• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılsam bir dert ayrılmasam bir dert

Daha evlilik yok. Erkek arkadaşın. İlerde evlensen bebek olsa aynı soru işaretleri kafanı kurçalasa ne yapacaksın?

Tamam simdi seviyorsun, bağımlılık vardır, yanliz kalmama duygusu, duygusallik vardır. Seni anlarım ama evlendikten sonra o kapıdan giriyorsun geri dönüşü çok zor olur diye dusunmekteyim.

İlerde her gün her gün ağlamaktansa bana mantıklı gelen şekilde davranirdim ben olsaydım.
Haklısınız bunları bende düşünüyorum ama şimdiye kadar ki gördüğüm davranışları o yönde değil. İyi anlaştığım kötü huyları olmayan biri, bu davranışını tekrarladığına veya yanlış bir şey yaptığına dair bir şüphem olduğunda bitirmekten çekinmem şuan hislerime güvenerek abartılacak bir şey olmadığını düşünüyorum sadece. Herkesin fikri farklı tabii dışarıdan göründüğü de farklı.

Bu işlerde öyle emin olunmuyor ki. Elli kızla kahve içer tık olmaz elli birinciden hoşlanır insan bu. Yani kafana kurt düşürmek için söylemiyorum ben de eşime güvenirim sosyal hayatında kesinlikle şüpheci davranmam ama test yaptım onayladım artık hayatta beni aldatmaz diye bi şey yok bence
Tabii ki öyle. Kimseye tamamen güveniyorum diyemem insanların ne yapacağı belli olmaz. Zor bir ilişki yaşıyoruz ben olsam bana katlanmazdım diyorum mesela.. O yüzden de bir anda silip atmak yerine zamana bırakıyorum

Bir kahve içmeyi fazlaca abartıyorsunuz, kadınların ve erkeklerin sevdikleri beraberlik yaşadıkları insanlar dışında da "arkadaşlık" çerçevesinde kadın-erkek tanıdıkları olabilir, onlarla buluşup birer çay kahve içebilirler.

Aldatma korkusu yüzünden arkadaşlara yasaklar konmaz, kadın ya da erkek eğer aldatmaya meyilliyse 7-/24 takip etsenizde aldatır.

Bir yorumuna çok güldüm
Burada yorum yapanlar kocam yapmazcılar değil ki
Bu yorumları kaldıramayıp yok 3 kez aradı yok beş kez aradı deyip benim sevgilim yapmaz diyen sensin
Yaşın kaç bilmiyorum ama asıl atman gereken kişi yerine bize trip attığına göre Küçüksün diye düşünüp cevaplarına gülüyorum

Bir yorumuna çok güldüm
Burada yorum yapanlar kocam yapmazcılar değil ki
Bu yorumları kaldıramayıp yok 3 kez aradı yok beş kez aradı deyip benim sevgilim yapmaz diyen sensin
Yaşın kaç bilmiyorum ama asıl atman gereken kişi yerine bize trip attığına göre Küçüksün diye düşünüp cevaplarına gülüyorum
Sizi ciddiye almamama çok içerlediniz demek yorum üstüne yorum :D yazık bu hırstan doğuruvermeyin de :(

Bir kahve içmeyi fazlaca abartıyorsunuz, kadınların ve erkeklerin sevdikleri beraberlik yaşadıkları insanlar dışında da "arkadaşlık" çerçevesinde kadın-erkek tanıdıkları olabilir, onlarla buluşup birer çay kahve içebilirler.

Aldatma korkusu yüzünden arkadaşlara yasaklar konmaz, kadın ya da erkek eğer aldatmaya meyilliyse 7-/24 takip etsenizde aldatır.

Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece bir yanım tedirgin farklı ve seviyeli yorumlar duymak istedim teşekkürler.

Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece bir yanım tedirgin farklı ve seviyeli yorumlar duymak istedim teşekkürler.

