dusunucem artik... madem bosanmiyor. ne yapabilirim
hep öyle diyoruz, ama beddua haksizsan seni tutuyor diye biliyorum. Allah büyük. Çoktan havale ettim onu RabbimeSakin beddua etme. Doner dolasir seni bulur derler. Allaha havale et. Allah napacagini iyi bilir. Allahim nasil biliyorsa oyle yap de.
hayır etmiyor, ve benden de çok korkuyor aslinda birilerine bir seyler söylerim diye. o yüzden bir dediğimi iki etmiyor. aslinda koz olarak kullanabilirim bunu ama daha kotu olur her sey diye korkuyorum. bu korkuyla bir gun gercekten kalpten gidicem ya da agir bi hastalik geciricem bi yerden cikicak eger evden cikmazsam..Kardeşlerini de taciz ediyor mu acaba bu adam?
Çok dua et bir de sadaka çıkar sadaka belayı önler.. Ama yardım edecek birileri muhakkak vardır diye düşünüyorum ben.. Bir iki habere bakıp tüm kurumları kötülemek de yanlış bir yaklaşım bence... Her kapıyı çalmak lazım sanki..hep öyle diyoruz, ama beddua haksizsan seni tutuyor diye biliyorum. Allah büyük. Çoktan havale ettim onu Rabbime
Aminnn çok sağolun, kimse büyük konuşmamalı hakikaten. Cok ağır bir imtihandayım kendime göre. Ne yapacagimi da bilmiyorum. Herkes susuyor. Benim içim çığlık çığlığa. Keşke bana yardım edebilicek biri çıksa karsima yani yönlendirebilecek hakkıylaÇok dua et bir de sadaka çıkar sadaka belayı önler.. Ama yardım edecek birileri muhakkak vardır diye düşünüyorum ben.. Bir iki habere bakıp tüm kurumları kötülemek de yanlış bir yaklaşım bence... Her kapıyı çalmak lazım sanki..
Rabbim daha kötü imtihanlardan esirgesin sizi.. Uzaktan konuşmak biraz kolay sanırım..Ferah kapınızı açsın Rabbim..
hayır etmiyor, ve benden de çok korkuyor aslinda birilerine bir seyler söylerim diye. o yüzden bir dediğimi iki etmiyor. aslinda koz olarak kullanabilirim bunu ama daha kotu olur her sey diye korkuyorum. bu korkuyla bir gun gercekten kalpten gidicem ya da agir bi hastalik geciricem bi yerden cikicak eger evden cikmazsam..
Çekindiği kimse var mi derken anlamadim.Madem elinde böyle bir koz var kullan.Çünkü mahkeme uzun hikaye.Yarıyarıya mal paylaşımı 2002 yılından
sonraki evlilikleri kapsıyor.Sizinkiler daha önce herhalde ki bir arkadaşım almaya çalıştı.Bir sürü dalevere
dava yıllardır sürüyor.Öyle kolay değil mal paylaşımı birkaç seneyi gözden çıkarın.
Elinizdeki kozu kullanarak yedekte başka evi varsa üzerinize almaya çalışın en azından intifa(kullanım) hakkını
isteyin.Tapudan resmi yapsın.Bir ev kurtardınız mı adım adım ilerlersiniz.Elinizdeki kozla para alın.
Onunla konuşurken ses kaydı alın.Ben seni bu yüzden mahkemeye vericem deyin.Dik olun korkmayın.
Korktuğunuzu anlarsa sindirmek için daha da çirkefleşir.
Çekindiği kimse var mı?Baba, abi, vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?