Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oraya Atatürk resmi koyup komando kelimesi ile dalga geçecek kadar basit olma lütfen. Avatarına yazık. Avatarına hitaben ağzımı bozamıyorum! Ayrıca, tanımadığın insana hakaret edecek kadar ne eziklik yaşadın hayatında bilmiyorum.. Senin gibilerle kavga bile edemiyorum halinize üzülüyorum. Bastırılmışsınız.
Bu yorumu ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum ama beni bilen ve sevgilimin arkadaşı olan bir kız ile sevgilim beni aldattı . Hatta kız bana o artık benim sevgilim tarzı mesaj attı . Nitekim yakın bir arkadaşımın sevgilisi de kızı en yakın arkadaşı ile aldattı . 5 senedir beraberlerdi . Ve aldattığı kız ile arkadaşımın Doğum gününü bile beraber organize etmişlerdi . Kısaca işin özeti ; Kimseye güvenme . Hele hele beni birkaç kez aradı kız beni biliyor diye hiç .