Tedirginliğiniz ilişkiniz veya evliliğiniz boyunca olacaktır, insanoğlu karşısındakine sonsuz güven duyar ama bir yanıda hep şüphede kalır, şüphe sizi ve ilişkinizi yıpratacak kadar ileri boyutta olmadığı sürece sağlıklıdır, her zaman çok çok güvensenizde %10 aldatılma, güveninizin yıkılma ihtimali olduğunu düşünmelisiniz, lakin gerek kendi arkadaşlık ilişkilerinizi gerekse erkek arkadaşınızın arkadaşlık ilişkilerini sınırlamayın, arkadaşlık nedir bilen, kendini bilen ve birliktelik yaşadığı kişiye saygı duyan biri zaten aldatmaz.

Önce kendinize güvenin, ilişkinize sahip çıkın, sevin sevilin ama hayatınızın bu sevgiden ibaret olmadığını da asla aklınızdan çıkarmayın, insanlar değişebilir, ilişkiler evlilikler bitebilir, önemli olan sizin çok fazla yıpranıp bu düşüncelerle özgüveninizi yitirmemeniz.

Hanımlar,
kişisel tartışma, üslup vb uyarı alma sebebidir biliyorsunuz, lütfen güzel güzel yazışılsın.

Aynı şeyi siz yapsaydınız tepkisi ne olurdu? Kişi kendinden bilir işi demiş büyüklerimiz;) yalnız sorduğunuzda teoride kalacak ve düzgün tepki verecek ama pratikte sorarsanız işte o zaman niyet belli olur. İşin özünü anlamadan da hareket etmeyin.

Asla kabul etmeyeceğim bişey..
Ha yok ben ille gidicem derse de yolu açık olsun.
Sen kabul etmişsin, ordan selam söyle demeler falan yok telimi vereyim demeler vıcık vıcık yapmacıklık ve yalan kokan hareketler...
Teşekkür için diyor ama kız teklif etti diyor.
Hersey olmus bitmiş sen ciddi konusacam diyorsun..
O kızla bırak buluşmayı yazışması bile kabul edilemez.
Kız yardım etmişmiş teee...Ya kaldı mı bunlara hala inanan kızlar ya

Ayrıl demeye geldim ama yine gerçekleri görmekten korkan bir üye ile karşılaştım. Sen ayrılma. Buldumcuk gibi yapışıp "ayrıl demeyin ayrılamayız o Mecnun ben Leyla" diye ağlanan kızlara zerre üzülmüyorum.

Buradan millete laf atacak kadar yüreklisin ama dünyadaki tek erkek sevgilin ya ayrılmayacak kadar özgüvensizsin bence. Yorumlardan belli. Gerçekten saldırmışsın şimdi okudum, insanlar yorum belirtiyorsa senin iyiliğinedir. Yoksa kimse sen ayrıl da sevgilini kapayım diye beklemiyor.

Son düzenleme:
Birgün olurda elime bir firsat geçer, KK'nin girişine 'Orgazm olamayanlar giremez'
yazdiracaģim. :KK5:

hesap pasif olunca kız buradayken yazamayanlar döktürmüş :) insanları konu açtığınada pişman ediyorsunuz Kk nın ortalık karıştıcı hanımları ve evet sizin kocanız sizleri asla aldatmaz aldatsa anında koyarsınız kapıya :)) Bir erkekle kadının mazallah yanyana gelince birbirine atlayacağını düşünecek kadar azgın ve fesatsınız yalnız sizin gibi tipler boynuzu yer söyliyim

Ayrıl demeye geldim ama yine gerçekleri görmekten korkan bir üye ile karşılaştım. Sen ayrılma sana mübah bence. Buldumcuk gibi yapışıp "ayrıl demeyin ayrılamayız o Mecnun ben Leyla" diye ağlanan kızlara zerre üzülmüyorum.

Buradan millete laf atacak kadar yüreklisin ama dünyadaki tek erkek sevgilin ya ayrılmayacak kadar yüreksiz ve özgüvensizsin bence. Yorumlardaki seviyeden belli.
Komondo yorono sen daha buldumcuksun kro :D

Back
X