Ayrılsalar keşke kurtulsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zoruma giden o kadar cok sey üst üste geliyor ki dayanamıyorum benim günahım ne çok iyi niyetli olmak mı hep sabretmek hep susmak hep içime atmak mı birilerinin düzeni bozulmasin diye ruhen cok incinmek mi

Sana eğitimine devam etmeni tavsiye ediyorum.Çok küçüksün sakın evden de ayrılma şu an annenin yani daha güvenli. O adamın parasını sonuna kadar kullan özel ders al,dershaneye git.İyi bir üniversite kazan mesleğini al eline.İşte o zaman daha güvenli bir şekilde hayatını kurarsın.

Şimdi ani karar veririp evden ayrılırsan kendini daha korumasız hissedebilecegin durumlar yaşayabilirsin.
Temel hedefin Eğitimin olsun.Duygusal davranmayı bırak lütfen.
Annen de napacagina kendi karar versin.Sen kendinle ilgilen

Tacize uğramışsınız, parası pulu batsın o baba müsveddesinin.

Annenizi de kardeşinizi de alın gidin o evden ya, ölüm korkusu taciz durumu kuru ekmek yemekten daha güzel olamaz.

Anaannenler seni ve kardeşini evlerine kabul ederler mi? Eğer ederlerse bir dk durmayın orda hemen çıkın o evden. Bu dengesiz ortamda yaşamak zorunda değilsiniz.

Baban seni taciz etmiş kardeşini de etmediği veya etmeyeceği ne malum? Olmaz olsun öyle baba ve babaanne!

Annen ve babana asla çözüm olamazsın hiç uğraşma çıkın o evden.

şu anda 20 yaşındayim unv ogrencisiyim keske baska sehre ciksaydim ya da yurda. annemi dusunerek evde kaldim hep ama ruh halim hic iyi degil.

anneannem kabul etse bile maddi durumu yok ki bize bakamaz olsaydi bir dakika durmazdim diyor. ben bi yolunu bulup cikicam evden sonra da teker teker diger kardeslerimi yurtlara cikaricam en son da annem cikar illaki o evden

Tacize uğramışsınız, parası pulu batsın o baba müsveddesinin.

Annenizi de kardeşinizi de alın gidin o evden ya, ölüm korkusu taciz durumu kuru ekmek yemekten daha güzel olamaz.
keşke bunu bilip buna razı olacak bi annem, bunu anlayabilicek bi anneannem olsaydi. hep bastirdim kendimi şu anda da taştım. kendim bi şekilde çıkıp tedaviye alicam kendimi... bakalim ne olucak.. annem bugün bi karar almaya calisiyor fazla uzatmadan

Annen boşansın hakkını da alsın. baba müsveddesi bir fevrilik yaparsa uzaklaştırma alın bu arada da Anneannenizi de alın oralardan taşının yerinizide kimseye demeyin. O Pislikde kendi pisliğinde boğulsun inşallah.

bugün bir neticeye bağlanicak artik ama.. bakalim ne olucak . konusucaz birlikte. dua edin lütfen

şu anda 20 yaşındayim unv ogrencisiyim keske baska sehre ciksaydim ya da yurda. annemi dusunerek evde kaldim hep ama ruh halim hic iyi degil.
Kaçıncı sınıfıniz?Gerekirse seneye yurt hakkınızdan faydalanın. Yine de naparsaniz yapın duygularınızı kenara koyup mantıklı kararlar alın.

Allahimm o nasil bir baba siddeti ispatlarsaniz size taciz eylemlerini eve kamera koyun direk devlet sahiplenir bosar yani kanitlayin Allah yardimciniz olsun

bencede anlayacagi yok bazen asiri tepkilerime anlam veremiyor sana ne oluyor ortada yipranan benim diyor ben de susuyorum devamini getiremiyorum. galiba son noktada anlaticam her seyi
sana ne oluyor mu? Ayni evde yasiyorsunuz yani sana karsi ozel bir tavır olmasa bile yasananlarsan etkilenirsin zaten. Bu soruyu sormasi bile sacma olmus. İnsan huzursuz bir ortamda duramaz. Anne babanin yaptıkları her zaman cocuklari etkiler. Bencilce düşünüyor annen

