• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılsam bir dert ayrılmasam bir dert

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
İyi akşamlar.

Konuya geçmeden önce;Lütfen direkt ayrıl diyecekler yorum yazmazsa sevinirim.

Geri kafalı bir insan değilim ama yine de inanılmaz huzursuzum içim sıkılıyor kendi kendimi yiyorum. 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım ailesinin yaşadığı şehire gitti ve bir kız arkadaşı ile görüştü bugün. Sorun kız arkadaşı ile görüşmesi değil asıl sorun facebooktan tanıştığı bir kız ile görüşmesi. Dün söyledi bana çekinerek,istemediğimi rahatsız olacağımı söyledim tartıştık. Kız buna hukuki bir konuda yardımcı olmuştu bu da teşekkür için bir kahve ısmarlamak istemiş yalnız görüşmeyi kız teklif etmiş. Tartışma esnasında beni ikna etmeye çalıştı ben seni seviyorum,erkek arkadaşım olsa sorun yapmayacaksın senden önce de tanıyordum hem sevgilim olduğunu biliyor vs.vs. Bir erkek olarak maalesef gözüm kapalı güvenemiyorum bir yandan da ne istediğini bilen biri olduğu için içimi rahatlatmak istiyorum ama olmuyor.
Direkt kestirip atıp ayrılayım dedim o hiç olmuyor gerçekten seviyorum böyle bir şey için güzel bir ilişkiyi bitirmek istemiyorum. Arkadaşlarıma anlatsam tanımadıkları için yargılanacaklar lütfen önyargısız yorumlar mısınız?

Facebook üzerinden tanıştığı biriyle görüşmesinden rahatsız oldum sadece aldatacağını düşünsem size sormadım hanımefendi!
Bana sormadın
Ayrıl diyeceğe sormadın
Eee neden burada konu açtın?
Elestiriyi kaldiramayacaksan neden konu açarsın ki
Evet internette tanıştığı kızla görüşen sevgilin çokça masum ;)

Facebook üzerinden tanıştığı biriyle görüşmesinden rahatsız oldum sadece aldatacağını düşünsem size sormadım hanımefendi!
Offf
Ne diye konu açtın öyleyse

Niye ayrılmayı düşündün?

Güveniyorsan yapmaz diyorsan ve bu durumu kaldirabiliyorsan sorun yok. Burada olumlu yorumlarla icini rahatlatmak icin yazdin muhtemelen ama kisilere gore degisir bu durum. Bende esime guveniyorum ama kalkip internetten tanisdigi kadinla tesekkur amacli disarda kahve icmeye gitmesini normal karsilayamam ben. Ayrica kizin sevgili oldugunuzu bilmesi onemli bisey degil millet evli adamlarla flort ediyor. Siz boyle birsey yapsaniz kendisi normal karsilayacak mi peki bu acidan dusunun ona gore karar verin.

Birsey karistiracak olsa ruhun duymazdi. Gelip sana söylemiş en azindan. Ha şu var ki erkek arkadaşın demek ki rahat bir insan. Senin hayat görüşüne gore bu kadar rahat olmamak gerekiyorsa iliskiyi gozden gecirmen gerek. Uzun vadede mutsuz olabilirsin.

Bence ortada bir sorun yok. Yani sen daha iyi tanırsın ama erkek arkadaşın flörtöz bir tip değilse gerçekten teşekkür mahiyetli bir kahvenin bir sakıncası olmaz.

Haha ayrıl diyenler yorum yapmasın demişsiniz ama ayrılmak gerek böyle bir durumda. Faceden tanıştığı biri sonuçta ilkokul arkadaşı değil.

Bence gorusmese daha hoş olurdu teşekkür için illa yuzyuze olmaya gerek yok ikiniz beraber bir hediye seçip göndere bilirdiniz.aldatma fikri olsa soylemezdi herhalde sizi kıskandırmak istiyor ama böyle şeyler güveni zedeler.ayni durumu siz yapsaydiniz sizce o ne tepki gösterirdi?

Facebook'tan ne için tanışmışlar, kızın ona iyiliğimi dokunmuş , teşekkür mahiyetinde mi görüşüyorlar tam anlamadım
Biraz takipte kalın bakalım, aldatacaksa da zaten çıkar ortaya

Birsey karistiracak olsa ruhun duymazdi. Gelip sana söylemiş en azindan. Ha şu var ki erkek arkadaşın demek ki rahat bir insan. Senin hayat görüşüne gore bu kadar rahat olmamak gerekiyorsa iliskiyi gozden gecirmen gerek. Uzun vadede mutsuz olabilirsin.
Evet genel olarak özgürlükçü rahat bir insan benim erkek arkadaşımla görüşmemi de sıkıntı yapmaz. Mantık çerçevesinde düşününce sizin gibi düşünüyorum ne olacak ki diyorum zaten ama duygusal açıdan düşününce sıkıntı var.

Facebook'tan ne için tanışmışlar, kızın ona iyiliğimi dokunmuş , teşekkür mahiyetinde mi görüşüyorlar tam anlamadım
Biraz takipte kalın bakalım, aldatacaksa da zaten çıkar ortaya
Açıkçası aldatacak olsa görüşeceğini söylemezdi. Birine borç verdi sevgilim ve geri alamadı. İcraya vermek için ne yapması gerektiğini vs sordu kız hukuk okumuş çünkü.

Kusura bakma baci yani senin Erker arkadasin o kizla face yazisip görüsme ayarlayip kahve icmeye gitmis.sanada o kizada benim sevgilim var demis.yavvvv heeee heeee.Allah korusun benim esim öyle birsey yapsin bana aciklamasina zaman birakmam o tlf nu ona yediririm.

Bence gorusmese daha hoş olurdu teşekkür için illa yuzyuze olmaya gerek yok ikiniz beraber bir hediye seçip göndere bilirdiniz.aldatma fikri olsa soylemezdi herhalde sizi kıskandırmak istiyor ama böyle şeyler güveni zedeler.ayni durumu siz yapsaydiniz sizce o ne tepki gösterirdi?
Öyle küçük fikirler peşinde koşmaz kıskandırmak gibi.. Aynı durumu ben yapsam sıkıntı çıkarmaz rahat bir insan ve bana çok güveniyor. Hatta şuan kızın yanında aradı konuşmak istersen veriyim dedi hayır dedim.

Kusura bakma baci yani senin Erker arkadasin o kizla face yazisip görüsme ayarlayip kahve icmeye gitmis.sanada o kizada benim sevgilim var demis.yavvvv heeee heeee.Allah korusun benim esim öyle birsey yapsin bana aciklamasina zaman birakmam o tlf nu ona yediririm.
Size bir öneri büyük konuşmayın.

Back
X