Kaçıncı sınıfıniz?Gerekirse seneye yurt hakkınızdan faydalanın. Yine de naparsaniz yapın duygularınızı kenara koyup mantıklı kararlar alın.
Aklima koyduğum en mantikli karar şu an yurda cikmak. ogrenim kredisi aliyorum. biraz birikim yapmistim kredilerden. duygularimi bir kenara biraktim hayallerimi önüme koydum. babam denilen müsvedde onaylamasa bile kredilerle cikacagim yurda. sonrasi Allah kerim. Bu yıl ünide ilk senem bir sene daha hazirlanmistim iyi bir bölüm kazanmak icin cok sukur kazandim

benim için herkes sustu ki dün gece gözlerim şişene kadar ağladım. elbette etkileniyoruz ozellikle ben. ilerde de kardeslerim. buna bi son versinler artik Offf Allahm

Ayy bu yazdiklariniz bana da cok tanidik geldi benimde cok yakın bi akrabamın eşi sürekli fiziksel ve ruhsal şiddet eğilimindeydi eşine ve çocuklarına karşı hatta çocuklarını eve almıyordu kadını da gece gündüz demeden sokaklara atıyordu boşanmaktan korkuyodu cunku ya çocuklarıma zarar verirse diyodu tabi cevredikilerde kadını öldürür diye korkuyordu neyse bi kaç kez dava acma cesaretinde bulundu lakin tehditler özellikle de çocuklar üzerindeki tehditlerden dolayı davayi cekip geri döndü bu uzun yillar boyle surdu kadına yapilanlari yazmaya baslasam emin olun beni fake zannedersiniz yani insanin aklına gelmeyecek hayal dünyasına sığamayacak şeyler yapıyordu en basitinden kendi çocuğuna kurşun sıktı ve halâ çocuğun elinde o kurşun cikarilamadi bildiğim kadarıyla sonuç mu en sonunda ne olucaksa olsun dedi ve tekrar daha kararlı bi şekilde dava açtı yıne klasik tehditler ve uzaklaştırılması vardi adamin doğal olarak ama sürekli tehditler takipler falan bu defa kadın boşandı herkes aynı şeyi düşündü adam öldürür kesin diye kadin bile sürekli abdestli gezerdi olurda öldürürse diye ama hiç bisey yapamadı adamin maddi durumu cok cok iyiydi tum mal varlığını başkalarının adına verdi davada kadına hic bisey verilmesin diye tabi kadının bide yeni okula baslayan cocugu da vardi simdi kadin bosandi adamdan hiçbişey almadı ve hayatına çocuklarıyla devam ediyo öldürmeyi denemedi bile adam yani demem o ki akrabam hayatı üzerine cok büyük bi risk aldi ve hayatını kurtardı size bi yararı olur mu bu dediklerimin bilemem ama yine de anlatmak istedim ve insallah o adamdan en yakin zamanda hayirlisiyla kurtulur cook güzel bi hayata sahip olursun hayallerinden fazlasını yaşaman dileğiyle

O şerefsiz tarafından tacize uğramışsın bunun ötesi mi var? Baba demen hata. Mahkemede en büyük delil bu bile yeter. Adi mahluk. Neyinden çekiniyorsunuz. Koparın ipleri. Cehennemin dibine gitsin.

inşallah her sey düzelir kisa zamanda. Allah yardimcin olsun canim.
Aminnn. Dualariniz ferahlatti beni ışık oldu yoluma. Annem ve babam bir karara varana kadar anneannem beni yanina alicak öyle anlastik , psikologta tedaviye baslayacagim ayni zamanda. Yurtta kaliyorum diyerek anneannemlerde kalicam biraz para biriktirme firsatim olucak böylelikle.. babam diyemedigim müsveddenin haberi olmayacak bundan. Daha sonrasi icin de sadece Allah kerim diyebiliyorum. Çok dua edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…